dimi_pa
New Member
Ευχαριστώ!
Η διαδρομή είναι ολίγον κατ' όνομα accessible και δεν είναι μαρκαρισμένη πέρα από ένα χάρτη που δεν έχουν πάντα να σου δώσουν (υπάρχει online αλλά είναι δύσκολο να το βλέπεις στο κινητό). Θα πρέπει να μετράς στενά και αν το χάσεις θα πρέπει να γυρνάς πάλι πίσω όταν το καταλάβεις ή να παίρνεις το καροτσάκι αγκαλιά για πολλά μέτρα.Σας χαιρετώ .Στην Πομπηια εχει δημιουργηθεί μια διαδρομη 3,5 χιλ για όλους ,δηλ για ατομα πμε κινητικές δυσκολίες και για παιδάκια με καρότσι ,οπως θα πάμε εμείς
Θα ήθελα γνώμη για διαμονή στην περιοχή κοντά στο μετρο Universita (σιγουρα η Νάπολη χρειάζεται και άλλα δωμάτια τα παντα είναι φούλ Ιούνιο μήνα)
Αν έχει καποιος το σιτε με την κάρτα για της διαδρομες και την είσοδο σε αρχαιολογικούς χωρους ας την παραθέσει .
Το ένα βράδυ έχουμε κλείσει καπρι.
Λογικά θα υπάρχει κάποιο tour. Υπάρχουν όμως και καραβάκια που συνδέουν όλα αυτά τα μέρη με πολλά δρομολόγια.Θελουμε να δούμε πόσιτανο και σκεφτόμουν κάποιο τουρ αν υπάρχει με βάρκα σκάφος που να μπορέσουμε να κάτσουμε και κάποιες ώρες και κάποιες βουτιές.
Πομπηία αν αντέχετε την ζέστη.Τι άλλο αξίζει να δούμε ;
Ξέρεις μήπως που μπορώ να τα τσεκάρω αυτά τα δρομολόγια και αν θέλουν pre book?Λογικά θα υπάρχει κάποιο tour. Υπάρχουν όμως και καραβάκια που συνδέουν όλα αυτά τα μέρη με πολλά δρομολόγια.
Δεν το γνωρίζω διότι είχαμε πάει αρχές Σεπτέμβρη και είχαμε βγάλει επιτόπου τα εισητήρια.Ξέρεις μήπως που μπορώ να τα τσεκάρω αυτά τα δρομολόγια και αν θέλουν pre book?
Έτσι το είχαμε κάνει εμείς. Κατεβήκαμε για βόλτα και μπύρες στο Αμάλφι και φάγαμε στο Sorrento. Από εκεί γυρίσαμε με τρένο στην Νάπολι.σκεφτομαι να μην μείνω και να γυρίσω σε μια μέρα ένα μέρος της ακτής.
Δεν το έχω κάνει με αυτοκίνητο αλλά νομίζω ότι θα είναι ότι χειρότερο εν μέσω υψηλής περιόδου.Σκέφτομαι επίσης και αυτοκίνητο να ειμαο άνετος με τον χρόνο αλλά όλοι γράφουν να μην το επιχειρήσουμε
Ήμουν στην περιοχή πριν 15 ημέρες, αλλά έμεινα Νάπολι και πήγα ημερήσια Κάπρι και Αμάλφι-Σαλερνο, οι διαμονές εκτός της πόλης θεωρώ ήταν ακριβές. Η διατροφή νορμάλ αλλά πολλοί τουρίστες. Εμείς κινηθήκαμε με τα λεωφορεία χωρίς πρόβλημα και δεν υπάρχει πρόβλημα ασφάλειας.Καλησπέρα !!
Έχω αποθηκεύσει για διάβασμα πολλές.σχετικες ιστορίες αλλά λόγω φόρτου εργασίας δεν έχω προλάβει να τις διαβάσω. Θέλω μια γρήγορη βοήθεια γιατι πρέπει να κλείσω την διαμονη. Θα είμαστε 5 μέρες Ναπολη αρχές Σεπτεμβρίου, λέμε για Πομπηία Βεζούβιο, Κάπρι, Αμάλφι Ποζιτανο και Ναπολη ( όσα προλάβουμε από αυτά τελοσπαντων ) . Δεν θα έχουμε αμάξι. Που προτείνετε για διαμονή? Καπρι Αμάλφι Ποζιτανο θέλουμε σίγουρα να τα επισκεφθούμε. Το μπάτζετ είναι στα 80-100 Μαξ βραδιά το δίκλινο! Ευχαριστώ!!