Ιταλία Πληροφορίες για Μπολόνια και πέριξ

Mary09

Member
Στη θέση σου θα εμένα μόνο στην Μπολώνια για ξεκούραση, βόλτες, φαγητό και διασκέδαση. Το ένα εστιατόριο είναι καλύτερο από το άλλο και τα σημεία για apperetivo άπειρα.

Αν όμως θέλεις να πας κάπου τριγύρω το Σάββατο η Φεράρα ή η Μοντενα είναι ιδανικές επιλογές με το τρένο.
σε ευχαριστώ πολύ!

christosk_7

Member
Καλησπέρα σας, εχθες γύρισα απο μια εκδρομή Μιλάνο, Μπολόνια, Ραβένα, Φερραρα και Μοντενα (με έδρα την Μπολόνια) οπότε σχετικά με το κομμάτι του φάγητου έχω να καταγράψω τα κάτωθι
1) L'Antica Pizzeria da Michele (L'Antica Pizzeria da Michele · Piazza S. Martino, 3b, 40126 Bologna BO, Italy) ισως η καλύτερη πίτσα που έχω φάει με φυσιολογικές τιμές.
2) Gelateria Gianni (Gelateria Gianni · Via Monte Grappa, 11/a, 40121 Bologna BO, Italy) - τρομερό τζελάτο !
3) Maritozzi Gelato di Barbara e Renato (Maritozzi e Gelato di Barbara e Renato · Piazza S. Francesco, 1b, 40123 Bologna BO, Italy) - προτείνω ντονατ με παγωτό !
4) Σχετικά με το πολυδιαφημισμένο Osteria Dell Orsa, η ουρά πάντα ηταν μεγάλη χωρις την επιλογή των κρατήσεων. Η ενημέρωση που είχαμε ήταν για αναμονή περίπου 1 ώρας για να καθίσουμε σε τραπέζι. Και γι αυτό το λόγο δεν το επισκευτήκαμε.

Mary09

Member
Καλησπέρα σας, εχθες γύρισα απο μια εκδρομή Μιλάνο, Μπολόνια, Ραβένα, Φερραρα και Μοντενα (με έδρα την Μπολόνια) οπότε σχετικά με το κομμάτι του φάγητου έχω να καταγράψω τα κάτωθι
1) L'Antica Pizzeria da Michele (L'Antica Pizzeria da Michele · Piazza S. Martino, 3b, 40126 Bologna BO, Italy) ισως η καλύτερη πίτσα που έχω φάει με φυσιολογικές τιμές.
2) Gelateria Gianni (Gelateria Gianni · Via Monte Grappa, 11/a, 40121 Bologna BO, Italy) - τρομερό τζελάτο !
3) Maritozzi Gelato di Barbara e Renato (Maritozzi e Gelato di Barbara e Renato · Piazza S. Francesco, 1b, 40123 Bologna BO, Italy) - προτείνω ντονατ με παγωτό !
4) Σχετικά με το πολυδιαφημισμένο Osteria Dell Orsa, η ουρά πάντα ηταν μεγάλη χωρις την επιλογή των κρατήσεων. Η ενημέρωση που είχαμε ήταν για αναμονή περίπου 1 ώρας για να καθίσουμε σε τραπέζι. Και γι αυτό το λόγο δεν το επισκευτήκαμε.
σε ευχαριστώ πολύ! σε λίγες μέρες θα σας έχω κι εγώ feedback! έχουμε ιδέα τι παίζει με τις αποσκευες? καθώς πηγαίνω με Aegean και γυρίζω με ryanair... να προσθέσω βαλίτσα για την επιστροφή?

ser_kav

Member
Αντί της παραπάνω υπερτουριστικής (άλλο πια ) οστερίας θα πρότεινα την Trattoria della Santa , που την προτιμούν κυρίως οι ντόπιοι.
Trattoria della Santa · Via Urbana, 7/F, 40123 Bologna BO, Italy

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.916
Μέλη
39.623
Νεότερο μέλος
Νώντας Αθανίτης

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα