taksidiara psuxh
Member
ωραια ευχαριστω πολυ!!!
Και μόνη δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Για τον καιρό, μην ξεγελαστείς! Χειμωνιάτικο μπουφάν οπωσδήποτε για το βράδυ. Και κασκόλ. Και πουλόβερ. Γενικά να έχεις χειμωνιάτικα και ανοιξιάτικα μαζί. Την ημέρα, ένα μακό και μια ζακέτα από πάνω θα είναι οκ! Στις παραθαλάσσιες πόλεις πιο κρύο απ' ότι στο Μαρακές. Όπως θα διαπιστώσεις και εσύ θα νιώσεις άλλες φορές μέσα στην ημέρα ότι ζεσταίνεσαι και άλλες ότι κρυώνεις, γι' αυτό φτιάξε τους συνδυασμούς σου...Τελείωσε..το μικρόβιο που μου βάλατε με αρρώστησε και ψήνομαι στον πυρετό κι εγώ για Μαρόκο!!!Πάλι μόνη(μέχρι τουλάχιστον να κάνει ο def το club των ταξιδευτών που θέλουν συνταξιδιώτη)!
Επειδή απεχθάνομαι τη ζέστη σκέφτομαι για χειμώνα-Ιαν, Φεβ τι γνώμη έχετε;
Ξέρουμε κανέναν Official guide-bodyguard (!) για εκεί;
Δε θέλω να πάω με γκρουπ από Ελλάδα θέλω να πάω εκεί και να έχω έναν εμπιστεύσιμο άνθρωπο που δεν θα μου στοιχίσει πολλά για να με γυρίσει στα highlights για μάλλον 10 μέρες ή έστω ένα πρακτορείο για ημερήσιες εκδρομές!
ε δε ζήτησα κ τίποτα!
Όποιος μπορεί παιδιά ας βοηθήσει!
Είχα πάει μόνος μου, καλή ώρα σαν κι εσένα, και για τις εκδρομές κανόνιζα επι τόπου με τα ριάντ, ξενοδοχεία που έμενα. Δεν θα έχεις κανένα πρόβλημα. Αν θέλεις διάβασε και την ιστορία μου για περισσότερες πληροφορίες και ότι θες εδώ είμαστε.Τελείωσε..το μικρόβιο που μου βάλατε με αρρώστησε και ψήνομαι στον πυρετό κι εγώ για Μαρόκο!!!Πάλι μόνη(μέχρι τουλάχιστον να κάνει ο def το club των ταξιδευτών που θέλουν συνταξιδιώτη)!
Επειδή απεχθάνομαι τη ζέστη σκέφτομαι για χειμώνα-Ιαν, Φεβ τι γνώμη έχετε;
Ξέρουμε κανέναν Official guide-bodyguard (!) για εκεί;
Δε θέλω να πάω με γκρουπ από Ελλάδα θέλω να πάω εκεί και να έχω έναν εμπιστεύσιμο άνθρωπο που δεν θα μου στοιχίσει πολλά για να με γυρίσει στα highlights για μάλλον 10 μέρες ή έστω ένα πρακτορείο για ημερήσιες εκδρομές!
ε δε ζήτησα κ τίποτα!
Όποιος μπορεί παιδιά ας βοηθήσει!
σε ευχαριστώ για την γρήγορη απάντηση , η τρίτη ειναι λιγότερο απο μίση ! μάλλον μόνο μαρακές απλα μην ειναι too much τόσες μέρεςΗ διαδρομή μεταξύ τους είναι περίπου 7 ώρες. Αν θες να δεις κ τις 2 πόλεις ( Κατ εμε αξίζουν κ οι 2) κάτσε Τρίτη Τετάρτη στο Μαρακές κ Παρασκευή Σάββατο στη Φεζ. Η Πέμπτη θα αφιερωθεί στο ταξίδι μέσω Καζαμπλάνκα ( δεν αξίζει στάση στη Καζαμπλάνκα)
Καλά να περασεις