_antonis_
Member
Παιδιά ήθελα να ρωτήσω τι πρίζες και τι τάση έχει εκεί, δηλαδή είναι όπως τις δικές μας και επίσης αν θα έχουμε πρόβλημα με αποσκευές όπως λάπτοπ... Ευχαριστώ!!
κανενα προβλημα.Παιδιά ήθελα να ρωτήσω τι πρίζες και τι τάση έχει εκεί, δηλαδή είναι όπως τις δικές μας και επίσης αν θα έχουμε πρόβλημα με αποσκευές όπως λάπτοπ... Ευχαριστώ!!
Κοιτα γενικα λειτουργουν αλλα μην περιμενεις να μπορεις να πληρωσεις με πιστωτικη σε πολλα μερη,ουτε καν στα ΜακΝτοναλντς ξερω γω!Αν θες να πληρωσεις το ξενοδοχειο,μονο τα μεγαλα δεχονται.Παιδιά κάθε μέρα μου'ρχεται απο κάτι, μια και κοντεύουν οι μέρες... Οι πιστωτικές λειτουργούν γενικά; Ευχαριστώ!
Μαρόκο. Καλή επιλογή και λίαν εξωτική. Για την έρημο (Σαχάρα, δεν έχει και άλλη) , ξέχασε το. Δεν γίνεται σε μια ημέρα και αν βρείς πρακτορείο να σου κλείσει, θα είναι ότι πιο κοπιαστικό έχεις βιώσει τα τελευταία 32 χρόνια. Εγώ έκλεισα εισητήριο με ένα απλό ΚΤΕΛ (5-6 ώρες) για Ουαρζαζάτ και μετά απο εκεί εκδρομή με διανυκτέρευση σε σκηνές στην έρημο. Η εκδρομή κόστισε αν θυμάμαι καλά 70 ευρώ το άτομο με πολλά παζάρια. Για ξενοδοχείο εγώ είχα προτιμήσει ριάντ μέσα στην Μεδίνα. Είναι must για την χώρα και μοναδική εμπειρία. Τα ξενοδοχεία λίγο μακρυά απο την Μεδίνα να ξέρεις δεν συμφέρουν διότι θα σου φύγουν αρκετά χρήματα στα ταξί. Μονοήμερες θα κάνεις απο Μαρακές, αλλά όχι βέβαια στα μέρη που ανέφερες. Μια καλή επιλογή είναι η Εσσαουίρα, για 2 ημέρες. Μπορείς να κλείσεις λεωφορείο , να αφήσεις χωρίς χρέωση τα πράγματά σου στο ξεν. και να κάνεις 1 διανυκτέρευση. Πάντως και 7 ημέρες να μείνεις στο Μαρακές, δεν νομίζω να βαρεθείς. Καλό ταξίδι και μην ξεχάσεις να επισκεφθείς το cafe arab για ένα ποτάκι.
Δεν ξέρω από Μαρόκο. Καλά να περάσεις. Όταν λές για "Σαχάρα ή καποια άλλη έρημο", προφανώς θα κάνεις πλάκα.