• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Μαρόκο Πληροφορίες για Μαρόκο

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να πάω στο μαρόκο Νοέμβριο ποσο θα κοστίσει το αεροπορικό εισητήριο απο αθήνα, εχει απευθείς απο αθήνα? οποιος μπορεί ας βοηθήσει.
ευχαριστώ
Eχει απευθειας για Καζαμπλανκα!
Hellenic Imperial Airways

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Να ρωτησω,
ξερει κανεις αν θα μου ερθει πιο φτηνα (και πιο καλα) αν κλεισω κανενα desert tour στο Μαρακες ή να το κλεισω απο τωρα στο νετ?Η κοπελα μου που ειναι στη Γαλλια μου πε οτι εχει μια φιλη Μαροκινη που εχει κατι "συγγενεις" που ασχολουνται με αυτο αλλα απο οτι καταλαβα ειναι καλυτερα να παμε βλεποντας και κανοντας εκει..Δεν ξερω κατα ποσο μπορω και να νοικιασουμε αμαξι και να παμε και μονοι μας,μιας και το διπλωμα μου ειναι μονο στο ελληνικα και στο παρελθον μου ειχαν απαγορευσει στην Ισπανια να νοικιασω αμαξι..Εχει κανεις καμια ιδεα σχετικα με αυτο το θεμα??Επισης πρεπει να εχεις κλεισει καποια ηλικια για να μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο η δεν υπαρχει θεμα??
Thanks!

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Ξερει κανεις αν θα υπαρξει προβλημα αν δεν εχουμε κλεισει ξενοδοχειο κατα την ειδοσο στη χωρα?Πρεπει να παρουσιασουμε καποια κρατηση??Τι ειδους χαρτια σε βαζουν να συμπληρωσεις στην εισοδο??

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
ξερει κανεις αν θα μου ερθει πιο φτηνα (και πιο καλα) αν κλεισω κανενα desert tour στο Μαρακες

Πιο φτηνά απ' όλα είναι αν το κλείσεις στο κοντινότερο σημείο πολιτισμού στην έρημο, στο κοντινότερο χωριό δηλαδή. Στο Μαρακές θα είναι ακριβότερα από το χωριό και στην Ευρώπη ακριβότερα από το Μαρακές.

Επισης πρεπει να εχεις κλεισει καποια ηλικια για να μπορεις να νοικιασεις αυτοκινητο η δεν υπαρχει θεμα??

Εξαρτάται την εταιρεία, ρώτησέ το.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Ξερει κανεις αν θα υπαρξει προβλημα αν δεν εχουμε κλεισει ξενοδοχειο κατα την ειδοσο στη χωρα?Πρεπει να παρουσιασουμε καποια κρατηση??Τι ειδους χαρτια σε βαζουν να συμπληρωσεις στην εισοδο??
Τίποτε από τα παραπάνω.

shashass

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου..ελπίζω..σύντομα
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία
Το καλοκοκαίρι θα πάω Ισπανία για ακόμη μια φορά αλλά τώρα θα επισκεφτώ κυρίως ο νότιο τμήμα της ( Ανδαλουσία ). Σκεφτόμουν λοιπόν να '' πεταγόμουν 3-4 μέρες απέναντι Μαρόκο. Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη.
1) Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να πάρω μια γεύση καλή απ΄αυτή τη χώρα
2) Αν πάω, ποια πόλη να επισκεφτώ ή τελοσπάντων πώς να οργανωθώ
3) Χρειάζομαι visa????

Αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει.........

Pandora

Member
Επόμενο Ταξίδι
θα δείξει...
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία
Πήγαινε στην ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ, ΑΦΡΙΚΗ και αναζήτησε τίτλους θεμάτων με Μαρόκο...

Δεν σου τα κάνω copy, γιατί είναι πολλά..., αλλά θα πάρεις καλές ιδέες ;)

varioAthens

Member
Πάντως όσον αφορά στο 1ο ερώτημά σου, οι 3-4 μέρες είναι όντως λίγες για να πάρεις γεύση από τη χώρα...Αξίζει να αφιερώσεις ένα ταξίδι μόνο για Μαρόκο, για να γυρίσεις τη χώρα ή τουλάχιστον για να επισκεφθείς τις πιο σημαντικές τις πόλεις!

varis81

Member
Επόμενο Ταξίδι
California
Ταξίδι-Όνειρο
Africa overland!!
Το καλοκοκαίρι θα πάω Ισπανία για ακόμη μια φορά αλλά τώρα θα επισκεφτώ κυρίως ο νότιο τμήμα της ( Ανδαλουσία ). Σκεφτόμουν λοιπόν να '' πεταγόμουν 3-4 μέρες απέναντι Μαρόκο. Αλλά δεν είμαι και τόσο σίγουρη.
1) Δεν ξέρω αν προλαβαίνω να πάρω μια γεύση καλή απ΄αυτή τη χώρα
2) Αν πάω, ποια πόλη να επισκεφτώ ή τελοσπάντων πώς να οργανωθώ
3) Χρειάζομαι visa????

Αν έχει κανείς κάτι να μου προτείνει.........
Σημερα γυρισα απο Μαροκο και εχω να πω τα εξης:
Σε 3-4 μερες μπορεις να παρεις μια γευση απο καποια πολη οχι απο ολη τη χωρα!Θα σου προτεινα να πας στη Fes που εχει πτησεις η Ryanair απο Σεβιλλη και Αλικαντε νομιζω οποτε θα σου ερθει σχεδον τζαμπα!Κατα τη γνωμη μου ειναι μαζι με το Μαρακες η πιο ομορφη και χαρακτηριστικη πολη της χωρας!Δεν ειναι τοσο τουριστικη οσο το Μαρακες και η Μεδινα της ειναι η μεγαλυτερη μεδινα του αραβικου κοσμου.Αν ειναι να επισκεφθεις μια πολη να επισκεφθεις αυτη,θα σου ερθει και πολυ φτηνα.
Αλλιως μπορεις να επισκεφθεις την Ταγγερη η οποια ομως δεν ειναι το ιδιο και κατα τη γνωμη μου ειναι και ψιλοεπικυνδηνη.Εχει καραβακια απο Αλγεθιρας 40 ευρω ουαν γουει νομιζω η κατι τετοιο.
Visa δεν χρειαζεσαι,απλα διαβατηριο!

shashass

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κάπου..ελπίζω..σύντομα
Ταξίδι-Όνειρο
Τανζανία
Ευχαριστώ πολύ. ίσως να σκεφτώ την πρόταση για Φες αλλά σίγουρα θα το προγραμματίσω το ταξιδάκι στο Μαρόκο κάποια άλλη φορά!

Minas

Member
Τελικά ρε παιδιά, για ένα ταξίδι σε τριτοκοσμική χώρα, είναι ασφαλές να κινηθεί κάποιος μόνος του ή θα ήταν καλύτερο να κινηθεί κάτω από τις οργανωμένες κινήσεις κάποιου αξιόπιστου πρακτορείου; Σίγουρα μπορεί να γλιτώσεις ένα σημαντικό ποσό μόνος, αλλά πόσο ασφαλές είναι; Ειδικότερα για κάποιον που δεν έχει εμπειρία από μεγάλα ταξίδια δε θα ήταν προτιμότερο το πρακτορείο για αρχή; Θέλει αρκετή οργάνωση από όσο βλέπω η μοναχική περιπέτεια και άρα χρόνο για αναζήτηση...

Τί λέτε;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπα! Πριν δεκαοκτω σχεδον χρονια που πηγα στο Μαροκο μια χαρα τα βγαλαμε περα μονοι μας. Φανταζομαι τωρα θα ειναι ακομη πιο ευκολα τα πραγματα. Φυσικα ειχαμε απο πριν ενα δρομολογιο με πραγματα που θελαμε να δουμε.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom