japetus
Member
Η Λιβυη ειναι ψιλοταλαιπωρια για τη βίζα, και οι αποστασεις απο δυτικα μεχρι ανατολικα πολυ μεγαλες... Απο Τυνησία υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση για Ιταλία.
ok για Λιβυη το διαβασα καπου!δεν εχω βρει ομως πουθενα για συνορα μεταξυ μαροκου και αλγεριας!και αν μπορει κανεις να περασει απο καπου οδικως!για αλγερια τυνησια και απο εκει το καραβακι τα εχω βρει!Η Λιβυη ειναι ψιλοταλαιπωρια για τη βίζα, και οι αποστασεις απο δυτικα μεχρι ανατολικα πολυ μεγαλες... Απο Τυνησία υπάρχει ακτοπλοϊκή σύνδεση για Ιταλία.
χρονο εχουμε λεφτα δεν εχουμεΣτη Λιβυη οι αποστασεις απο δυτικα μεχρι ανατολικα πολυ μεγαλες...
Εμ δεν το ξερεις... Όταν είσαι νέος αυτό είναι το πρόβλημα με τα ταξίδια..χρονο εχουμε λεφτα δεν εχουμε
Όχι, δεν αληθεύει...Και Φες μπορείς να πας μόνος σου, και παντού (εκτός από το νότιο τμήμα της χώρας, στα αμφισβητούμενα με τη Μαυριτανία), αρκεί να υπάρχει μια κοινή λογική! Ειδικά για Φες, μη διανοηθείς να μην πας....Ειναι επικινδυνο να πας μονος σου στη Φεζ??Στις αλλες πολεις?Αληθευει αυτο?Εχω κλεισει να παω το Δεκεμβρη μονος σε Μαρακες και να φυγω απο Καζαμπλανκα και ελεγα να παω και στη Φες αλλα δεν ξερω ..
Ειναι επικινδυνο να πας μονος σου στη Φεζ??Στις αλλες πολεις?Αληθευει αυτο?Εχω κλεισει να παω το Δεκεμβρη μονος σε Μαρακες και να φυγω απο Καζαμπλανκα και ελεγα να παω και στη Φες αλλα δεν ξερω ..
Γιατί δε μπαίνεις σε ένα σαιτ ταξιδιωτικού γραφείου να βάλεις και τις ημερομηνίες που θές ακριβώς να δείς τι γίνεται; Γιαί έχουμε πεί οτι απο μέρα σε μέρα απο ώρα σε ώρα οι τιμές αλλάζουν. Οπότε πρέπει εσύ να κοιτάξεις τι παίζει...καλημέρα παιδιά, ενδιαφέρομαι να πάω στο μαρόκο Νοέμβριο ποσο θα κοστίσει το αεροπορικό εισητήριο απο αθήνα, εχει απευθείς απο αθήνα? οποιος μπορεί ας βοηθήσει.
ευχαριστώ