Marinetta
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Ας πω και γι αυτό , να μην λέει δηλαδή και ο πατέρας μου ότι κρύβω την μισή μου καταγωγήΜπορώ να βγω (ελάχιστα χιλιομετρικά) οff topic και να ζητήσω πληροφορίες για ταβερνάκια και παραλίες στο Μεγανήσι;
Επίσης, η "παντόφλα" γεμίζει 100% καλοκαίρι και θα πρέπει να είμαι από νωρίς στο Νυδρί;
Ταβερνάκια δεν έχω να προτείνω κανένα στα σίγουρα. Συνήθως πηγαίνω για ούζα
εδώ φυσικά με τα ανάλογα συνοδευτικά, η κυρία Δήμητρα μαγειρεύει φανταστικά ! Μ αρέσει επίσης πάρα πολύ αν και στο διπλανό χωριό αυτό , επίσης έχω φάει φανταστικά ακόμη και τον χειμώνα. Αυτά για τις ταβέρνες δεν ξέρω άλλα.
Από παραλίες τώρα , η αγαπημένη μου των παιδικών μου χρόνων για βουτιές από τα βράχια και υπέροχα πράσινα νερά είναι η κορακοφωλιά, παίζει να μην υπάρχει στο ιντερνετ αλλά ειναι πίσω από το διάσημο Φανάρι που αν πας και ρωτήσεις καποιον ντόπιο θα σου δείξει πως να πας στην πρώτη. Μετά μ αρεσει πάρα πολύ ο Αη Γιάννης , το Λιμονάρι , η Λίμνη Μπαρμπαρέζου και το Πασουμάκι ( οταν δεν εχει ανακατωσούρα η θάλασσα) ! Αυτά και καλά να περάσεις που το θεωρώ σίγουρο
(Φώτο από το καφενείο του χωριού μου την 25η Μαρτίου )
Για την παντόφλα δεν ξέρω αν γεμίζει 100% αλλά έχει 5-6 δρομολόγια μέσα στη μέρα τα οποία είναι έγκυρα και μπορείς να διαλέξεις κάποιο ενδιάμεσο, ώστε αν δεν χωρέσεις πας με το επόμενο.
HOMEPAGE
Τσέκαρε τον μήνα που σε ενδιαφέρει !