το πασχα τελικα εμεινα κι εγω εδω Thalassa ApartmentsΜιας και πλησιάζει ο καιρός και πρέπει να το ψάξω...γνωρίζετε κανένα σχετικά φτηνό και όμορφο κατάλυμα στην Λευκάδα;
Για ψάξε λίγο και στην περιοχή της Νικιάνας. Είναι πολυ κοντά στο Νυδρί, αλλά δεν έχει τόσο κόσμο, οπότε έχεις ηρεμία. Παραλία έχει, όχι από τις τπο, αλλά τα πρωινα θα κάνεις τις εκδρομές σου στο Πόρτο Κατσίκι, Αγιο Νικήτα, Σύβοτα κλπ. Επίσης είναι κοντά σαν περιοχή στην πόλη, η οποία προσωπικά δε με ενθουσίασε. Γενικά είναι καλό μέρος για βάση, αλλά δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι οικονομικό που ψάχνεις.μιας και εχει ξεκινησει αυτη η κουβεντα εστω και λιγο καιρο πριν και προκειται να παω και γω λευκαδα το καλοκαιρι θα ηθελα να με συμβουλεψετε στο εξης:
θα παω τον αυγουστο για μια βδομαδα με το αμαξι.εχω ψαξει πααααρα πολλα διαμερισματα ωστε να βρω το καλυτερο στα λεφτα που διαθετω, και εχω καταληξει σε καποια (top 5)..απλα βρισκοντας πληροφοριες για λευκαδα διαβασα οτι γινεται χαμος ειδικα αυγουστο και ελεγα μηπως τελικα ηταν καλυτερα να μεινω νυδρι ή κεντρο λευκαδας ωστε οταν θα ειναι να παω σε ενα απο τα 2 μερη να μην χρειαζεται να παιρνουμε αμαξι και να ψαχνουμε να παρκαρουμε.....τα γνωστα!!
απλα 2 χλμ εξω απο λευκαδα εχω βρει ενα ωραιο διαμερισματακι που μαρεσει πολυ και δεν ξερω τι να κανω!:roll:
τι μου προτεινετε??
οχι το προβλημα μου δεν ειναι αυτο!εχω βρει ξενοδοχεια.απλα δεν ξερω αν πρεπει να διαλεξω καπου κεντρικα λογω κυκλοφοριακου κλπ...ή αν δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα οποτε να κλεισω λιγο πιο εξω απο το κεντρο..Για ψάξε λίγο και στην περιοχή της Νικιάνας. Είναι πολυ κοντά στο Νυδρί, αλλά δεν έχει τόσο κόσμο, οπότε έχεις ηρεμία. Παραλία έχει, όχι από τις τπο, αλλά τα πρωινα θα κάνεις τις εκδρομές σου στο Πόρτο Κατσίκι, Αγιο Νικήτα, Σύβοτα κλπ. Επίσης είναι κοντά σαν περιοχή στην πόλη, η οποία προσωπικά δε με ενθουσίασε. Γενικά είναι καλό μέρος για βάση, αλλά δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι οικονομικό που ψάχνεις.
γιατι λες ετσι?βασικά το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να μείνεις προς Άγιο Νικήτα!
Για ψάξε λίγο και στην περιοχή της Νικιάνας. Είναι πολυ κοντά στο Νυδρί, αλλά δεν έχει τόσο κόσμο, οπότε έχεις ηρεμία. Παραλία έχει, όχι από τις τπο, αλλά τα πρωινα θα κάνεις τις εκδρομές σου στο Πόρτο Κατσίκι, Αγιο Νικήτα, Σύβοτα κλπ. Επίσης είναι κοντά σαν περιοχή στην πόλη, η οποία προσωπικά δε με ενθουσίασε. Γενικά είναι καλό μέρος για βάση, αλλά δυστυχώς δεν έχω να σου προτείνω κάτι οικονομικό που ψάχνεις.
η νικιάνα όντως είναι σχετικά κοντά στο νυδρί και στήν χώρα
αλλά την παραλία για μπάνιο που τήν είδες ? ΄από την πλεύρα εκείνη είναι ο δίαυλος που περνούν όλα τα πλόια μικρα μεγάλα που πάνε πρός την μαρίνα ...εκει είναι μόνο για τον samion που γουστάρει πάσης φύσεως πλεούμενο
καλύτερη η πρόταση της mary-a για Αγιο Νικήτα που θα είσαι πιο κοντα στίς top παραλίες
α και να πάτε στόν ξούρα για ψάρια ...απλά τέλεια