Marinetta
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νησί του Πάσχα
Α το πόρτο νικιάνα θα το δοκιμάσω!εγώ προτείνω οπωσδήποτε ραχη, ένα άλλο φοβερό σημείο είναι το amente κοντά στην ράχη, και το porto nikiana στην ευθεία χώρας με νυδρί.
Α το πόρτο νικιάνα θα το δοκιμάσω!εγώ προτείνω οπωσδήποτε ραχη, ένα άλλο φοβερό σημείο είναι το amente κοντά στην ράχη, και το porto nikiana στην ευθεία χώρας με νυδρί.
να μη το δοκιμάσειςΑ το πόρτο νικιάνα θα το δοκιμάσω!
Δρυμώνας, Εγγλουβή, Κατούνα, Καρυά, όλα τα ορεινά χωριά είναι κατάφυτα κι ωραία. Εμένα πάλι δεν μου άρεσαν οι παραλίες εκτός από τους Εγκρεμνούς (στις top 10 για μένα) αλλά μάλλον έφταιγε το ότι είχα πάει Αύγουστο και γινόταν ο χαμός. Είχε και πολλή ζέστη. Αξίζει όμως πολύ η εκδρομή με το καικάκι από το Νυδρί (Μαδουρή, Σκορπιός κλπ.), ο τάφος του Doerpfeld ως τοποθεσία και επίσης αξίζει και μια ημερήσια μέχρι την Ιθάκη με μπάνιο στο Γιδάκι.Απο τα ορεινά χωριά της αξίζει κανένα για επίσκεψη;
Διάβασα το προηγούμενο σχόλιό σου. Ναι δεν θα το δοκιμάσω , που να βρω άλλωστε τόσα λεφτά μέσα στο πορτοφόλι μουνα μη το δοκιμάσεις
Κατέβηκα Αύγουστο σχετικά νωρίς το πρωί και έμεινα μέχρι που σουρούπωσε για τα καλά για να μπορέσω να ανέβω τα σκαλιά. Αξέχαστη εμπειρία και μοναδική (μόνο για μια φορά!!)γκρεμνοι: Παρκινγκ 8 η 10 ευρω, δεν θυμαμαι ακριβως. Νερα, καφες μετα το παρκινγκ αλλα κ πριν τα σκαλοπατια αργοτερα, οπου εχει κ ενα καφε με τελεια θεα. Κ μετα ξεκιναει η κολαση. Αν το κανετε μεσημερι οπως εκανα εγω, θανατος. Η καταβαση ευκολη, 1.1 ασφαλτος με 15% κλιση κ μετα τα 400 σκαλια. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν υπαρχει βανακι επι πληρωμης να κανει το 1.1 χιλιομετρο γιατι στο κατεβα ειναι οκ, στο ανεβα ομως;;; Αφου εχεις κολυμπησει, εχεις ανεβει κ τα 400 σκαλια, σε περιμενει 1 χιλιομετρο ανηφορας μεσα στο καμα. Ε δηλαδη γιατι καμια υποδομη; Εβλεπα κ μεγαλυτερους σε ηλικια ανθρωπους κ κοντευαν να καταρρευσουν. Η θεα κατεβαινοντας συγκλονιστικη. Εχει να νοικιασεις ομπρελα χωρις ξαπλωστρα με 5-8 ευρω. Εχει κ νερα κτλ κατω στην παραλια οποτε ειστε οκ απο προμηθειες. Το κυμα πολυ, την εχω πετυχει κ χωρις κ ηταν απιστευτο. Ειναι ατελειωτη οποτε οσο κοσμο κ να εχει μπορεις να εισαι απομονωμενος.
Το 1999 τίποτα στη Λευκάδα δεν είχε πάρκινγκ επί πληρωμής, σε ελάχιστες παραλίες μερικές ομπρέλες/ξαπλώστρες. Αλλά θεωρώ δεν έχει νόημα πια η σύγκριση με το παρελθόν. Τα νέα δεδομένα στον τουρισμό είναι αυτά που ζούμε όλοι, η συζήτηση που πρέπει να γίνει είναι αν η προσβασιμότητα στα highlight θα απευθύνεται σε όλο και πιο έχοντες με την πάροδο των δεκαετιών.Κατέβηκα Αύγουστο σχετικά νωρίς το πρωί και έμεινα μέχρι που σουρούπωσε για τα καλά για να μπορέσω να ανέβω τα σκαλιά. Αξέχαστη εμπειρία και μοναδική (μόνο για μια φορά!!)
Το 1999 δεν είχε ξαπλώστρες ούτε πλήρωνες τίποτα σε πάρκινγκ κλπ., είχε όμως ένα μικρό μαγαζάκι με τα απαραίτητα.
Ο βασικός λόγος που ακόμα και αν έχω ένα 3ωρο ελεύθερο κάποια μέρα δεν πάω στην αγαπημένη μου παραλία στο μέρος που ζω γιατί πρέπει κάθε φορά να πληρώνω 8ευρα και το θεωρώ νταβατζιλίκι. Ευτυχώ για εμένα μένω 2-3 λεπτά μακριά από την Δεσίμι που είναι πανέμορφη και δεν χρειάζεται να πληρώσω πάρκιν και κάνω εκεί κανένα μπάνιο τουλάχιστον .αν η προσβασιμότητα στα highlight θα απευθύνεται σε όλο και πιο έχοντες με την πάροδο των δεκαετιών.
Καλησπέρα, έχετε ξαναπάει Λευκάδα Αγίου πνεύματος;θα γίνεται χαμός... Γιατί γιορτάζει η Φανερωμένη. Στα δύο μαγαζιά θα έχετε κάνει κράτηση; Κάνουν; Ρωτήστε καλύτερα γιατί να πάτε τόσο δρόμο δύσκολο με κίνηση.... Και να μη βρείτε να κάτσετε είναι κρίμα...Θα είμαστε στη Λευκάδα το 3μερο του Αγ. Πνεύματος. Η πρώτη σκέψη ήταν να πάμε το ένα βράδυ στη Ράχη και το άλλο στο Amente. Επειδή όμως είναι αρκετά ίδια στο στιλ και θέλουμε να δοκιμάσουμε και κάτι πιο παραδοσιακό, είπαμε να πάμε στο ένα από τα δύο. Ποιο θα προτείνατε;