fantina
Member
Εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η Ταορμίνα. Αλλά πήγα Ιούνιο.Ερωτήσεων συνέχεια. Μονοήμερη σε Ταορμίνα ή Συρακούσες;
Εμένα προσωπικά μου άρεσε περισσότερο η Ταορμίνα. Αλλά πήγα Ιούνιο.Ερωτήσεων συνέχεια. Μονοήμερη σε Ταορμίνα ή Συρακούσες;
Υπαρχει ΜΜΜ αλλα θα χασετε πολυ χρονο.Από το σταθμό του τρένου μέχρι την Ταορμίνα υπάρχει κάποιο ΜΜΜ ή το κόβεις σιγούλια-σιγούλια με τα πόδια και ανεβαίνεις;
Το αρχαιο θεατρο ειναι αφου μπεις στην πολη, οχι στον δρομο.Σκεφτόμουν να έκανα στάσεις ανεβαίνοντας στη Villa Comunale di Taormina και στο αρχαίο θέατρο, αλλά αν είναι τόσο δύσκολη η ανάβαση θα προτιμήσω το λεωφορείο
Δεν συμφέρει το τραίνο. Καλύτερα λεωφορείο από τον κεντρικό σταθμό στην Κατάνια. Σε πάει παντού και σε κατεβάζει σε καλό σημείο στην Ταορμίνα λίγο πριν την πύλη της παλιάς πόλης.Από το σταθμό του τρένου μέχρι την Ταορμίνα υπάρχει κάποιο ΜΜΜ ή το κόβεις σιγούλια-σιγούλια με τα πόδια και ανεβαίνεις;
δεν υπαρχει μη ασφαλης περιοχη. αυτες υπαρχουν Αθηνα, οχι στην Κατανια. υπαρχουν ωραιες κ μη. μεινε ιστορικο κεντρο.Καλησπέρα σε όλους καλό μήνα. Έκλεισα για κατανια 4 μέρες και θα ήθελα να μου πει κάποιος ποια είναι η καλύτερη περιοχή να μείνω. Θα είμαι μόνη μου όποτε θέλω κάτι ασφαλές
Θα συμφωνήσω μαζί σου. Στην Αθήνα φοβόμουν περισσότεροδεν υπαρχει μη ασφαλης περιοχη. αυτες υπαρχουν Αθηνα, οχι στην Κατανια. υπαρχουν ωραιες κ μη. μεινε ιστορικο κεντρο.