Grtraveler
Member
Ερωτηση, βρήκα για το Μάρτιο εισιτήρια με aegean στα 110€. Αξίζει να το κλείσω από τώρα?
καλημέρα! θυμάσαι σε ποια εταιρεία νοικιάσατε αυτοκίνητο???? Θα πάω τέλος του μήνα και λέω να μην νοικιάσω μέσω rental cars αλλά κατευθείαν στην εταιρεία εκεί.Εγώ πήγα τον Ιούλιο νοίκιασα βέβαια αυτοκίνητο. Η επαρχία μου άρεσε πολύ ( το Κορκ μονο με απογοήτευσε, ίσως ήταν που είχα ακούσει πολλά) Το Γκαλγουει , Κιλαρνει, Κιλκενι μου άρεσαν πολύ-Λιμερικ έτσι και έτσι . Στους βράχους πηγα (8 ευρω) αλλά εντάξει μη τρελαθούμε κιόλας... Και στο μονοπάτι των γιγάντων (καλύτερο) και σε μια κρεμαστή γέφυρα, και σε κάστρα κτλ. Νομίζω πως η Ιρλανδία μπορεί να σε μαγέψει με τους ανθρώπους της. Ωραία και η φύση-τοπία αλλά θα βρεις πιο εντυπωσιακά αλλού. Το Μπέλφαστ και ενα τουρ με μαύρο ταξί επίσης με "κράτησε" αφού ο Αλαν (ξεναγός-ταξιτζής) ηταν μελος του ΙΡΑ και η αφήγηση του ήταν σα να παρακολουθεις ντοκιμαντέρ. .. Τα ΜΜΜ νομίζω θα σε βολέψουν, και φυσικά κάποια ημερήσια εκδρομή π.χ. ring of Kerry με τουριστικο γραφειο.
Από sixt τελικά ήταν το αυτοκίνητο... μεσω rental cars. Καινούργιο ήταν, πηρα και την φουλ ασφαλεια εκει επι τόπου.καλημέρα! θυμάσαι σε ποια εταιρεία νοικιάσατε αυτοκίνητο???? Θα πάω τέλος του μήνα και λέω να μην νοικιάσω μέσω rental cars αλλά κατευθείαν στην εταιρεία εκεί.
Να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος για αυτά τα πακέτα ημερησίων εκδρομών από Δουβλίνο προς επαρχία;Γιατί παρά την ακριβή διαμονή(αρνητικό),έχει το θετικό των πολλών επιλογών η διαμονή στο Δουβλίνο.Φαγητό από απλά εστιατόρια,μέχρι ασιατικά (νεπαλέζικα,ινδικά κτλ), μέχρι για όσους ήμαστε πιο περίεργοι στα γούστα εστιατόρια με βιολογικά υλικά στο μενού κτλ. Επίσης, εννοείται μαγαζιά ακριβά,φτηνά τα πάντα,επιλογές σε για ποτό...Υποθέτω πως αυτός είναι ο βασικός λόγος.Οι δε εκδρομές είναι πολλών ειδών και αν το ψάξεις έχει αξιόλογα πακέτα που σε ημερήσιες βλέπεις μεγάλο μέρος της επαρχίας. Κατά τ'άλλα συμφωνώ απόλυτα με τους προλαλήσαντες.Το Δουβλίνο δεν είναι το δυνατό κομμάτι της χώρας.Αν βάλεις και τους μεθυσμένους Άγγλους που ξερνούν κι ειδικά το ΣΚ τα ξημερώματα βρωμάει απίστευτα μέχρι να περάσει το μηχάνημα να πλύνει τους κεντρικούς δρόμους, ακόμα χειρότερα.
Πολυ έπαιζαν λεωφορεία του paddywagontours και το Wild Rover Tours .... Αναλόγως την εκδρομή απο 30 μέχρι 70 ευρω. Και οχι δεν χρειάζεται να κλείσεις απο τωρα. Την προηγούμενη μερα να πας σε ενα γραφείο και να την κλείσεις ή απο το ίντερνετ. Εγω χρησιμοποιησα τους δεύτερους σε μια ημερήσια (οταν παρέδωσα το αυτοκίνητο) Εχουν σελιφες στο ιντερνετ μπες και δες τι προσφερουν!!!Να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος για αυτά τα πακέτα ημερησίων εκδρομών από Δουβλίνο προς επαρχία;
Πρέπει να τα κλείσω έγκαιρα από εδώ από κάποια ιστοσελίδα αξιόπιστη;
Μήπως μπορείς να μου προτείνεις 1-2 ημερήσιες εκδρομές που να αξίζουν;
Δεν μπορώ να νοικιάσω αμάξι γιατί φοβάμαι να οδηγήσω ανάποδα...
Οπότε, μάλλον πρέπει να κλείσω 1-2 ημερήσια your.
Να ρωτήσω ποιο είναι το κόστος για αυτά τα πακέτα ημερησίων εκδρομών από Δουβλίνο προς επαρχία;
Πρέπει να τα κλείσω έγκαιρα από εδώ από κάποια ιστοσελίδα αξιόπιστη;
Μήπως μπορείς να μου προτείνεις 1-2 ημερήσιες εκδρομές που να αξίζουν;
Δεν μπορώ να νοικιάσω αμάξι γιατί φοβάμαι να οδηγήσω ανάποδα...
Οπότε, μάλλον πρέπει να κλείσω 1-2 ημερήσια your.
Καλύτερα να κλείσεις από πριν με μεσάζοντα. Συνήθως έρχεται οικονομικότερα. Με την παραλαβή παίρνεις αν θες πρόσθετη ασφάλιση. Αυτά λέει η εμπειρία μου.καλημέρα! θυμάσαι σε ποια εταιρεία νοικιάσατε αυτοκίνητο???? Θα πάω τέλος του μήνα και λέω να μην νοικιάσω μέσω rental cars αλλά κατευθείαν στην εταιρεία εκεί.
Βάλε 1-2 μέρες ακόμα αν μπορέσεις στο 4ημερο και θα πάρεις πολύ καλύτερη γεύση της χώρας.@alma και @skoumpi σας ευχαριστώ πάρα πολύ για τις αναλυτικές πληροφορίες!!
Σκεφτόμουν κανένα τετραήμερο στο Δουβλίνο τον Απρίλιο, αλλά εδώ μου βγάλατε ύλη που θέλει διάβασμα...
Μάλλον πρέπει να αυξήσω τις μέρες διαμονής...
Σκεφτόμουν ένα city break με την κόρη μου χωρίς ενοικίαση αυτοκινήτου.
Θα μελετήσω όμως και θα επανέλθω, αφού κλείσω τα αεροπορικά.