όσο τα κοιτάς και δεν τα κλείνεις τόσο χειρότερα είναι όμως! Επίσης μην ξεχνάς πως αυτές οι τιμές που βλέπεις είναι χωρίς βαλίτσα, μόνο με χειραποσκευή.Σας ευχαριστώ πολύ για τις εκτενείς απαντήσεις... Όσο για τα αεροπορικά η αλήθεια είναι πώς βρήκα ακόμα και με 60 (!!) ευρώ για Αθήνα-Πράγα και 80 ευρώ απο Βουδαπέστη-Αθήνα με aegean, έτσι με 140 ευρώ μόνο έχω αεροπορικά για 2 χώρες, με απευθείας πτήσεις και με μια πολύ καλή εταιρεία. Όλα αυτά βέβαια ενώ τα κοιτούσα τώρα για τον Αύγουστο, αν τα κοιτάξω τον Ιούνιο πχ δεν ξέρω τι θα δω
συμφωνώ με τον TAX78 για την Βιέννη ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 ημέρες...όταν θα φτάσεις θα το διαπιστώσεις!!Τελικά κλείσαμε τα εισιτήρια, αλλά οι 7 μέρες γίνανε 9... 20-29 Αυγούστου! Μήπως, λέω μήπως, τώρα χωράει κάπου και η Βιέννη; Λέω μήπως "καταφέρουμε να πάμε για 2-3 μέρες κι εκεί να δούμε έστω τα βασικά. Με ένα πολύ πρόχειρο υπολογισμό, έλεγα να μοιράσω τις μέρες κάπως έτσι, με τη σειρά που θα τις δούμε:
2 μέρες Βουδαπέστη
2 μέρες Βιέννη
4 μέρες Πράγα
Τι λέτε;
Σε ευχαριστώ πολύ!! Τα εισιτήρια που βρήκα είναι για Αθήνα->Βουδαπέστη και Πράγα->Αθήνα. Αθήνα-> Πράγα δεν υπάρχει στο πρόγραμμα Ξεκινάμε με Βουδαπέστη!συμφωνώ με τον TAX78 για την Βιέννη ότι χρειάζεσαι τουλάχιστον 3 ημέρες...όταν θα φτάσεις θα το διαπιστώσεις!!
επίσης, για την Βουδαπέστη 3 ημέρες είναι μια χαρά.. (μην σου πω 2 ), αν πάτε όμως και στα λουτρά τότε σίγουρα 3 γιατί μόλις μπείτε δεν θα θέλετε να βγείτε!!!
όσον αφορά την Πράγα, οπωσδήποτε αφιέρωσε μια ημέρα στο Cesky Krumlov (ημερήσια εκδρομή)...βέβαια η περίοδο που θα ταξιδέψεις δεν είναι και η καλύτερη....διότι θα δεις μια ξεραήλα να επικρατεί, ειδικά στους κήπους του παλατιού (Την άνοιξη και το φθινόπωρο υπάρχουν υπέροχα χρώματα, ειδικά για φωτογραφίες)...αλλά δεν μπορούμε να τα έχουμε όλα!
θα μου πεις σε παρακαλώ το link για το Αθήνα-Πράγα με 60 ευρώ??
Καλά να περάσετε!!!