Κι εγω παντως που εκλεισα μεσω internet εισιτηριο τραινου Βουδαπεστη-Βιεννη μετ'επιστροφης πληρωσα 25 ευρω .Βεβαια τα εκλεισα 2 μηνες πριν την ημερομηνια του ταξιδιου
Νομίζω είναι συγκεκριμένος αριθμός θέσεων που βγαίνουν σε αυτή την τιμή μέσω ίντερνετ κ εμείς δυστυχώς δεν τις προλάβαμε!Κι εγω παντως που εκλεισα μεσω internet εισιτηριο τραινου Βουδαπεστη-Βιεννη μετ'επιστροφης πληρωσα 25 ευρω .Βεβαια τα εκλεισα 2 μηνες πριν την ημερομηνια του ταξιδιου
Ναι Χριστούγεννα μπορεί να τύχεις και σε πάρα πολύ κρύο..Αν έχει χαμηλές θερμοκρασίες και έστω και λίγο αέρα χρειάζεσαι οπωσδήποτε ισοθερμικά. Εγώ Χριστούγεννα του '10 πέτυχα θερμοκρασίες έως -14 (και λίγες μέρες πριν πάμε είχε low μέχρι -22!). Έβγαλα κοκκινίλες απ'το κρυο και πάγωσαν τα γόνατά μου.. Πέρα από ισοθερμικά αν είστε ευαισθητοι στο κρύο όπως εγώ και σκοπευετε να περπατήσετε αρκετά, θέλει πολύ καλά γάντια, κάλυψη στα αυτιά, ισοθερμικές κάλτσες και παπούτσια με χοντρή σόλα. Βέβαια έχω ακούσει σε άλλες περιπτώσεις ότι το κρύο αντεχόταν χωρίς πολλά πολλά..μια αλλη ερωτηση, ποσο κρυο ειχε τα Χριστουγεννα οταν πηγατε?
Γνωστοι μου που εχουν παει τετοια εποχη μου ειπαν οτι το κρυο ειναι αφορητο. Με εσωθερμικα ηταν και κρυωναν παρα πολυ. Ισχυει? Κανει τοσο πολυ κρυο? Για Βιεννη μιλαω κυριως.