babaduma
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- terra incognita
- Ταξίδι-Όνειρο
- α του Κενταύρου
Πασαλείμματα θα κάνεις, αλλά αφού έτσι θες, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Ακόμα δεν έχω βγάλει το πρόγραμμα. Αν δω ότι δε φτάνουν οι μέρες, δε θα πάμε καθόλου στη Βιέννη. Πασαλείμματα στα ταξίδια δεν κάνω ποτέ. Πριν 2 μήνες στη Γαλλία μέσα σε 8 μέρες γυρίσαμε όλο το Παρίσι, πήγαμε μονοήμερη στη Νορμανδία και 3 μέρες στη Disneyland. Είδαμε και επισκεφτήκαμε πράγματα που δεν κάνει ο μέσος τουρίστας. Αλλά τα ταξίδια που κάνω δεν ειναι ξεκούρασης, δεν καθόμαστε στιγμή και έτσι το απολαμβάνω. Εφόσον δεν ξέρεις λοιπόν πως λειτουργώ στα ταξίδια δεν μπορείς να λες οτι θα κάνω πασαλείμματα.Πασαλείμματα θα κάνεις, αλλά αφού έτσι θες, εμάς δεν μας πέφτει λόγος.
Ο καθένας μας οργανώνει και απολαμβάνει τα ταξίδια του με τον δικό του τρόπο. Και, φυσικά, κανείς μας δεν μπορεί να προβλέψει/προφητεύσει/προδικάσει το πως θα περάσει ο άλλος. Απλά, όταν ο "άλλος" ρωτάει τις γνώμες τρίτων πριν αποφασίσει, νομίζω ότι, γνωρίζει ότι αυτές - πιθανότατα - θα είναι διαφορετικές μεταξύ τους και - ενδεχομένως - από τη δική του. Ελπίζω ότι μου επιτρέπεις το δικαίωμα σ' αυτό. Και, να στο πω και διαφορετικά: Ακόμη κι αν δεν κοιμηθείς καθόλου όλες αυτές τις μέρες, (η γνώμη μου είναι ότι) πάλι πασαλείμματα θα κάνεις.Ακόμα δεν έχω βγάλει το πρόγραμμα. Αν δω ότι δε φτάνουν οι μέρες, δε θα πάμε καθόλου στη Βιέννη. Πασαλείμματα στα ταξίδια δεν κάνω ποτέ. Πριν 2 μήνες στη Γαλλία μέσα σε 8 μέρες γυρίσαμε όλο το Παρίσι, πήγαμε μονοήμερη στη Νορμανδία και 3 μέρες στη Disneyland. Είδαμε και επισκεφτήκαμε πράγματα που δεν κάνει ο μέσος τουρίστας. Αλλά τα ταξίδια που κάνω δεν ειναι ξεκούρασης, δεν καθόμαστε στιγμή και έτσι το απολαμβάνω. Εφόσον δεν ξέρεις λοιπόν πως λειτουργώ στα ταξίδια δεν μπορείς να λες οτι θα κάνω πασαλείμματα.
Φιλικά πάντα.
Φιλικά πάντα, αλλά νομίζεις ότι είδες ολόκληρο το Παρίσι σε 4 μέρες? Λυπάμαι αλλά αυτό που τόσο περήφανα μας περιγράφεις είναι ο ορισμός του ταξιδιού πασάλειμμα...Πασαλείμματα στα ταξίδια δεν κάνω ποτέ. Πριν 2 μήνες στη Γαλλία μέσα σε 8 μέρες γυρίσαμε όλο το Παρίσι, πήγαμε μονοήμερη στη Νορμανδία και 3 μέρες στη Disneyland.
5 μέρες και δεν το νομίζω, το ειδα, αλλά πραγματικά το τελευταίο πράγμα που με απασχολεί ειναι να πείσω εσένα ή οποιονδήποτε άλλο για αυτό. Αν εσύ απο τον υπολογιστή σου χωρίς να με ξέρεις και χωρίς να γνωρίζεις που και πως κινήθηκα στο ταξίδι μου θες να το βαφτίσεις πασάλειμμα, πίστεψέ με δε με απασχολεί και ιδιαίτερα.Φιλικά πάντα, αλλά νομίζεις ότι είδες ολόκληρο το Παρίσι σε 4 μέρες? Λυπάμαι αλλά αυτό που τόσο περήφανα μας περιγράφεις είναι ο ορισμός του ταξιδιού πασάλειμμα...
Αν δεν κάνω λάθος για να επωφεληθείς της φθηνής τιμής στο Βιέννη-Βουδαπέστη μέσω της MAV θα πρέπει να παραλάβεις τα εισιτήριά σου από κάποιο μηχάνημα σε ουγγρικό σταθμό γιατί δεν επιτρέπουν ακόμα την εκτύπωση των εισιτηρίων στο σπίτι. Άρα για κάποιον που ξεκινά από Βιέννη δεν είναι βολικό.http://www.mav-start.hu/
http://studentagencybus.com/en/419_419/STUDENT AGENCY Prague - Austria
http://www.orangeways.com/en/timetable-busticket
Εισιτήριο από Βιέννη μέχρι Βουδαπέστη κλείσε μέσα από το πρώτο site, είναι ας πούμε ο οσε τους και έχει φθηνότερα εισιτήρια( 13 ευρω) από εκείνα που μπορείς να βρεις από εκείνον της αυστρίας http://www.oebb.at/en/Travelling_abroad/SparSchiene_Europa/Hungary/index.jsp
Πρώτος σταθμός θα είναι σίγουρα η Βουδαπέστη οπότε θα το δω εκει... Σε ευχαριστώ πολύ!Αν δεν κάνω λάθος για να επωφεληθείς της φθηνής τιμής στο Βιέννη-Βουδαπέστη μέσω της MAV θα πρέπει να παραλάβεις τα εισιτήριά σου από κάποιο μηχάνημα σε ουγγρικό σταθμό γιατί δεν επιτρέπουν ακόμα την εκτύπωση των εισιτηρίων στο σπίτι. Άρα για κάποιον που ξεκινά από Βιέννη δεν είναι βολικό.
Εσυ πας μονος σου και πελαγωνεις μεχρι να βρεις το gate και την πορτα της τουαλετας. Εγω που πηγα με γκρουπ τα ειδα ολα αμεσως.
Ετσι ειναι φιλε. Κι εμείς στο Παρίσι με άτομο που ζούσε εκει είμασταν και πηγαίναμε σε ολα χωρίς καθυστερήσεις. Ούτε να ψάχνουμε στους χάρτες και τα μετρο ούτε τίποτα. ;-)Εσυ πας μονος σου και πελαγωνεις μεχρι να βρεις το gate και την πορτα της τουαλετας. Εγω που πηγα με γκρουπ τα ειδα ολα αμεσως.
Γιαυτο εκοψα τα μεμονωμενα και τωρα ψαχνω ομαδικο για Πράγα.