vasilis_emm
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- το ψάχνω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΠΕΡΟΥ
Εφόσον πας πρώτη φορά, 2-2,5 και 6,5-7.Έκλεισα αεροπορικά για Πράγα και Βιέννη.
Αναχωρώ στις 30/12 και επιστρέφω στις 7/1.
Ουσιαστικά θα έχω 7 μέρες και 8 νύχτες στη διάθεση μου.
Έχω κάποια θέματα...
Πόσες ημέρες να μείνω Πράγα και πόσες στη Βιέννη;
Θέλω να μείνω κέντρο. Ποιό είναι το κέντρο της Πράγας και ποιό της Βιέννης (με βάση το booking) ώστε να ψάξω για ξενοδοχείο;
Αυτά... συνεχίζω το ψάξιμο...
Άστα να πάνε είναι. Μικρό όμως το κακό. Με το που κατέβεις αεροδρόμιο πάρε το πρώτο τρένο, και αν δεν σου αρέσει η Βιέννη σε 5 ώρες είσαι Βερολίνο. Τι άλλο θες...
Μπα, προσωπικά δεν θα έβαζα Δρέσδη στο πρόγραμμα. Το πλάνο που σου παρουσιάζεται παραπάνω από αρκετούς, το βρίσκω ιδανικό: 2 μέρες Πράγα για την πλατεία του ρολογιού, την γέφυρα Καρόλου και τον Άγιο Βίτο (οι αλχημιστές να σου λείπουν τέτοια εποχή με τα μιλιούνια που θα έχει συγκεντρώσει) και οι υπόλοιπες Βιέννη (μπορεί να μην έχω πάει αλλά virtually την έχω γυρίσει αρκετά!)
Βασικά αναφερόμουν στον φίλο που ρωτούσε πόσες μέρες να μείνει Πράγα και πόσες Βιέννη. Αφού εσύ θα πας μόνο Πράγα δε χρειάζεται να φύγεις, εκτός αν θέλεις να πας κοντινή εκδρομή στην Τσεχία (έχουν προταθεί κάποιες, δες τις ιστορίες, π.χ. σε λουτρόπολη).Η αλήθεια είναι οτι μέχρι τώρα προτιμούσα να πάω 2-3 μέρες κάπου, μετά να πάω κάπου αλλού,να δω όσα μπορούσα περισσότερα αλλά αυτή τη φορά θέλω να ξεκουραστώ δε θέλω να τρέχω όλη μέρα να δω την Πράγα σε 2 μέρες μέσα στο κρύο, αν και δε πιστεύω οτι σε 2 μέρες τα βλέπεις όλα ακόμα κι αν τρέχεις (2 μέρες ούτε την πατρίδα μου την Καβάλα δε βλέπεις!!).
Ίσως πεταχτώ κάπου δίπλα αυθημερόν αν βαρεθώ τόσο πολύ.