• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

patrizia

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βουδαπεστη
Ταξίδι-Όνειρο
Κινα
Καλό σου ταξίδι! Να περάσεις τέλεια και αν θες, να μας πεις αν αξίζει να κλείσουμε κι εμείς.
Είναι προσφορά black friday υποθέτω και θα το ξαναβάλει του χρόνου. Δεν έχω πάει Αίγυπτο γιατί πολύ ακριβό το ταξίδι με πρακτορείο από δω ενώ αυτό είναι μια χαρά

thalia tsif

Member
Λέω να πάω μια μέρα νωρίτερα μόνος μου καιρο
Πολύ καλά έκανες! Αυγουστο πήγα(φέτος 2024) κι εγώ.. Κάιρο ίδιες θερμοκρασίες με εμάς φέτος που είχε καύσωνες. Λουξορ πολύ πιο ζεστά κ ασουαν ανυποφορα ζεστά..το μόνο που θα σου πω είναι να προσέχεις πολύ με χυμούς πάγους κτλ γιατί μας πηγε αιμα!!!🤣🤣🤣..γύρισα κ πηρα αντιβίωση για το έντερο κ γενικά με ταλαιπώρησε ένα μήνα όλο το θέμα ..νόμιζα πεθαίνω. Κατά τα άλλα περάσαμε υπέροχα

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δε θα συμφωνήσω ,πήγα 15 με 30 Αυγούστου και δεν ένιωσα μεγαλύτερη δυσφορια από όσο νιώθω στην Αθήνα . Στις πυραμίδες ήταν πιο δύσκολο λόγω ερήμου φυσικά ,αλλά πήγα πάρα πολύ πρωί και ήταν υποφερτα. Αλεξάνδρεια μάλιστα έχει κ πιο πολύ δροσιά από εδώ . Προσωπική μου γνώμη βέβαια ,απλά επειδή πήγα φέτος κ το έχω πρόσφατο το λέω
Κατέβηκες και Λούξορ και Άμπου Σιμπελ τον Αύγουστο;
Γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά στις θερμοκρασίες σε σχέση με Κάιρο και Αλεξάνδρεια.
Εγώ πήγα μέσα Ιουνίου μόνο στο Κάιρο και η θερμοκρασία έφτανε τους 36 βαθμούς αλλά την άντεχα άνετα γιατί δεν είχε ιδιαίτερη υγρασία.
Φίλοι μου που πήγαν Μάιο και Σεπτέμβριο στο Λούξορ έλιωσαν γιατί είχε 45 βαθμούς και πλέον!
Θέλει να έχεις μεγάλες αντοχές σε υψηλές θερμοκρασίες για να τις αντέξεις στο Λούξορ...

jimp

Member
Ούτε με σφαίρες. Μακριά από τον κάμπο το καλοκαίρι. 🤣🤣🤣

Μας περιμενεις Λαρισα ενω θα εισαι Αιγυπτο. Ωραιος
Άρα είστε έτοιμοι για Larissa Santa city τώρα στις γιορτές, εκεί που οδηγούν όλοι οι δρόμοι. Το σταυροδρόμι των πολιτισμών, των χριστουγεννιάτικων αγορών.

rieta

Member
Κατέβηκες και Λούξορ και Άμπου Σιμπελ τον Αύγουστο;
Γιατί υπάρχει τεράστια διαφορά στις θερμοκρασίες σε σχέση με Κάιρο και Αλεξάνδρεια.
Εγώ πήγα μέσα Ιουνίου μόνο στο Κάιρο και η θερμοκρασία έφτανε τους 36 βαθμούς αλλά την άντεχα άνετα γιατί δεν είχε ιδιαίτερη υγρασία.
Φίλοι μου που πήγαν Μάιο και Σεπτέμβριο στο Λούξορ έλιωσαν γιατί είχε 45 βαθμούς και πλέον!
Θέλει να έχεις μεγάλες αντοχές σε υψηλές θερμοκρασίες για να τις αντέξεις στο Λούξορ...
Όχι όχι δεν πήγα ,Καιρο,Αλεξάνδρεια κ Σαρμ Ελ Σέιχ πήγα ,το τελευταίο είχε την περισσότερη ζέστη. Στην Αλεξάνδρεια είχε και δροσιά το βράδυ ,δεν ξέρω αν πέτυχα εγώ την περίοδο .

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Όχι όχι δεν πήγα ,Καιρο,Αλεξάνδρεια κ Σαρμ Ελ Σέιχ πήγα ,το τελευταίο είχε την περισσότερη ζέστη. Στην Αλεξάνδρεια είχε και δροσιά το βράδυ ,δεν ξέρω αν πέτυχα εγώ την περίοδο .
Η ζέστη στο Κάιρο είναι υποφερτή γιατί είναι ψηλά
Παρακάτω είναι ανυπόφορη!
Σκέψου ότι η απόσταση για Ασουάν είναι κοντά στα 900 χλμ νοτιότερα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.666
Μέλη
39.409
Νεότερο μέλος
vasmilona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom