• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Αίγυπτος Πληροφορίες - Ερωτήσεις για Αίγυπτο

tatooine

Member
Αγαπητοί συμφορουμιτες για πείτε μου λίγο, π ς το βλέπετε αυτό το τουρ;

Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 7 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar

360 ευρώ με τις πτήσεις τις εσωτερικές στην τιμή. Προαιρετικά έχει Αμπού Σιμπέλ στα 118 ευρώ.

Το σκέφτομαι για Αύγουστο. Ξέρω θα έχει ζέστη, μήπως στην Λάρισα και στην Αθήνα δεν έχει όμως ζέστη;

Για να ακούσω γνώμες παρακαλώ.
Όχι Αύγουστο Όχι καλοκαίρι. Από Οκτώβρη και μετά. Η ζέστη του κάμπου δεν έχει καμιά σχέση με την εκεί ζέστη.

rieta

Member
Όχι Αύγουστο Όχι καλοκαίρι. Από Οκτώβρη και μετά. Η ζέστη του κάμπου δεν έχει καμιά σχέση με την εκεί ζέστη.
Δε θα συμφωνήσω ,πήγα 15 με 30 Αυγούστου και δεν ένιωσα μεγαλύτερη δυσφορια από όσο νιώθω στην Αθήνα . Στις πυραμίδες ήταν πιο δύσκολο λόγω ερήμου φυσικά ,αλλά πήγα πάρα πολύ πρωί και ήταν υποφερτα. Αλεξάνδρεια μάλιστα έχει κ πιο πολύ δροσιά από εδώ . Προσωπική μου γνώμη βέβαια ,απλά επειδή πήγα φέτος κ το έχω πρόσφατο το λέω

varioAthens

Member
Αγαπητοί συμφορουμιτες για πείτε μου λίγο, π ς το βλέπετε αυτό το τουρ;

Cairo and Nile Cruise Tours - Return Flight Included by Nourbelle Tours with 7 Tour Reviews (Code: CANNLCRZ) - TourRadar

360 ευρώ με τις πτήσεις τις εσωτερικές στην τιμή. Προαιρετικά έχει Αμπού Σιμπέλ στα 118 ευρώ.

Το σκέφτομαι για Αύγουστο. Ξέρω θα έχει ζέστη, μήπως στην Λάρισα και στην Αθήνα δεν έχει όμως ζέστη;

Για να ακούσω γνώμες παρακαλώ.
To Kαϊρο θελει σιγουρα αλλη μια μερα μινιμουμ.
Το Αμπου Σιμπελ να το βαλεις οπωσδηποτε.
Κατα τα αλλα η κρουαζιερα μια χαρα μου φαινεται οχι οτι δεν θα ηθελα κι εκει λιγο παραπανω (π.χ. για Δενδερα).

jimp

Member
To Kαϊρο θελει σιγουρα αλλη μια μερα μινιμουμ.
Το Αμπου Σιμπελ να το βαλεις οπωσδηποτε.
Κατα τα αλλα η κρουαζιερα μια χαρα μου φαινεται οχι οτι δεν θα ηθελα κι εκει λιγο παραπανω (π.χ. για Δενδερα).
Λέω να πάω μια μέρα νωρίτερα μόνος μου καιρο

tatooine

Member
Δε θα συμφωνήσω ,πήγα 15 με 30 Αυγούστου και δεν ένιωσα μεγαλύτερη δυσφορια από όσο νιώθω στην Αθήνα . Στις πυραμίδες ήταν πιο δύσκολο λόγω ερήμου φυσικά ,αλλά πήγα πάρα πολύ πρωί και ήταν υποφερτα. Αλεξάνδρεια μάλιστα έχει κ πιο πολύ δροσιά από εδώ . Προσωπική μου γνώμη βέβαια ,απλά επειδή πήγα φέτος κ το έχω πρόσφατο το λέω
Δεν θα διαφωνήσω άλλα έχω πάει Οκτώβρη λουξορ και ο Ήλιος χτυπούσε αλύπητα. Αύγουστο Κάιρο και Αλεξάνδρεια επίσης πάρα πολύ ζέστη. Ιανουάριο ξανά Κάιρο και ήταν θαυμάσια. Ο καθένας βιώνει τη ζέστη διαφορετικά. Δεν θα ξαναπήγαινα καλοκαίρι για κανέναν λόγο. Ίσως μονό για ΠΣΚ.

rieta

Member
Δεν θα διαφωνήσω άλλα έχω πάει Οκτώβρη λουξορ και ο Ήλιος χτυπούσε αλύπητα. Αύγουστο Κάιρο και Αλεξάνδρεια επίσης πάρα πολύ ζέστη. Ιανουάριο ξανά Κάιρο και ήταν θαυμάσια. Ο καθένας βιώνει τη ζέστη διαφορετικά. Δεν θα ξαναπήγαινα καλοκαίρι για κανέναν λόγο. Ίσως μονό για ΠΣΚ.
Εννοείται πως άλλη εποχή είναι καλύτερα ,απλά επειδή πολλοί δεν έχουν τη δυνατότητα να φύγουν άλλη περίοδο ,για αυτό και είπα στον φίλο παραπάνω ότι δεν είναι κάτι τρομακτικό. Ντουμπάι που πήγα πάλι Αύγουστο ,είναι όντως ανυπόφορο ,άλλο αν εγώ το αγάπησα κ πήγα τρεις φορές ,Αύγουστο όλες. Δε θα το συνιστούσα όμως.

varioAthens

Member
Ουτε και μενα με φοβιζει το καλοκαιρι στην Αιγυπτο... αλλωστε οι ξεναγησεις που οργανωνει η κρουαζιερα ειναι αναλογα προσαρμοσμενες: νωρις το πρωι και απομεσημερο.

tatooine

Member
Πέρας συναγερμού, τα έκλεισα όλα, ήσασταν τρομερά γρήγοροι, τα φιλιά μου, καλές πτήσεις και σας περιμένω όλες και όλους στην Λάρισα Αύγουστο για δροσερό καφεδάκι 1 το μεσημέρι 🤣
Ούτε με σφαίρες. Μακριά από τον κάμπο το καλοκαίρι. 🤣🤣🤣

varioAthens

Member
Πέρας συναγερμού, τα έκλεισα όλα, ήσασταν τρομερά γρήγοροι, τα φιλιά μου, καλές πτήσεις και σας περιμένω όλες και όλους στην Λάρισα Αύγουστο για δροσερό καφεδάκι 1 το μεσημέρι 🤣
Μας περιμενεις Λαρισα ενω θα εισαι Αιγυπτο. Ωραιος

ANASTAPAP

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΟΠΟΥ ΠΕΤΑΕΙ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ..
Στις πυραμίδες μέσα μπήκες;γιατί εμείς κοντέψαμε να σκάσουμε Δεκέμβρη μήνα!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.665
Μέλη
39.409
Νεότερο μέλος
vasmilona

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom