_antonis_
Member
Νομίζω ότι μπορώ ψυχρά να σε αποκαλέσω ηθικό αυτουργό!
Μπορεί κανείς να αντισταθεί, διαβάζοντας τέτοια ιστορία;
Απερίγραπτα! Είναι απ' αυτά που αν είσαι ο Ελύτης γράφεις ένα δεύτερο Άξιον Εστί.τωρα ειδα την ιστορια, ονειρικο ταξιδι...!!! τα τοπια στις φωτογραφιες φανταστικα,εχουν μια ιδιαιτερη αγρια ομορφια, φανταζομαι τι συναισθηματα θα δημιουργουν απο κοντα...
Ναι, αλλά μόνο για τα Βεστφιρδίρ θες 5-6 μέρες στο νερό. Πως να τα χωρέσεις λοιπόν μέσα σ' ένα δεκαήμερο ταξίδι μαζί με όλα τα υπόλοιπα "μαστ"; Εδώ σε θέλω...! Γι αυτό εξάλλου και οι ελάχιστοι κάτοικοί των Δυτικών Φιορδ βλέπουν ακόμα ελαχιστότερους τουρίστες.Νομίζω ότι μπορώ ψυχρά να σε αποκαλέσω ηθικό αυτουργό!
Η αλήθεια είναι ότι πρέπει να τα'χεις καλά με τον εαυτό σου και τη μοναξιά σου γιατί αλλιώς την έβαψες!Γροιλανδια και Ισλανδια ειναι υπεροχοι προορισμοι ,τοπια μοναδικα ,ιδιαιτεροι γεωλογικοι σχηματισμοι που αποτυπωνονται στις φωτογραφιες ...δεν τολμω βεβαια να σκεφτω πως και σε τι συνθηκες διαβιωνουν οι κατοικοι.
Ισαβελλα μπορουσατε να συννενοηθειτε στα Αγγλικα ?Γιατι εχω ακουσει οτι τα Ισλανδικα ειναι απο τις δυσκολοτερες γλωσσες της Ευρωπης.
Έσύ κορίτσι μου δεν χρειάζεσαι κίνητρο, λεφτά χρειάζεσαι! Και μακάρι να κάτσει η φάση, το εύχομαι με όλη μου την καρδιά.Λοιπόν, σου χρωστάω πάρα πολλά γι'αυτή την ιστορία, και αν αποτελέσει και κίνητρο να πραγματοποιήσω το ταξίδι όνειρό μου θα σου χρωστώ ακόμα περισσότερα.
Ωραία πρόταση.Κι επειδή όπως έχουμε πει "η ισχύς εν τη ενώσει", ας σμίξουν επιτέλους τις δυνάμεις τους οι ισλανδόπληκτοι του φόρουμ. Επιμένω: με ευελιξία ως προς τις ανέσεις και εκδρομικό πνεύμα, η Ισλανδία μπορεί να γίνει εφικτή.
Ρε συ... λες?Ωραία πρόταση.
Και θα ναι τέλεια, αν θα είμαι εγώ ο Βαγγέλης της επόμενης ιστορίας για τηνΙσλανδία.
Και στα ( ζεστά) νερά βουτάω για πάρτη σας (εφόσον πατώνω!!!)
Αυτό δεν παίζει γιατί στην Ισλανδία έχουν τζάμπα θέρμανση με γεωθερμική ενέργεια, οπότε τα καλοριφέρ δουλεύουν όλο το χρόνο (και το καλοκαίρι) και τα σπίτια είναι πολύ ζεστά!"'έλα να κάνουμε δουλειά γιατί πληρωμή γιοκ και θα νιώσεις Ισλανδια στο σπίτι με διακοπή ρεύματος"