Menia21
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Το σχεδιάζω...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Photography trip
Καλέ όχι! Εμείς πήγαμε πρόσφατα, τον Μάιο του 2011!Menia21 νομίζω ότι σχεδόν συνταξιδέψαμε. Το 2009 δεν είχες πάει κι εσύ?
Gracias deka!
Καλέ όχι! Εμείς πήγαμε πρόσφατα, τον Μάιο του 2011!Menia21 νομίζω ότι σχεδόν συνταξιδέψαμε. Το 2009 δεν είχες πάει κι εσύ?
Gracias deka!
Είμαι για τα μπάζα. Τα μπέρδεψα! Και να σκεφτείς ότι διάβασα την ιστορία σου φέτος το καλοκάρι για να δροσιστώ ενώ καιγόταν η Αθήνα . Αφού όμως πήγες μετά από μένα, ευκαιρία να συμπληρώνεις ή να διορθώσεις τις πληροφορίες που θα παραθέσω για μέρη που γνωρισες πιο πρόσφατα κι ενδεχομένως έχουν αλλάξει.Καλέ όχι! Εμείς πήγαμε πρόσφατα, τον Μάιο του 2011!
Και που είναι η ιστορία???:roll:. North66 να ξέρεις ότι μέσα μου έχεις περάσεις ως Η ΠΗΓΗ για πληροφορίες σε ότι αφορά τον Βορρά! Κανόνισε λοιπόν να ανταποκριθείς στο ρόλο σου@isabelle Εγώ πήγα το 2009, τέλη Αυγούστου.
Ναι αλλά κάποια στιγμή ΘΑ ΠΑΣ. Και μέχρι τότε θα το ονειρεύεσαι (η πιο όμορφη ίσως φάση κάθε ταξιδιού).Εγώ πάλι, δεν πήγα...
Η ιστορία θα γραφτεί στο άμεσο μέλλον και θα είναι μια συμβατική ιστορία για όσους θελήσουν να εξερευνήσουν την Ισλανδία όχι με αυτοκίνητο αλλά με αεροπλάνα, λεωφορεία και βαπόρια!Και που είναι η ιστορία???:roll:
Μάλλον για πιο αντισυμβατικά μου φαντάζουν τα παραπάνω! Άμα προσθέσεις δε και κανένα κανό και ποδήλατο θα σε παραδεχτώ! .Η ιστορία θα γραφτεί στο άμεσο μέλλον και θα είναι μια συμβατική ιστορία για όσους θελήσουν να εξερευνήσουν την Ισλανδία όχι με αυτοκίνητο αλλά με αεροπλάνα, λεωφορεία και βαπόρια!
Έτσι λένε, αλλά ομολογώ ότι δεν είδαμε και πολλά. Κανένα για την ακρίβεια!Στα highlands που πήγατε δεν είναι που ζουν τα τρολς?
Ε αγανάκτησε ο καημένος γιατι σας διαβάζω και πολύ καιρό,από τον Μάρτη συγκεριμένα, απλά δεν είχα γραφτεί.Όλη την ώρα τον φωνάζω να του δείξω τις φωτογραφίες,του διαβάζω μερικά αποσπάσματα απο τις ιστορίες!Ε, η αλήθεια είναι ότι έτσι και μπεις στο φόρουμ, όλοι λίγο πολύ κολλάμε!
Καλώς ήρθες στην παρέα Sailor Moon, κι άσε τον άντρα να σου λέει. Κανένας δεν αποδίδει στη δουλειά αν παράλληλα δεν ονειρεύεται!
Αυτό δεν παίζει γιατί στην Ισλανδία έχουν τζάμπα θέρμανση με γεωθερμική ενέργεια, οπότε τα καλοριφέρ δουλεύουν όλο το χρόνο (και το καλοκαίρι) και τα σπίτια είναι πολύ ζεστά!