Yorgos
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Umhlanga
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού τότε, τώρα, πάντα
δηλαδη η Χιλη ειναι σε καλυτερο επιπεδο;
Ναι, καμία σχέση, μιλάμε για δυτικοευρωπαϊκό επίπεδο.
την ιστορία με τους τουρίστες/φοιτητές/άστεγους/ορφανά που παρασέρνονται σε σπίτι στο βουνό/υπόγειο διαμέρισμα/τροχόσπιτο/ρετιρέ πλούσιου επιχειρηματία με τη βοήθεια όμορφης περουβιανής/ρωσίδας/σουηδέζας προκειμένου να εμπορευτούν τα νεφρά/συκώτι/σπληνάντερο/κοκορέτσι κτλ κτλ την έχω ακούσει σε χίλιες παραλλαγές και είναι γνωστός αστικός μύθος όπως και η άλλη με τους αλιγάτορες στους υπονόμους της ΝΥ ή το μπουκάλι της κόκα κόλα μέσα στη γνωστη τραγουδίστρια που το διαδίδει γνωστός γνωστού που δουλεύει στο νοσοκομείο κτλ κτλ
Εγω εχω την εντυπωση πως πρεπει να "αντικατασταθει" ο ιδιος ο ανθρωποςΕίναι φανερό πως η βαρβαρότητα του σάπιου εκμεταλλευτικού συστήματος έχει ξεπεράσει όλα τα όρια της σαπίλας και της απανθρωπιάς. Επείγει πλέον να αντικατασταθεί για να σωθεί ό ίδιος ο άνθρωπος.
θα συμφωνήσω μαζί σου αγαπητή.Εγω εχω την εντυπωση πως πρεπει να "αντικατασταθει" ο ιδιος ο ανθρωπος
Δηλαδή......?????Εγω εχω την εντυπωση πως πρεπει να "αντικατασταθει" ο ιδιος ο ανθρωπος
δηλαδη η Χιλη ειναι σε καλυτερο επιπεδο;
Ναι, καμία σχέση, μιλάμε για δυτικοευρωπαϊκό επίπεδο.
Το ίδιο και στην Αργεντινή. Όπου κι αν πας νιώθεις (και είσαι) ασφαλής.Πλακα κανεις;; δεν το ηξερα.
δηλαδη περπατας ανετα στην πρωτευουσα;;;;
(καλα δεν μιλαω για υπερβολες)
Όπου κι αν πας στη Χιλή περπατάς ανετότατα. Οι υποδομές της χώρας είναι αισθητά καλύτερες από της Ελλάδας. Την πρώτη φορά που πήγα εμείς στην Ελλάδα δεν ξέραμε τι είναι μετρό κι αυτοί ήδη είχαν υπηρεσία έκδοσης μηνιαίων καρτών μετρό από το σπίτι... Η χώρα είναι ασφαλέστατη.Πλακα κανεις;; δεν το ηξερα.
δηλαδη περπατας ανετα στην πρωτευουσα;;;;
(καλα δεν μιλαω για υπερβολες)
φευγουμε απο το θεμα....αλλα οι γενικες ενοιες οπως συστημα μας εφεραν ως εδω. Κατα την ταπεινη μου αποψη το προβλημα δεν ειναι το συστημα (κανενα συστημα δεν ειναι αριστο και αυτο μας το εχει δειξει η ιστορια) αλλα ο ιδιος ο ανθρωπος που δεν αντιλανβανεται πως αυτος ειναι το βασικο συστατικο του συστηματοςΔηλαδή......?????
Την λέξη ''σάπιους'' μπορείς να την αντικαταστήσεις με τον πολιτικό όρο οπορτουνηστές ....χωρίς εισαγωγικά.Κανενα συστημα δεν θα ειναι υγειες οταν αποτελειτε απο "σαπιους" ανθρωπους