purinas
Member
Κάποιος που πήγε τώρα πρόσφατα και πλήρωνε με κάρτα, μπορεί να μας πεί πόσο του κρατούσε η τράπεζα για κάθε συναλλαγή?
Καλησπερα φιλε μου...περισυ ειχε καποια μικρη χρεωση η alpha bank που ετυχε να ειχα καρτα..ενας φιλος που πηγε προσφατα μου εκανε παραπονα για κρατησεις που εφτασαν στο 1€... Στην θεση σου θα τηλεφωνουσα στην τραπεζα που εχεις να σου δωσει τις οποιες πληροφοριες...Κάποιος που πήγε τώρα πρόσφατα και πλήρωνε με κάρτα, μπορεί να μας πεί πόσο του κρατούσε η τράπεζα για κάθε συναλλαγή?
Η eurobank που χρησιμοποίησα για αγορες εως 50€ χρεωνει εκτος απο το στανταρακι 1€ συν 2% του ποσου. Αν το ποσο ειναι μεγαλυτερο αυξανεται και η προμηθεια. Αν εχεις χρονο ψαξε λιγο τη λυση της καρτας Revolut. Εμεις δεν προλαβαιναμε.Κάποιος που πήγε τώρα πρόσφατα και πλήρωνε με κάρτα, μπορεί να μας πεί πόσο του κρατούσε η τράπεζα για κάθε συναλλαγή?
Παιδια εχει να κανει την προμηθεια που εχει η μεσολαβητρια τραπεζα.Μολις πηρα τηλεφωνο...το maximum μου ειπαν που μπορει να φτασει η χρεωση ειναι εως και 2,50euroΗ eurobank που χρησιμοποίησα για αγορες εως 50€ χρεωνει εκτος απο το στανταρακι 1€ συν 2% του ποσου. Αν το ποσο ειναι μεγαλυτερο αυξανεται και η προμηθεια. Αν εχεις χρονο ψαξε λιγο τη λυση της καρτας Revolut. Εμεις δεν προλαβαιναμε.
Εμείς πληρώναμε απ' ευθείας από revolut και μια φορά από κάρτα της Αλφα. Είχα βγάλει 40 λίρες στην αρχή αλλά τις ξόδεψα στο ...αεροδρόμιο στην επιστροφή! Only cards!Παιδιά συμφαιρει να πληρώνω απευθείας από κάρτα ή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα;
Συνάλλαγμα από εδώ δεν σε συμφέρει. Ή ανάληψη μετρητών από εκεί ή χρήση κάρτας. Υποψην ειδικά εαν έχεις Revolut συμφέρει κάρτα. Εαν δεν έχεις βγάλεΠαιδιά συμφαιρει να πληρώνω απευθείας από κάρτα ή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα;
Όποτε οκ θα βγάλω revolut.αυτη τη γεμιζω απο το λογαριασμό μου είτε εδώ είτε όταν είμαι στην Αγγλία;Συνάλλαγμα από εδώ δεν σε συμφέρει. Ή ανάληψη μετρητών από εκεί ή χρήση κάρτας. Υποψην ειδικά εαν έχεις Revolut συμφέρει κάρτα. Εαν δεν έχεις βγάλε
Η κάρτα πλέον είναι...μονόδρομος για Αγγλία αν κρίνω από Λονδίνο και Ουαλία πρόσφατα...Παιδιά συμφαιρει να πληρώνω απευθείας από κάρτα ή πρέπει να κάνω συνάλλαγμα;
Tην γεμίζεις οπότε θες με ευρώ και πληρώνεις σε ευρώ με βάση το συναλλαγμα της ημέρας!!Όποτε οκ θα βγάλω revolut.αυτη τη γεμιζω απο το λογαριασμό μου είτε εδώ είτε όταν είμαι στην Αγγλία;
Γιατί συμφαιρει περισσότερο απτην άλλη κάρτα;
Την γεμιζεις οπότε θες με χρήση της κάρτας σου οποιαδήποτε στιγμή άμεσα. Συμφέρει περισσότερο από οποιαδήποτε ελληνική κάρτα γιατί είτε αφορά ανάληψη μετρητών από ΑΤΜ είτε αγορά σε κατάστημα δεν κρατάει προμήθεια για τα πρώτα 1000 ευρώ (αγορές) ανά μήνα. Επίσης δεν έχει κανένα έξοδο για την φόρτιση - από φόρτιση της κάρτας.Όποτε οκ θα βγάλω revolut.αυτη τη γεμιζω απο το λογαριασμό μου είτε εδώ είτε όταν είμαι στην Αγγλία;
Γιατί συμφαιρει περισσότερο απτην άλλη κάρτα;