Ανυπομονώ να περάσουμε στο ανεπανάληπτο μουσικά Μάλι!!!Εννοείται, απλά ακολουθώ αρχικά μια λογική "μουσικοί ανά χώρα" ξεκινώντας από Δ.Αφρική.
Ηydroneta,
mε μεγαλο κινδυνο να σου διαλυσω το θεμα που ανοιξες...
Αλλα ειμαι επιρεπης στο να ενδιδω στους πειρασμους. Δεν ειναι του χαρακτηρος μου να συγκρατιεμαι.
Δε μπορω να μην ενημερωσω το χριστεπωνυμου πληθος για την υπαρξη ενος αφρικανου Sakis! Και μαλιστα οχι ενος απλου Sakis, αλλα και διδακτορα! Ναι ναι! Προκειται για τον Dr. Sakis!
Το βιντεοκλιπ δεν ειναι του καλυτερου δυνατου γουστου, ειναι και στα ορια να κοπει για ασεμνο... Τελικα ο Dr Sakis νομιζω οτι ειναι ο αφρικανος Μπουγας....
ΥΓ. Αν κρινεις οτι θα επρεπε να το αφαιρεσω να το κανω... Η τελος παντων πατησε το κουμπακι της αναφορας... μας βλεπουνε και ανηλικοι!
Ο τιτλος του καθολα αρτιστικ βιντεοκλιπ ειναι "οι Νοσοκομες"... και ναι καλα φανταστηκατε, εμπεριεχει ολες τις ανδρικες φαντασιωσεις...
(ας ανεβασουμε λοιπον και λιγο την επισκεψιμοτητα σε αυτο το γκρουπ...)
Απολαυστε λοιπον:
Νομίζω ότι το συγκεκριμένο βιντεοκλιπ εντάσσεται περισσότερο στο ποστ: "Περιπλάνηση στις κορμάρες της Μάυρης Ηπείρου" και αναμφίβολα προκαλεί πολλαπλά εγκεφαλικά, άσε που επιδεινώνει τους ιλίγγους (στο λέω γκαραντί).Ηydroneta,
mε μεγαλο κινδυνο να σου διαλυσω το θεμα που ανοιξες...
Αλλα ειμαι επιρεπης στο να ενδιδω στους πειρασμους. Δεν ειναι του χαρακτηρος μου να συγκρατιεμαι.
Ο τιτλος του καθολα αρτιστικ βιντεοκλιπ ειναι "οι Νοσοκομες"... και ναι καλα φανταστηκατε, εμπεριεχει ολες τις ανδρικες φαντασιωσεις...
(ας ανεβασουμε λοιπον και λιγο την επισκεψιμοτητα σε αυτο το γκρουπ...)
Πολύ σ΄ευχαριστούμε για τις πληροφορίες Η προσήλωσή σου στην Αφρικανική μουσική είναι δεδομένη...πάντα επιμελήςΟ Dr Sakis, το πραγματικό του όνομα, NSAKALA ΕΜΜΑΝΟΥΗΛ γεννήθηκε στο Κονγκό (Αφρική). Όταν ήταν 12 χρονών άρχισε να έχει ενδιαφέρον για τη μουσική και το χορό. Όταν ήταν 16 δημιούργησε μια μουσική κωμωδία που ονομάζεται "Les Unis" και είχε μεγάλη απήχηση στην Αφρική. Λίγα χρόνια αργότερα δημιούργησε μια άλλη ομάδα με την οποία εξακολουθεί να εργάζεται.
Το 1985 κυκλοφόρησε το πρώτο του άλμπουμ "MAJENINE" και ακολούθησαν άλλες δισκογραφικές δουλειές. Ο Δρ Σάκης είναι όλα σε ένα, είναι συνθέτης, ερμηνευτής και παραγωγός των περισσοτέρων από τα άλμπουμ του. Από τότε που έγινε διάσημος παρήγαγε 15 άλμπουμ, 10 βίντεο κλιπ σε VHS και 7 σε DVD.
Aλλο ένα τερψιοφθάλμιον βιντεοκλιπ
Να σας δω να λικνίζεστε στους ρυθμούς της χορογραφίας και τι στον κόσμο...Μα τι λες τώρα: CD και DVD για το ταξίδι ετοιμάζει!