• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Περιπετειες στην Απιστευτη Ινδια!

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Οι φωτογραφιες δεν ειναι δικες μου, ειναι παρμενες απο τη Wikipedia, εγω παλι αδυνατω να ανεβασω στο Travelstories την οποιαδηποτε δικη μου φωτογραφια. Αλλα οι συγκεκριμενες ειναι πολυ καλες για να παρετε μια ιδεα του ξενοδοχειου -παλατιου.

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εκανα λαθος και δε μπορω να την αφαιρεσω. Αυτη η πισινα πολυ με κυνηγα!

Attachments

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αγαπημενο μου κοινο! (αρχιζω και την ψωνιζω τελειως!)
Καταφερα και ολοκληρωσα αυτο το κεφαλαιο πριν να την κανω!
Το επομενο κεφαλαιο θα πρεπει να το περιμενετε αφου χωνεψετε τη μαγειριτσα και το πασχαλιατικο αρνι!

fotast

Member
Αγαπημενο μου κοινο! (αρχιζω και την ψωνιζω τελειως!)
Καταφερα και ολοκληρωσα αυτο το κεφαλαιο πριν να την κανω!
Το επομενο κεφαλαιο θα πρεπει να το περιμενετε αφου χωνεψετε τη μαγειριτσα και το πασχαλιατικο αρνι!
Του Αγίου Πνεύματος θα έχουμε τελειώσει?Τωρα τελευταία εσεις οι συγγραφείς καθυστερείτε τις ιστορίες σας.Γιατί το κάνετε ποιός ξέρει.Μάλλον παζαρεύετε με τους εκδότες σας καλύτερες αμοιβές:lol:

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εισαι καλα; Πως θα εχω τελειωσει μεχρι του Αγιου Πνευματος; Ουτε μεχρι τη μεση δεν εχω φθασει ακομη! Υπολογιζω οτι εχω γραψει περιπου το σαραντα τοις εκατο της ιστοριας. Αν τελειωσω πριν την παρελαση της 28ης Οκτωβριου θα ειναι θαυμα!
Αλλα αν μου σταξει κανενας εκδοτης καμια καλη μπροσταντζα το συζηταμε παλι!

fotast

Member
Εισαι καλα; Πως θα εχω τελειωσει μεχρι του Αγιου Πνευματος; Ουτε μεχρι τη μεση δεν εχω φθασει ακομη! Υπολογιζω οτι εχω γραψει περιπου το σαραντα τοις εκατο της ιστοριας. Αν τελειωσω πριν την παρελαση της 28ης Οκτωβριου θα ειναι θαυμα!
Αλλα αν μου σταξει κανενας εκδοτης καμια καλη μπροσταντζα το συζηταμε παλι!
Ωχ!Το καλοκαίρι δηλ. πρέπει να εχουμε το netbook μαζι μας για να παρακολουθούμε την ιστορία...:roll:

varioAthens

Member
Έρση επειδή έχω δεί και τις φωτος σου με τα χιλιάδες ποντίκια απορώ με την ψυχραιμία σου... εγώ και από τις φωτογραφίες ένιωσα τη ράχη μου να ριγά από σιχασιά!!!
Εν τω μεταξύ, παλάτι για παλάτι δεν αφήσατε... δε νομίζω να εγκρίνει τέτοιες υπερβολές η dimkyr. :bleh:
Ελπίζω να μην μας αφήσεις τόσο καιρό όσο λες χωρίς ιστορία...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Βρε Vario, του το εκανα που του το εκανα το χουνερι με την Ινδια του ανθρωπου, να τον πηγαινα και σε εκεινα τα ξενοδοχεια που παει και σφουγγαριζει η Dim Kyr, πολυ φοβαμαι οτι οτα θα γυριζα στη θεσσαλονικη και θα μου ειχε θυροκολησει ο δικαστικος επιμελητης ηδη την αιτηση διαζυγιου....
Ειπα να παμε σε σχετικα καλα ξενοδοχεια προς αποφυγην των χειροτερων επιπτωσεων επι της εγγαμης σχεσης μας.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Βρε Vario, του το εκανα που του το εκανα το χουνερι με την Ινδια του ανθρωπου, να τον πηγαινα και σε εκεινα τα ξενοδοχεια που παει και σφουγγαριζει η Dim Kyr, πολυ φοβαμαι οτι οτα θα γυριζα στη θεσσαλονικη και θα μου ειχε θυροκολησει ο δικαστικος επιμελητης ηδη την αιτηση διαζυγιου....
Ειπα να παμε σε σχετικα καλα ξενοδοχεια προς αποφυγην των χειροτερων επιπτωσεων επι της εγγαμης σχεσης μας.
Εγω τωρα απο τα παραπάνω, γιατί καταλαβαίνω απλά ότι μερικοί νεόπλουτοι προσπαθούν να εθελοτυφλήσουν και να ντύσουν με ιμάτια τις ματαιοδοξίες τους? :D

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα