• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Ινδία Περιπετειες στην Απιστευτη Ινδια!

Eftichia

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκανη
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
τι να πω για την περιγραφη της λιμνης..........με ταξιδεψε!!!!!!!!!

πραγματικα τελεια ....

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
Και μενα μου αρεσε πολυ η περιγραφη της λιμνης και με εκανε να λιγουρευομαι τη λιμνη διπλα στην οποια ειναι χτισμενη η Σριναγκαρ στο Κασμιρ.

varioAthens

Member
(Ακούς vario? Νομίζω ότι το θέμα αυτό το έχουμε λυμένο). ....Πάντως σε κάθε περίπτωση νομίζω ότι οι πλούσιοι Ινδοί είναι πιο πολυάριθμοι από τους όμορφους.:haha:

Μα κι εγώ αναρωτιόμουν...:roll::lol:

Φύγαμε από τον ναό και κατευθυνθήκαμε προς τη λίμνη. Αχ! Και τώρα πώς να περιγράψω την απογευματινή ώρα με το πλάγιο διαυγές φως που γλύκαινε το τοπίο με τους γύρω λόφους, πώς να περιγράψω την αρυτίδωτη λίμνη και τις τέλειες αντανακλάσεις των κτιρίων στα νερά της; Την ησυχία λόγω έλλειψης πλήθους; Τα περιστέρια που φτεροκοπούσαν σκύβοντας πάνω στη λίμνη και στο είδωλο τους; Τα σκαλοπάτια που κατέβαιναν μέχρι το νερό; Τους λιγοστούς λόγω ώρας ιερείς και ασκητές; Τον μουσικό ο οποίος προσευχόταν παίζοντας μουσική μπροστά από τα αγάλματα των θεών του; Τον ήλιο που έδυε; Τους ελάχιστους ανθρώπους που έπαιρναν το καθαρτήριο λουτρό τους; Κάποια αγόρια που δοκίμαζαν το πέταγμα του χαρταετού, μια και σε δυο ημέρες είχαν ένα μεγάλο πανηγύρι όπου όλα τα παιδία θα πετούσαν αετό; Ένα μοσχάρι πάνω στα σκαλοπάτια εγκλωβισμένο από το άπειρα περιστέρια που ήταν ολόγυρα του, να μην ξέρει που να πατήσει για να φύγει και να κάθεται εκεί μετέωρο και ακίνητο κοιτάζοντας με περιέργεια εμάς πως μετακινούμασταν με τόση άνεση ανάμεσα στα περιστέρια. Τα πιθήκια τα οποία κυνηγιόντουσαν στις στέγες; Μια ομάδα ανθρώπων έξω από ένα μαγαζί να συζητούν ήρεμα και γελαστά για κάποιο καθημερινό θέμα έχοντας την πλάτη γυρισμένη στη λίμνη και στην τόση ομορφιά; Πως με λόγια να περιγράψει κανείς τη σιγαλιά; Σαν το φως του ήλιου που έδυε να απορροφούσε μέρος της έντασης των ήχων και να τους απέδιδε πιο μουντούς και υπόκωφους. Φύγαμε αμίλητοι, μην και ταράξουμε τη γαλήνη και χαραχθεί η επιφάνεια της λίμνης.

Τα κατάφερες μια χαρά... προσωπικά με "μετέφερες" στη λίμνη...

PAPI_9

Member
Επόμενο Ταξίδι
Είμαστε στην έρευνα....
Ταξίδι-Όνειρο
Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΛΑΚΕΡΟΣ!!!
Αχ.. τι ωραία.. Θαυμάσια περιγραφή..:clap:
Το μόνο μου πρόβλημα είναι ότι πηγαινοφέρνω αυτή την πολυθρόνα και πιάστηκε η μέση μου. Θα πάρω μια με ροδάκια.:p

pattyyy

Member
Επόμενο Ταξίδι
χμ...
Ταξίδι-Όνειρο
νότια αφρική
Υπέροχα ταξιδιάρικη περιγραφή αυτή της λίμνης! Όμορφες εικόνες σχηματίστηκαν στο μυαλό μου!

Twinkie

Member
Επόμενο Ταξίδι
Με το νου
Ταξίδι-Όνειρο
Στα πέντε σημεία της Γης
Αναστενάρισσα έπρεπε να γίνω. Μιλάμε για μεγάλη καριέρα.....Δέχομαι προσφορές, το κάνω και τσάμπα όπως διακρίνετε...

Αχ, αχ ρε ΕΡΣΗ τώρα θέλω να πάω. Τώρα...

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
Ο Βράχμα κατακυριευμένος από τον δαίμονα της λαγνείας και μια και δεν έτυχε να βρίσκεται στα πέριξ καμία θεότητα που θα του ταίριαζε πήγε και την έπεσε στην Saraswati, τη θεά της Σοφίας και των Τεχνών, ......
πρώτου υπάρξουν αλλά παρατράγουδα, ο Βράχμα καταντράπηκε μεν, αλλά όμως ο πειρασμός εξακολουθούσε να τον ταλανίζει,
Από τότε βγήκε και το περίφημο ρητό:
Θεέ μου δώσε μου αρετή σύνεση και εγκράτεια αλλά όχι ακόμα.

Η περιγραφή της λίμνης άψογη σκέψου να ήξερες και πως να την περιγράψεις.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Μπα πιο πολυ ταιριαζει το ρητο "χωρις κερδος κερατα".
Ο Βραχμα ο καημενος ουτε καν μπορεσε να ικανοποιησει τη λαχταρα του και εγινε και ρομπα τοις πασι και αναγκαστηκε να καψει το σωμα του και εφαγε και καταρα καταμουτρα να μην τον πολυλατρευουν. Καντεμης ο θεος!

Glosoli

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Αχ αυτή η λίμνη...σε ευχαριστούμε ΕΡΣΗ...είχα βάλει και κάτι μουσικές από εκεί μεριά όταν το διάβαζα!!! :)

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
17 ολοκληρες μερες χωρις τροφη ????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Επόμενο Ταξίδι
Κρακοβία-Βαρσοβία
Ταξίδι-Όνειρο
...Ιθάκη...
17 ολοκληρες μερες χωρις τροφη ????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:
Η elenara88 είναι σοβαρό και ευγενικό κορίτσι, θα σου μεταφράσω εγώ τι εννοεί Έρση μου.

"Τι θα γίνει μαντάμ; μία τα Βερολίνα, μια οι φίλοι πως την είδες δηλαδή; μας έχεις εμάς να πιανόμαστε στα σκαμνάκια και εσύ κάνεις δημόσιες σχέσεις; Αν είναι έτσι να οργανώσουμε μια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη να μας τραπεζώσεις και να μας τα πεις από κοντά.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Αν είναι έτσι να οργανώσουμε μια εκδρομή στην Θεσσαλονίκη να μας τραπεζώσεις και να μας τα πεις από κοντά.
Ναι ναι ναι! :clap::clap::clap:
και να παμε και στη Βεντετα! (ξανα!)
ΥΓ. Συμαζευω τα μυαλα μου, τωρα που εφυγαν ολοι, στρωνομαι και γραφω!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom