KLEOPATRA
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ειρηνικος ..παντου
Υπεροχα Ερσακι!
Ομως Ινδια και κρυο?Δυσκολευομαι να το πιστεψω!
Είναι όντως απίστευτο! Η Ινδία, you know, δεν είναι μόνο παραλίες.Υπεροχα Ερσακι!
Προβλέπω η ΕΡΣΗ να προετοιμάζει νέα επίσκεψη για να φτάσει μέχρι τα άδυτα των αδύτων. Καημένε αφέντη...Στα ... "άδυτα" του Taj Mahal
Φιλική συμμετοχή του ... paparazzo μας!
Άνοιξέ την εσύ. Η δική μου έκλεισε οριστικά. Και αν έχει αντίρρηση η Έρση για την παράθεση των φωτογραφιών, δε διαφωνώ να διαγραφεί το πόστ μου από τους υπεύθυνους.ωραία μαρμαρα!!
ο πονεμένος έφερε τα καλύτερα απο ολα τα μέρη του κόσμου!!
πραγματικά τόσο μάρμαρο δεν έχω ξαναδεί..
θα ανοιξω και εγώ την "αποθήκη" μου αύριο να προσθέσω τον οβολό μου..
ευγε baba.
Φοβάμαι ότι αυτό το προκάλεσα εγώ, μάλλον από αδυναμία να εκφράσω σωστά αυτό που ήθελα να πω ή και το πιθανότερο από ανοησία. Babaduma δεν ήταν μπηχτή για τις φωτογραφίες σου και ζητώ συγγνώμη που τελικά φάνηκε έτσι. Και φυσικά δεν νομίζω να έχει κανένας αντίρρηση για την παράθεση φωτογραφιών.Άνοιξέ την εσύ. Η δική μου έκλεισε οριστικά. Και αν έχει αντίρρηση η Έρση για την παράθεση των φωτογραφιών, δε διαφωνώ να διαγραφεί το πόστ μου από τους υπεύθυνους.
Ευχαριστώ για το "εύγε" πάντως...
Δεν παρεξηγήθηκα από τα μηνύματά σου και κατάλαβα καλά τι ήθελες να πεις. Το ξανασκέφθηκα και κατέληξα ότι μάλλον έχεις δίκηο. Γι αυτόν τον λόγο και άφησα μόνο τη μία φωτογραφία, αυτού που δεν είχε την ευκαιρία να δει η Έρση - πρωτίστως για την Έρση. Τις υπόλοιπες φωτογραφίες που είχα ανεβάσει εδώ τις μετέφερα στη Gallery.Φοβάμαι ότι αυτό το προκάλεσα εγώ, μάλλον από αδυναμία να εκφράσω σωστά αυτό που ήθελα να πω ή και το πιθανότερο από ανοησία. Babaduma δεν ήταν μπηχτή για τις φωτογραφίες σου και ζητώ συγγνώμη που τελικά φάνηκε έτσι. Και φυσικά δεν νομίζω να έχει κανένας αντίρρηση για την παράθεση φωτογραφιών.