Γαλλία πού να μείνω στο παρίσι;

katkats

Moderator
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Ευχαριστώ πολύ...τα είδα όλα και μάλλον έχω καταλήξει στο sully hotel 4 διαμέρισμα το βρήκα για τέσσερα άτομα 309 ευρώ τα δύο βράδια και μπορώ να αλλάξω και μια φορά ημερομηνία, αλλά δεν το θέλω γιατί έχω είδη κλείσει αεροπορικά και πάλι σε ευχαριστώ.
H τοποθεσία σκίζει. Το ξενοδοχείο όχι τόσο, κλασικό παλιακό παριζιάνικο ξενοδοχείο, αλλά για δυο νύχτες λογικά θα την παλέψετε.

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ευχαριστώ πολύ...τα είδα όλα και μάλλον έχω καταλήξει στο sully hotel 4 διαμέρισμα το βρήκα για τέσσερα άτομα 309 ευρώ τα δύο βράδια και μπορώ να αλλάξω και μια φορά ημερομηνία, αλλά δεν το θέλω γιατί έχω είδη κλείσει αεροπορικά και πάλι σε ευχαριστώ.
To Marais και το Germain ειναι οι 2 καλυτερες που μπορεις να μεινεις. Το ειχα δει το Sully αλλα μου εκανε λιγο hully 🤣 γι' αυτο και δε στο προτεινα! Καλα να περασετε!

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλησπέρα, έχω βρει δύο καταλύματα για το ταξίδι μου στο Παρίσι τον Οκτώβρη. Και τα δύο είναι στη Μονμάρτη και φαίνονται καλά απλά θα ήθελα μια γνώμη από άποψη τοποθεσίας μιας και θα είναι η πρώτη μου φορά στην πόλη:
https://www.booking.com/hotel/fr/charmant-studio-a-montmartre.en-gb.html
https://www.booking.com/hotel/fr/ce...ng=1&sb_price_type=total&type=total&#tab-main

Ευχαριστώ.

KitCat

Member
Καλησπέρα . Τι γνώμη έχετε για το 19ο διαμέρισμα ; Εχω βρει ένα ibis εκεί και δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για τοποθεσια. Σίγουρα θα χρησιμοποιούμε μέτρο αλλά έχει πολλές στάσεις κοντά .

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Καλησπέρα . Τι γνώμη έχετε για το 19ο διαμέρισμα ; Εχω βρει ένα ibis εκεί και δεν έχω διαβάσει αρνητικά σχόλια για τοποθεσια. Σίγουρα θα χρησιμοποιούμε μέτρο αλλά έχει πολλές στάσεις κοντά .
Δεν θεωρειται καλο διαμερισμα.

georgi d

Member
To ibis που έχω βρει είναι αυτό:
ibis budget Paris La Villette 19ème
https://www.booking.com/Share-56SQxy
Έχει κανείς κάποια άποψη για το συγκεκριμένο ;
10,19 και 20 δεν είναι καλές.
Εδώ για ξενοδοχεία στο Παρίσι γράφουν πάρα πολλά. Ένα πολύ καλό σαιτ που έχει πολλές πληροφορίες όμως στα ρώσικα. Τώρα μόλις το βρήκα.

1739744856140.jpeg

Last edited by a moderator:

Jiovanna

Member
Επόμενο Ταξίδι
I am working on it...
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή μελέτη στο forum και σχετική έρευνα, κατέληξα στα ακόλουθα ξενοδοχεία στο Παρίσι, για φέτος το καλοκαίρι. Λάβετε υπόψη ότι θα είμαι μόνη μαμά με έφηβη. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ασφαλείς περιοχές, αλλά ποια θεωρείτε τα πιο βολικά ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

6 διαμέρισμα :
Villa Des Artistes, a 3-star Paris hotel near Montparnasse (+ότι έχει και αυλή, όπου σερβίρουν το πρωινό)
Accueil - Hôtel Clement Paris - Site Officiel - Hôtel Boutique de Charme

5ο διαμέρισμα
Hotel des Carmes Paris **** | OFFICIAL SITE | 4 Star Hotel near Notre Dame de Paris (το πιο τσιμπημένο)
Hotel WYLD Saint Germain Paris (ex. Moderne Saint-Germain) *** | Hotel Notre Dame Paris | OFFICIAL SITE
Hôtel des Nations Saint Germain *** | Paris | Official website

4ο διαμέρισμα
Home | Bastille Speria | An Elegant 3-Star Hotel in Paris

georgi d

Member
Κάτι από το ρωσικό φόρουμ μέχρι που να απαντήσουν εδώ τα παιδιά του φόρουμ
Μετάφραση μέσω google

Εάν η προσβασιμότητα των συγκοινωνιών από το αεροδρόμιο δεν είναι σημαντική και η εγγύτητα σε ορισμένα αξιοθέατα δεν είναι απαραίτητη, σίγουρα θα επέλεγα το Hôtel A La Villa des Artistes. Αριστερά όχθη, καλή περιοχή. Η υπέροχη ατμόσφαιρα του μετρημένου Παρισιού

Viajero93

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική, Κούβα
Καλημέρα!
Μεταξύ 11ου και 18ου διαμερίσματος ποιο είναι καλύτερη και πιο βολική επιλογή για διαμονή;

chrisbd

Member
Καλησπέρα!
Μετά από αρκετή μελέτη στο forum και σχετική έρευνα, κατέληξα στα ακόλουθα ξενοδοχεία στο Παρίσι, για φέτος το καλοκαίρι. Λάβετε υπόψη ότι θα είμαι μόνη μαμά με έφηβη. Θεωρώ ότι όλα είναι σε ασφαλείς περιοχές, αλλά ποια θεωρείτε τα πιο βολικά ?? Ευχαριστώ προκαταβολικά :)

6 διαμέρισμα :
Villa Des Artistes, a 3-star Paris hotel near Montparnasse (+ότι έχει και αυλή, όπου σερβίρουν το πρωινό)
Accueil - Hôtel Clement Paris - Site Officiel - Hôtel Boutique de Charme

5ο διαμέρισμα
Hotel des Carmes Paris **** | OFFICIAL SITE | 4 Star Hotel near Notre Dame de Paris (το πιο τσιμπημένο)
Hotel WYLD Saint Germain Paris (ex. Moderne Saint-Germain) *** | Hotel Notre Dame Paris | OFFICIAL SITE
Hôtel des Nations Saint Germain *** | Paris | Official website

4ο διαμέρισμα
Home | Bastille Speria | An Elegant 3-Star Hotel in Paris
Ολα καλα φαινονται .. οτι ειναι μεσα στο τριγωνο Νοτρ Νταμ, κηποι Λουξεμβουργου και Σορβοννη και οσο πιο κοντα σε μετρο..

Καλημέρα!
Μεταξύ 11ου και 18ου διαμερίσματος ποιο είναι καλύτερη και πιο βολική επιλογή για διαμονή;
11ο..

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta