• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

IKINIMOD

Member
Αν θες ρίξε μια ματιά σε αυτό H?tel de Nesle - Paris. Το σημείο που βρίσκεται είναι εκπληκτικό, δίπλα στη Νotre Dame και τον Σηκουάνα. Είναι στη περιoχή Saint-germain , δίπλα στο quartier latin. To ξενοδοχείο είναι πολύ όμορφο και έχει πολύ ιδιαίτερο στυλ. Γενικά είναι δύσκολο να το βρεις στο internet γιατι κάνουν κρατήσεις μόνο τηλεφωνικά. Οι χρεώσεις ξεκινάν από 85 το δίκλινο αλλά όπως σε πάρα πολλά οικονομικά ξενοδοχεία του Παρισιού μοιράζεσαι το WC εκτός δωματίου με άλλα 2 δωμάτια (στο δωμάτιο υπάρχει νιπτήρας). Νομίζω όμως οτι υπάρχουν και δωμάτια με μπάνιο αλλά ανεβαίνει λίγο η χρέωση. Βέβαια δεν έχει καμία σχέση με τα κλασσικά ξενοδοχεία 3 -4 αστέρων, είναι πολύ ιδιαίτερο κα εναλλακτικό το στυλ του. Είναι πολύ καθαρό και το service είναι τέλειο. Γενικά η περιοχή δεν παίζεται!!τα διπλανά ξενοδοχεία χρεώνουν 300-800 τη βραδιά. Αν πας μόνο για 3-4 μέρες ίσως αξίζει περισσότερο να μείνεις κεντρικά και να δώσεις 10-15 Ε περισσότερα τη βραδιά.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
αλλά όπως σε πάρα πολλά οικονομικά ξενοδοχεία του Παρισιού μοιράζεσαι το WC εκτός δωματίου με άλλα 2 δωμάτια (στο δωμάτιο υπάρχει νιπτήρας).
Τι του προτεινεις βρε του ανθρωπου; Οσο καθαρο και να 'ναι οταν μοιραζεσαι το wc υπαρχει ενα θεμα.

IKINIMOD

Member
Τα πιο οικονομικά δωμάτια μοιράζονται το wc. Υπάρχουν και δωμάτια με 100Ε νομίζω, που έχουν μπάνιο μέσα στο δωμάτιο. Η περιοχη δεν παίζεται και το ξενοδοχείο είναι πολύ ατμοσφαιρικό. Για να μείνεις σε οποιοδήποτε άλλο ξενοδοχειο στη συγκεκριμένη περιοχή πρεπει να πληρώσεις μια περιουσία. Απλά δίνει και αυτή τη δυνατότητα με πιο χαμηλό κόστος, που θυμίζει τη λογική τoυ hostel.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Η περιοχη ειναι οντως εξαιρετικη αλλα για μενα τουλαχιστον το wc μεσα στο δωματιο ειναι προτεραιοτητα. Αν υπαρχουν δωματια με 100€ και το μπανιο κομπλε μεσα τοτε η προταση σου ειναι φανταστικη!

tpan

Member
Μπορείς και να δοκιμάσεις να μείνεις σε διαμερισμα και όχι σε κλασσικό ξενοδοχείο.
Εμείς μείναμε πέρυσι το Νοέμβριο σε αυτο το οποίο ήταν πολυ καλο! (http://www.airbnb.com/rooms/73128). Επικοινωνείς απευθείας με τους ιδιοκτητες μεσω του site. Ενδεχομένως να μπορείς ζητήσεις και καλυτερη τιμή απο τον ιδιοκτήτη! Βρίσκεται στη συνοικία Marais. Πολυ καλή συνοικία, ζωντανή, κεντρικότατα και κοντά σε μέσα μαζικής μεταφοράς.

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλησπέρα παιδιά. Οργανώνομαι και εγώ για Παρίσι για 5 νύχτες το Φεβρουάριο. Τι λέτε για το Hôtel Du Plat d'Etain ?? Από θέμα περιοχής και ίσως εμπειρίας αν έχει μείνει κάποιος ?

mourohavlos

Member
Μια καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου είναι να νοικιάσει κάποιος διαμέρισμα για μερικές μέρες. Δεν έχω μείνει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια...
Δείτε εδώ: Paris Autrement - S

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Μια καλή ιδέα κατά τη γνώμη μου είναι να νοικιάσει κάποιος διαμέρισμα για μερικές μέρες. Δεν έχω μείνει προσωπικά, αλλά έχω ακούσει καλά λόγια...
Δείτε εδώ: Paris Autrement - S
Ωραία φαίνονται όντως.. Αλλά τα οικονομικά είναι σε όροφο (και δεν εννοώ πρώτο) και χωρίς ασανσέρ.. Τι κακό είναι αυτό στο Παρίσι ρε παιδιά ; :)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Ωραία φαίνονται όντως.. Αλλά τα οικονομικά είναι σε όροφο (και δεν εννοώ πρώτο) και χωρίς ασανσέρ.. Τι κακό είναι αυτό στο Παρίσι ρε παιδιά ; :)
Με τοσα σκαλια που εχεις να ανεβοκατεβεις στο Παρισι, οι σκαλες για το διαμερισμα θα σου φαινονται παιχνιδακι...

evi_kpln

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Με τοσα σκαλια που εχεις να ανεβοκατεβεις στο Παρισι, οι σκαλες για το διαμερισμα θα σου φαινονται παιχνιδακι...
Έχεις ένα δίκιο.. Αλλά να έχεις τους κάλλους από τα χιλιόμετρα που θα έχει διανύσει να έχεις να σκεφτείς και τον 4ο όροφο του διαμερίσματος.. ουφ!!
Σε κάθε περίπτωση συμφέρουν από ότι βλέπω.. Τουλάχιστον έχουν ιδιοτικό wc και μπάνιο που και για μένα tripakias είναι προτεραιότητα.

Σε ευχαριστώ thgr για το Link , θα το τσεκάρω άμεσα..

christina kot

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Ο γύρος του κόσμου
Καλησπέρα, εγώ θα είμαι στο Παρίσι 29/6-4/7 περίπου.. οι τιμές των ξενοδοχείων που βρίσκω είναι απογοητευτικές και το budget μου μικρό.. μέχρι 70e τη βραδιά.. δεν με ενδιαφέρει τόσο το να είναι άψογο το ξενοδοχείο όσο το να είναι σε κάποιο κεντρικό σημείο.. και για διαμερίσματα ή hostels ψάχνω με βασική προυπόθεση να έχουν δικό τους μπάνιο.
Έχετε να μου προτείνετε κάτι?
Ευχαριστώ πολύ!!:D

Να συμπληρώσω οτι πηγαίνω με την αδερφή μου που είναι μικρότερη.. οπότε όλα τα πληρώνω εγώ.. και το ταξίδι μας έχει συνέχεια στη Ισπανία

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.633
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα