• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

leetsi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
Καλησπέρα σε όλους. Θα βρίσκομαι στο Παρίσι από 4 έως 8 Μαρτίου 2013, και έχω κλείσει μέχρι στιγμής σε αυτό το ξενοδοχείο:
Ξενοδοχείο Altona, Παρίσι, Γαλλία - 1271 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! - Booking.com
με 260 ευρώ (δίκλινο), με (υποτυπώδες) πρωινό
Απ' ότι είδα δεν είναι κάτι φοβερό (φαίνεται και από τη βαθμολογία) αλλά γενικά δεν είχε αρνητικά σχόλια και το κυριότερο είναι πολύ κοντά σε μετρό.
Είναι βολική η περιοχή?
Έχετε κάποια άλλη πρόταση?
Ταβάνι είναι τα 300 ευρώ.

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
εγω παιδια παω παρισι για δευτερη φορα,και μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα αυτο...Ibis Bastille Opera (Παρίσι, Γαλλία) - Ξενοδοχείο Κριτικές - TripAdvisor δεν τοχει στα περισσοτερα sites,εχει πολυ καλες κριτικες,το εκλεισα για 19/4-23/4 για 4 νυχτες με 326ε(προπληρωμη φυσικα)απο την δικη τους σελιδα...ειναι στην περιοχη της βαστιλης(κεντρο) ειναι ibis,και για παρισι και low budget πιστευω ειναι super.....δειτε το....

thalia 35

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
εγω παιδια παω παρισι για δευτερη φορα,και μετα απο αρκετο ψαξιμο βρηκα αυτο...Ibis Bastille Opera (Παρίσι, Γαλλία) - Ξενοδοχείο Κριτικές - TripAdvisor δεν τοχει στα περισσοτερα sites,εχει πολυ καλες κριτικες,το εκλεισα για 19/4-23/4 για 4 νυχτες με 326ε(προπληρωμη φυσικα)απο την δικη τους σελιδα...ειναι στην περιοχη της βαστιλης(κεντρο) ειναι ibis,και για παρισι και low budget πιστευω ειναι super.....δειτε το....
Ωραιο φαινεται και η περιοχη ειναι πολυ καλη.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπέρα σε όλους. Θα βρίσκομαι στο Παρίσι από 4 έως 8 Μαρτίου 2013, και έχω κλείσει μέχρι στιγμής σε αυτό το ξενοδοχείο:
Ξενοδοχείο Altona, Παρίσι, Γαλλία - 1271 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! - Booking.com
με 260 ευρώ (δίκλινο), με (υποτυπώδες) πρωινό
Απ' ότι είδα δεν είναι κάτι φοβερό (φαίνεται και από τη βαθμολογία) αλλά γενικά δεν είχε αρνητικά σχόλια και το κυριότερο είναι πολύ κοντά σε μετρό.
Είναι βολική η περιοχή?
Έχετε κάποια άλλη πρόταση?
Ταβάνι είναι τα 300 ευρώ.
Μονο για την περιοχη θα σου πω για τα αλλα θα κρινεις εσυ. Η περιοχη το πρωι μεχρι τις πρωτες βραδινες ωρες ειναι μια χαρα. Αργα το βραδι μπορει να γινει επικινδυνη. Αν δειτε παρεες ή πηγαδακια απλα μην πλησιαζετε, περαστε απο το απεναντι πεζοδρομιο και μην τους κοιταζετε ή ασχοληστε μαζι τους.

Ειναι σε καλη περιοχη με ευκολη προσβαση στοκεντρο αλλα κεντρο δεν το λες.

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
φιλε leetsi με μια γρηγορη ματια που εριξα στο booking υπαρχουν για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες που θελεις αρκετα ξενοδοχεια κλασης ανωτερα απο το altona σε πιο καλες περιοχες και με λιγοτερα χρηματα! θεωρω πως θα πρεπει να το ξανακοιταξεις καλυτερα.

leetsi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μαδρίτη
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυνησία
φιλε leetsi με μια γρηγορη ματια που εριξα στο booking υπαρχουν για τις συγκεκριμενες ημερομηνιες που θελεις αρκετα ξενοδοχεια κλασης ανωτερα απο το altona σε πιο καλες περιοχες και με λιγοτερα χρηματα! θεωρω πως θα πρεπει να το ξανακοιταξεις καλυτερα.
Ήδη έψαχνα γι' αυτό και έστειλα για γνώμες. Μετά και την επιβεβαίωσή σας για την περιοχή, έκλεισα τελικώς σε αυτό με 309 ευρώ, το οποίο είχε πολύ καλύτερα σχόλια.
Quality Hotel Axel Opera Paris 9, Παρίσι, Γαλλία - 349 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα! - Booking.com

Ευχαριστώ για τη βοήθεια

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε πολυ ωραια περιοχη κλεισατε. Γωνια rue du Faub.Monmarte και bd Poissonnière ειναι μια κρεπερι που την εχει Ελληνας. Κανει την καλυτερη κρεπα που εχω φαει στο Παρισι...

giannakouti

Member
Επόμενο Ταξίδι
Σαρδηνία
Ναι, αυτές είναι οι τιμές. Και περίπου οι ίδιες είναι και στο Lido. Μπες στα site τους να δεις τις τιμές και τις ώρες ακριβώς.

AndyG

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γερμανία-Αυστρία...
Ταξίδι-Όνειρο
Μαλδίβες..!!!
Ναι ισχύουν αυτές οι τιμές για το Moulin!! Εμείς το μετανιώσαμε πάντως. Μας είχαν στριμώξει και σε άνα τραπεζάκι με κάτι άσχετους!!

MOUMOU

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
καραιβικη
90 ευρω το ατομο για την ακριβεια με μια σαμπανια ξυδι ανα 2 ατομα. κατα τη γνωμη μου το lido εχει καλυτερο προγραμμα απο το moulιn rouge εμενα μου αρεσε περισσοτερο

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom