marquis
Member
Η τοποθεσία κανενός από τα 3 ξενοδοχεία δεν είναι κάτι το ιδιαίτερο. Βρίσκονται σε κάποιες αδιάφορες περιοχές του κέντρου του Παρισιού, με κάπως πιο κεντρική την τοποθεσία του πρώτου. Το θέμα είναι ότι και τα 3 ξενοδοχεία έχουν επιεικώς μετριότατες κριτικές, οπότε μήπως θα ήταν καλύτερα να κοιτούσατε για κάτι πιο αξιοπρεπές, ακόμη κι αν είναι λίγο πιο μακριά, αλλά κοντά σε κάποιο σταθμό του μετρό.Καλησπέρα παιδιά και απο μένα!
Είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα τα φωτα σας. Έχουμε κλεισει με την κοπέλα μου εισητήρια για Παρίσι σε καμιά 20αρια μέρες απο τώρα. Είμαστε στην φάση τώρα για να κλείσουμε ξενοδοχείο. Γενικά λόγω των οικονομικών έχούμε καταλήξει σε κατι φθηνό γενικα που να μας παρεχει τα βασικά,τα 2 είναι στην περιοχή Gare du Nord και το 3ο είναι στην περιοχή Moulin Rouge στον σταθμό Place de Clichy του μετρό.
Σας παραθέτω τα αντίστοιχα link :
1) http://www.booking.com/hotel/fr/comfort-paris-10eme-gare-de-l-est.el.html?sid=9203111a5fda115479cb8435fe1135c9;dcid=1
2) Booking.com: Hotel Modern Est, Παρίσι, Γαλλία - 221 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
3) Booking.com: Vintimille Hotel, Παρίσι, Γαλλία - 718 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας κύριως για την τοποθεσία και στην συνέχεια για το ξενοδοχείο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Last edited by a moderator: