• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

Padme

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Λιμνούπολη
flora μου, εγω με 100€ τη βραδιά , δεν βρηκά πουθενά...
Τουλάχιστον για Μαίο..
Και αν βρήκα είχε τόσο χάλια κριτικές που δεν το κοίταξα δεύτερη φορά...
Ρίξε μια ματιά στις προτάσεις που έχουν κάνει κατά καιρούς τα παιδιά και βεβαίως στο internet (booking , tripadvisor)...

Στο Suez τελικά δεν είχε τίποτα..
Κλείσαμε στο Hotel Monterosa...Καλές κριτικές είχε...Τώρα θα δούμε...:rolleyes::rolleyes:

Τώρα πρέπει να ξεκινήσω να βγάζω πρόγραμμα για τις 3 μερούλες που θα είμαστε...:p

DragonAce

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ποιός ξέρει;
Ταξίδι-Όνειρο
eurotrip, όλη την ευρώπη
Δεν ξέρω τι να επιλέξω...διαμέρισμα που είναι πιο οικονομικό ή ξενοδοχείο... Ψάχνω για 5/4-9/4 Μέχρι 100 ευρώ τη βραδια και σε κεντρικό σημείο... Βοήθειααααα
AJIEL, 500 μέτρα από το μετρό (la convetion), πολύ καλή γειτονιά, πολύ καθαρό, μικρό δωμάτιο, δικό του μπάνιο, όχι πολυτελές, πλούσιο πρωινό, ευγενική κ εξυπηρετική ρεσεψιόν, λαϊκή αγορά κάποιες μέρες (εμπειρία κ αυτό, θα δεις τα πάντα σε τάξη, μέχρι κ τα μανταρίνια σε πυραμοειδή μορφή τοποθετημένα), γύρω έχει τα πάντα (σούπερ μάρκετ, καφέ, φαρμακείο, φαστ φουντ, μπιστρό κλπ)...

υγ. ζήτα δωμάτιο γωνία... :D

flora

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
Dragonace ,πολύ καλή η πρόταση σου, αλλα δυστυχώς το booking δίνει μόνο τρίκλινο, το δίκλινο εξαντλήθηκε...:-(

DragonAce

New Member
Επόμενο Ταξίδι
ποιός ξέρει;
Ταξίδι-Όνειρο
eurotrip, όλη την ευρώπη

chrisbd

Member
Σαν περιοχή δεν λέει πολλά αλλά όσο πας προς το κέντρο θα είναι πιο ακριβά.....Όπου και να μείνεις μέσα απο τον περιφερειακό πάνω απο 30 λεπτά δεν θα κάνεις για να κατέβεις στο κέντρο..όμως το σταθμίζεις και αποφασίζεις...στο κέντρο πιο ακριβά αλλά λιγότερα εισητήρια και μετακινήσεις ενω πιο έξω πιο φθηνά μεν αλλα θες μια με μιάμιση ώρα κάθε μέρα για μετακινήσεις συν τα εισητήρια ....

Το ξενοδοχείο είναι καλό πάντως και κοντά σε μετρό...

Παρεπιπτόντως αν μείνεις εκει τελικά πολύ κοντά είνια το Τεχνολογικό Πάρκο (το οποίο σου συνιστώ να επισκεφθείς και αν μπορέσεις να παρακολουθήσεις κάποια προβολή στη La Geode, μια τεράστια γυάλινη σφαίρα που στο εσωτερικό της ειναι ένας σφαιρικός κινηματογράφος τύπου πλανητάριου)....

qoq4

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ενδιβούργο
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Γειά σας! Επιλέξαμε το παρακάτω ξενοδοχείο Location map, directions, route to the aparthotel Adagio Access Paris La Villette in PARIS για 4 ημέρες το τετράκλινο στα 400 ευρώ. Η περιοχή δηλαδη δεν είναι τιποτα το αξιόλογο απο οτι διάβασα; Και αν δεν είναι τουλάχιστον θα μπορουμε να επισκεφτούμε εύκολα τις υπόλοιπες περιοχές; Η τιμή ήταν πολύ δελεαστική σε σχέση με τα αλλα ξενοδοχεία πιστεύω...

chrisbd

Member
Γειά σας! Επιλέξαμε το παρακάτω ξενοδοχείο Location map, directions, route to the aparthotel Adagio Access Paris La Villette in PARIS για 4 ημέρες το τετράκλινο στα 400 ευρώ. Η περιοχή δηλαδη δεν είναι τιποτα το αξιόλογο απο οτι διάβασα; Και αν δεν είναι τουλάχιστον θα μπορουμε να επισκεφτούμε εύκολα τις υπόλοιπες περιοχές; Η τιμή ήταν πολύ δελεαστική σε σχέση με τα αλλα ξενοδοχεία πιστεύω...
Είναι aparthotel ετσι υπόψη..έχει μια μικρή διαφορά ως προς τις υπηρεσίες που προσφέρει ....εγώ πάντως τα έχω τιμήσει τα adagio..

chrisbd

Member
....και τι σημαίνει "aparthotel" ???
είναι κάτι σαν χοστελ, κάτι για νέους με κοιτώνες ???
ή κάτι τύπου easyhotel???
Ευχαριστώ.:)
Είναι σαν να νοικιάζεις για λίγες μέρες μια πλήρως επιπλωμένη γκαρσονιέρα η δυαράκι....έχουν κουζίνα που μπορείς να μαγειρεύεις και στα Adagio υπογράφεις ένα συμβόλαιο ενοικίασης....Δεν υπάρχει καθημερινή καθαριότητα (η αν τη θέλεις την πληρώνεις επιπλέον) και κάποια aparthotel (Apartment Hotel) δεν παρέχουν καν πρωινό κλπ...
Είναι ιδανικά για οικογένειες θα έλεγα, γιατί έχεις την άνεση να κάνεις κάτι πρόχειρο αλλά και να μαγειρέψεις για τα παιδιά, κάτι απλό...

nontas

Member
Καλησπέρα παιδιά και απο μένα!
Είμαι καινούργιος στο site και θα ήθελα τα φωτα σας. Έχουμε κλεισει με την κοπέλα μου εισητήρια για Παρίσι σε καμιά 20αρια μέρες απο τώρα. Είμαστε στην φάση τώρα για να κλείσουμε ξενοδοχείο. Γενικά λόγω των οικονομικών έχούμε καταλήξει σε κατι φθηνό γενικα που να μας παρεχει τα βασικά,τα 2 είναι στην περιοχή Gare du Nord και το 3ο είναι στην περιοχή Moulin Rouge στον σταθμό Place de Clichy του μετρό.
Σας παραθέτω τα αντίστοιχα link :
1) http://www.booking.com/hotel/fr/comfort-paris-10eme-gare-de-l-est.el.html?sid=9203111a5fda115479cb8435fe1135c9;dcid=1
2) Booking.com: Hotel Modern Est, Παρίσι, Γαλλία - 221 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
3) Booking.com: Vintimille Hotel, Παρίσι, Γαλλία - 718 Σχόλια πελατών. Κάντε κράτηση σε ξενοδοχείο τώρα!
Μπορείτε να μου πείτε την γνώμη σας κύριως για την τοποθεσία και στην συνέχεια για το ξενοδοχείο? Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα