Pel
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Και πού δεν θέλω;
Ναι, η περιοχή είναι ασφαλέστατη, κεντρική και πανέμορφη.
Καλησπέρα...1ον...Το Παρίσι όποια εποχή κι αν πς είναι υπεροχο....Φαντάσου πως θα ναι στολισμένο ******....2ον...3μερες γεματες και σε μεση κατασταση το ενα ατομο γυρο στα 300 με 400 ευρο.....είναι πολύ ακριβό το Παρίσι και οχι νερό απ το Ξενοδοχείο και απ εξω σε φαγαδικα...μονο απο μαρκετ...3ον επειδη και γω εκει γυρο στη Μονμαρτη εμεινα και θα ξαναμεινω...για μένα είναι ωραιο μερος για να μεινεις...είναι ωραια να περπατησεις εκει στα σοκακια αλλα θελει προσοχη το βραδυ αν πας προς τον Ναο γιατι εκει κυκλοφορουν οι αλλοδαποι του Παρισιου και σου τη πεφτουν χυμα για<<διαφορα πραγματα>>..Το αρνητικο που εχει το μερος που θα μεινεις ειναι οτι για 3 μερες και πιστευω να ειναι 3 μερες χωρις Ντισνειλαντ είναι πολυυυ μακρυα απ τα κυρια αξιοθεατα...πρεπει η να ξεθεωθεις περπατώντας...(που στο συνιστω γιατι όλο το Παρίσι ειναι ενα ΑΞΙΟΘΕΑΤΟ) η να παιρνεις το μετρο η Μεσα μαζικης μεταφορας στο Παρισι.....Αλλα στο ξαναλεω..περπατα στο Παρίσι και θα ταξιδευεις σε καθε σου βλεμα...Kalispera files kai filoi tha episkefthw to parisi apo 24 dekemvriou mexri kai tis 27 tha ithela me vasi tin empiria sas na me voithisete sto posa xrimata tha xriastw gia 3 meres sto parisi .episis tha meno stin perioxi monmarti kai sigkekrimena sto ksenodoxio migny opera monmarte an gnorizete afto to ksenodoxio tha ithela sxolia .episis kati teleuteo ta xristougenna einai kalh epoxi gia parisi ? Euxaristw .
Χαίρετε. Θα διευκόλυνε πολύ τα μέλη που θέλουν να σε βοηθήσουν με τα καταλύματα, αν έβαζες λινκς.Καλησπέρα,είμαι σχετικά καινούργιος εδώ οπότε σόρρυ αν κάνω λάθος ερώτηση σ άλλο θέμα..Λέμε με την παρέα μ να πάμε Παρίσι 17-22 Δεκεμβρίου αλλά επδ έχουμε άγνοια θέλω όσοι ξέρετε τα ξενοδοχεία που θα σας πω ή τις περιοχές να με βοηθήσετε..μας ενδιαφέρει να έχει ασφάλεια η περιοχή-να είναι κεντρικά κ όσο τ δυνατόν πιο κοντά σε μαγαζια,καφε κτλπ:
1)
Hotel Best Western Trianon Rive Gauche
2)
Novotel Paris Vaugirard Montparnasse
3)
Hotel Abbatial St Germain
4)
Hotel Agora Saint Germain
5)
Hôtel de Varenne
6)
Hotel Villa Saxe Eiffel
Επίσης,σε ποιες περιοχές έχει καφετέριες,μαγαζιά για βράδυ,μαγαζιά για ψώνια,φαγάδικα..Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Έχεις απόλυτο δίκιο..Χαίρετε. Θα διευκόλυνε πολύ τα μέλη που θέλουν να σε βοηθήσουν με τα καταλύματα, αν έβαζες λινκς.