• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

Angie_

New Member
Καλησπέρα σας! Πρόκειται να ταξιδέψουμε Παρίσι στα μέσα του Σεπτέμβρη και κοιτάμε για διαμονή. Μας έχουν πει για την υπηρεσία AIRBNB αλλά καθώς δεν έχουμε βρει ξανα κατάλυμμα μέσω αυτής της υπηρεσίας έχουμε αμφιβολίες. Ήθελα να ρωτήσω εάν κανείς σας έχει μείνει σε διαμέρισμα στο Παρίσι μέσω AIRBNB και επίσης , δεδομένου οτι θα μείνουμε 6 βράδια, τί περιοχή θα μας προτείνατε. Ευχαριστώ πολύ!

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Χρησιμοποιησα το συγκεκριμενο σαιτ περσι για 20 βραδυα χωρις κανενα προβλημα.Το προτιμω απο ξενοδοχεια για παραμονη αρκετων ημερων.Εμεινα στο τριτο διαμερισμα και ηταν ολα καλα.Νομιζω καλυτερα να ψαξεις εσυ τι προτιμας και μετα ποσταρεις οσα διαλεξεις και περνεις γνωμες.Να περασετε τελεια!

maria78

Member
καλησπερα κ απο μ ενα!Διαβασα προσεκτικα ολααα τα ποστ που ξεκινουν απο το 2011 :) κ δεν μπορεσα να αποφυγω τελικα τις κλασσικες ερωτησεις!Λοιπον!σε πρωτη φαση να πω οτι σκεφτομαι να παω για πρωτοχρονια (30-5/1/16) κ το μπατζετ της διαμονης ειναι γυρω στα 400 ευρω.απο οτι καταλαβα για πρωτη φορα καλο ειναι να μεινουμε marais αλλα το ψαχνω στο airbnb κ εχει διαφορεσ γειτονιες κ θα ηθελα την βοηθεια σας σε αυτο για να ξερω που να προσανατολιστω περισσοτερο. ενδεικτικα οι επιλογες δωματιων βρισκονται σε αυτες τις περιοχες΄.

III Arrondissement
Le Marais
IV Arrondissement
Bastille
Châtelet - Les Halles - Beaubourg
I Arrondissement
II Arrondissement
Notre Dame - Ile de La Cité
Opéra - Grands Boulevards
Quartier Latin
République
Saint-Michel
Saint-Paul - Ile Saint-Louis
V Arrondissement
X Arrondissement
XI Arrondissement

ποιες απορριπτονται κ ποιες οχι?ας ξεκινησω απο αυτη την ερωτηση γιατι λογω εποχης που θελω να παω θελώ να ρωτησω αρκετα πραγματα!

greg_thess

Member
ενδεικτικα οι επιλογες δωματιων βρισκονται σε αυτες τις περιοχες΄.
Αυτά είναι σχεδόν όλα τα διαμερίσματα του Παρισιού..το μπάτζετ σου για πρωτοχρονιά νομίζω είναι πολύ μικρό και θα δυσκολευτείς πολύ..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
Καλυτερα να περιορισεις τις επιλογες σου και εσυ δεν θα μπερδευεσαι και εμεις ..βαλε ενα χαρτη με τα διαμερισματα,διαλεξε τα πιο κεντρικα και ξεκινα ετσι να συγκρινεις.Πραγματι,τα λεφτα που διαθετεις για τετοια εποχη ειναι παρα πολυ λιγα..ισως απο κει πρεπει να ξεκινησεις.

maria78

Member
μαλιστα εγω νομιζα (επειδη εψαξα περιοχη marais στο airbnb κ μου εβγαλε αυτες τισ γειτονιες) οτι ειναι γειτονιες στο marais.παντως ενδεικτικα εχω βρει πανω κατω σε αυτες τισ τιμες που θελω.ενα που βρηκα ειναι αυτο για να μου πειτε κ εσεισ.
https://www.airbnb.gr/rooms/202530?checkin=30/12/2015&checkout=04/01/2016&guests=2&s=JN0v

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
καλη και ασφαλης περιοχη,πολλες λυσεις για φαγητο,νυχτερινη ζωη και ψωνια.Θα χρειαστεις μετρο για τα βασικα αξιοθεατα.

maria78

Member
απο τις γειτονιες που ανεφερα πιο πανω μπορειτε να μου προτεινετε μερικες για να περιορισω λιγο το ψαξιμο μου?μεσα στα σχολια ειδα οτι αν κ προτεινονται καποια διαμερισματα καποιεσ γειτονιες δεν ειναι τοσο καλες για αυτο κ μπερδευτηκα κ ειπα να ρωτησω.θα με βοηθουσατε πολυ σε αυτο! επισης θα ηθελα να μαθω τι λειτουργει τις γιορτινες μερες εκει σε σχεση με εστιατορια ,αν πρεπει να γινει κρατηση ,τιμες κ γενικα πραγματα που λογω γιορτων ειναι διαφορετικα.

nek

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Καλησπέρα ! Έκλεισα για Παρίσι 21-27 Δεκέμβριου! Θα ήθελα να μου πείτε λίγο την γνώμη σας για τα παρακάτω ξενοδοχεία !
http://www.booking.com/hotel/fr/de-...15-12;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&

http://www.booking.com/hotel/fr/ari...15-12;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&

http://www.booking.com/hotel/fr/aji...15-12;no_rooms=1;req_adults=2;req_children=0&

Με ενδιαφέρει να είναι ασφαλής περιοχή, μαγαζιά ..

coco

Member
Επόμενο Ταξίδι
ιταλια παλι
Ταξίδι-Όνειρο
ρωσια
αν ειχα να διαλεξω ,το πρωτο ειναι η καλυτερη επιλογη απο καθε αποψη.

greg_thess

Member
Αν κλείσεις το πρώτο κλείσε από το σάιτ του ξενοδοχείου είναι πιο φθηνό.Και εμείς εκεί λέγαμε να μείνουμε αλλά τελικά θα μείνουμε αλλού.Θα είμαστε 22-29 εκεί.Αν θέλετε κανένα meeting στείλε μου μήνυμα!

nek

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Υόρκη
Αν κλείσεις το πρώτο κλείσε από το σάιτ του ξενοδοχείου είναι πιο φθηνό.Και εμείς εκεί λέγαμε να μείνουμε αλλά τελικά θα μείνουμε αλλού.Θα είμαστε 22-29 εκεί.Αν θέλετε κανένα meeting στείλε μου μήνυμα!
Που έλεγες να μείνεις εσυ? Και εμείς μάλλον για το πρώτο λέμε να μείνουμε..

αν ειχα να διαλεξω ,το πρωτο ειναι η καλυτερη επιλογη απο καθε αποψη.
Το 2ο το αποκλείεις ; Απλώς είναι ποιο οικονομικό... Κανένα άλλο να προτείνεις!?

Last edited by a moderator:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα