taver
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Iles Kerguelen
Την κουρτίνα 2.
Ω, ναι!Την κουρτίνα 2.
Δες αυτό που είναι δίπλα στη Βαστίλλη. Συνιστώ τη γειτονιά ανεπιφύλακτα γιατί έμενα ως φοιτήτρια και μετά από χρόνια έμεινα και σε αυτό το Ibis για κάποιες ημέρες. Έχει βολικότατο μετρό, η γειτονιά είναι ασφαλής και αν ξεμείνεις καμιά ημέρα στο κέντρο μπορείς να γυρίσεις και με τα πόδια αντί να πάρεις ταξί. Μην ασχολείσαι τόσο με το πρωινό, έχει δίπλα ακριβώς 2-3 φούρνους που θα πάρεις χίλιες φορές πιο νόστιμα πράγματα!Ύστατη προσπάθεια ! Μου πρότειναν τα ξενοδοχεια ibis ... Μπορείτε σας παρακαλώ να μου προτείνεται αυτό στην καλύτερη περιοχή ( γιατι έχει άπειρα ) ; Θα ήθελα για ημερομηνίες απο 22/6 για 6 νύχτες , με πρωινό , εώς 800€ ! Ευχαριστω
Ολα ειναι σε καλη τοποθεσια. Οποτε μην προτιμησεις καποιο μονο και μονο για το μερος. Προσωπικα μαλλον θα διαλεγα καποιο απο τα τρια που ειναι κοντα στον υπεροχο πεζοδρομο της Montorgueil, οπου ειναι ενα εξαισιο μερος ειτε για να αγορασεις πρωινο ειτε για να το παρεις εκει.Παιδιά καλησπέρα,
θα ήθελα την γνώμη σας για αυτές τις περιοχές που έχω βρει διαμερίσματα.
View attachment 124716
Θα μας τρελανεις βρε @Maritinaki ; Ψαχνεις για κινεζικο στην Quartier Chinois ;Καλησπέρα ! Ειμαι Παρισι και μένω στο 13 διαμέρισμα κοντα στο σταθμό olymbiades !!! Έχετε να μου προτείνετε κάποιο Ιταλικό εστιατόριο και κινεζικο ( τύπου Ελλάδα γλυκόξινο κοτοπουλο .......) ; Ευχαριστώ !