• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

gg_nefeli

Member
Το κρύο δεν με πειράζει,η βροχή είναι σπαστική. Μάλλον πρέπει να το αφήσω στην τύχη!;)

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Το κρύο δεν με πειράζει,η βροχή είναι σπαστική. Μάλλον πρέπει να το αφήσω στην τύχη!;)
Παντως ειναι λιγο δυσκολο να κανει κανεις προβλεψεις για τον καιρο ακομα κι αν μιλαμε για την ιδια μερα. Μαλλον η λυση της τυχης ειναι η καλυτερη επιλογη.

MariaPico

Member
Επιτέλους κλείστηκαν τα αεροπορικά μας για Παρίσι. 11 με 15 Φεβρουαρίου θα είμαστε Παρίσι.Και μόλις συνειδητοποίησα(άλλοι βέβαια εγώ χαμπάρι δεν πήρα!) ότι θα είμαι Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:clap::clap:

Τώρα για ξενοδοχείο ψάχνω κάποιο να ειναι σε τοποθεσία που να μην είναι νέκρα το βράδυ όπως η περιοχή στον πύργο του Άιφελ. έχετε προτεινει place d'italie marais και έχω ακουσει και γιΑ Οπερα.

12. Bercy - Gare de Lyon

Αυτη η περιοχη πως σας φαινεται?Ειναι καλη περιοχη για βραδυ?Εννοω να μην ειναι νεκρα έξω.
Και γενικα ποιες περιοχες προτείνετε μετά το 9ο διαμέρισμα...διαβασα καπου εδω μεσα οτι μεχρι το 9 θεωρειται κεντρο.Εκτος ομως απο το 9 ποια αλλη περιοχη προτεινεται ώστε να κατεβαινεις εύκολα στο κεντρο το βραδυ?:rolleyes:

Last edited by a moderator:

marquis

Member
Επιτέλους κλείστηκαν τα αεροπορικά μας για Παρίσι. 11 με 15 Φεβρουαρίου θα είμαστε Παρίσι.Και μόλις συνειδητοποίησα(άλλοι βέβαια εγώ χαμπάρι δεν πήρα!) ότι θα είμαι Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου:clap::clap:

Τώρα για ξενοδοχείο ψάχνω κάποιο να ειναι σε τοποθεσία που να μην είναι νέκρα το βράδυ όπως η περιοχή στον πύργο του Άιφελ. έχετε προτεινει place d'italie marais και έχω ακουσει και γιΑ Οπερα.

12. Bercy - Gare de Lyon

Αυτη η περιοχη πως σας φαινεται?Ειναι καλη περιοχη για βραδυ?Εννοω να μην ειναι νεκρα έξω.
Και γενικα ποιες περιοχες προτείνετε μετά το 9ο διαμέρισμα...διαβασα καπου εδω μεσα οτι μεχρι το 9 θεωρειται κεντρο.Εκτος ομως απο το 9 ποια αλλη περιοχη προτεινεται ώστε να κατεβαινεις εύκολα στο κεντρο το βραδυ?:rolleyes:
Η περιοχή που ψάχνετε, εάν είναι κοντά στο Bercy Village είναι σχετικά ζωντανή, όπως κι αν είναι κοντά στην Place Bastille.
Προτασή μου είναι και η περιοχή του Montparnasse, η οποία σφίζει από ζωή ακόμη και το βράδυ, κι έχει πολύ καλά εστιατόρια.
Δε χρειάζεται να κατεβείτε κέντρο για να βρείτε τη νυχτερινή ζωή. Σε όλο το Παρίσι υπάρχουν συνοικίες που είναι αρκετά ζωντανές ακόμη και το βράδυ!

Last edited by a moderator:

Julia21r

Member
Επόμενο Ταξίδι
Nuremberger
Ταξίδι-Όνειρο
Κούβα
Καλημέρα...
Το καλοκαίρι είχα πάει Παρίσι κ μέναμε σε ένα πάρα πολύ ωραίο κ καθαρό ξενοδοχείο!!!
Ήταν σε πάρα πολύ καλή περιοχή..κοντά στο Μετρό οπότε δεν δυσκολευτήκαμε καθόλου στις εκδρομές μας και στις περιπλανήσεις μας.Η περιοχή λέγετε ''Vincennes'' προάστιο του Παρισιού κ το ξενοδοχείο Royal Regency !!! Στο προτείνω ανεπιφύλαχτα!!!!
Royal Regency (Παρίσι, Γαλλία) - Συγκρότημα κατοικιών Κριτικές - TripAdvisor

flora

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πολωνία
Ταξίδι-Όνειρο
Αζόρες-Μαδέιρα
Καλησπέρα! Μέτρησα τα φράγκα μου και λέω να πάω στα παρίσια...ψάχνω οικονομική στέγη και όσο πιο κένττρο γίνεται.Κάτι νομίζω ότι έχω βρει..θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας για την περιοχή; Ευχαριστώ!
Charming studio @ Notre Dame in Paris

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπέρα! Μέτρησα τα φράγκα μου και λέω να πάω στα παρίσια...ψάχνω οικονομική στέγη και όσο πιο κένττρο γίνεται.Κάτι νομίζω ότι έχω βρει..θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας για την περιοχή; Ευχαριστώ!
Charming studio @ Notre Dame in Paris
Η περιοχη μια χαρα ειναι... σουπερ.

Το οτι θα κοιμαστε πανω στην ντουλαπα βεβαια το αφηνω ασχολιαστο...

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Έχω μείνει στην περιοχή την 1η φορά που πήγα στο Παρίσι -για συγκεκριμένους λόγους δεν είχα δικαίωμα άλλης επιλογής- και δε μου άρεσε καθόλου. Μου είχε φανεί σχετικά μακριά από το ''κέντρο'' και το βράδυ περιορίζει τις επιλογές σου και τις δυνατότητες σου για βόλτα, άσε που κι εκεί κοντά δεν είχε και τίποτα ενδιαφέρον. Αυτά βέβαια το 2002 οπότε δεν θέλω να σε αποθαρρύνω κιόλας. Πάντως τη δεύτερη φορά που είχα μείνει κοντά στο Pompidou δεν το μετάνιωσα λεπτό και δεν συγκρινόταν η τοποθεσία με την προηγούμενη επιλογή...

hera

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Λατινική Αμερική..
Πάντως τη δεύτερη φορά που είχα μείνει κοντά στο Pompidou δεν το μετάνιωσα λεπτό και δεν συγκρινόταν η τοποθεσία με την προηγούμενη επιλογή...
Thanks!
Έχω καταμπερδευτεί. Έχω επιλέξει και εποχή που δεν την λες και ιδιαιτέρως οικονομική (μέσα Μαΐου) και ψάχνω να βρω κάτι σε καλή τοποθεσία και οικονομικό μεν, βιώσιμο δε. Έχω την εντύπωση ότι ζητάνε πάρα πολλά χρήματα για καταλύμματα που μου μοιάζουν αν όχι άθλια, τουλάχιστον "κακομοιριασμένα".
Σε ποιο ξενοδοχείο είχες μείνει στο Pompidou? Έμεινες ευχαριστημένη;

Nedelja

Moderator
Ταξίδι-Όνειρο
Whole Africa,Cuba
Σε ποιο ξενοδοχείο είχες μείνει στο Pompidou? Έμεινες ευχαριστημένη;
Δυστυχώς δεν είχα μείνει σε ξενοδοχείο (άφραγκη φοιτήτρια γαρ...) αλλά σε διαμέρισμα το οποίο και δεν θυμάμαι καθόλου πως το έλεγαν...Αλλά είχαμε πληρώσει για μια εβδομάδα 400 ευρώ περίπου, τώρα αποκλείεται να βρεις τέτοιες τιμές αλλά να ξέρεις οτι τα διαμερίσματα είναι πιο οικονομικά αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, έχεις χρόνο πάντως μην αγχώνεσαι...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα