gg_nefeli
Member
Το κρύο δεν με πειράζει,η βροχή είναι σπαστική. Μάλλον πρέπει να το αφήσω στην τύχη!
Παντως ειναι λιγο δυσκολο να κανει κανεις προβλεψεις για τον καιρο ακομα κι αν μιλαμε για την ιδια μερα. Μαλλον η λυση της τυχης ειναι η καλυτερη επιλογη.Το κρύο δεν με πειράζει,η βροχή είναι σπαστική. Μάλλον πρέπει να το αφήσω στην τύχη!
Η περιοχή που ψάχνετε, εάν είναι κοντά στο Bercy Village είναι σχετικά ζωντανή, όπως κι αν είναι κοντά στην Place Bastille.Επιτέλους κλείστηκαν τα αεροπορικά μας για Παρίσι. 11 με 15 Φεβρουαρίου θα είμαστε Παρίσι.Και μόλις συνειδητοποίησα(άλλοι βέβαια εγώ χαμπάρι δεν πήρα!) ότι θα είμαι Παρίσι την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου
Τώρα για ξενοδοχείο ψάχνω κάποιο να ειναι σε τοποθεσία που να μην είναι νέκρα το βράδυ όπως η περιοχή στον πύργο του Άιφελ. έχετε προτεινει place d'italie marais και έχω ακουσει και γιΑ Οπερα.
12. Bercy - Gare de Lyon
Αυτη η περιοχη πως σας φαινεται?Ειναι καλη περιοχη για βραδυ?Εννοω να μην ειναι νεκρα έξω.
Και γενικα ποιες περιοχες προτείνετε μετά το 9ο διαμέρισμα...διαβασα καπου εδω μεσα οτι μεχρι το 9 θεωρειται κεντρο.Εκτος ομως απο το 9 ποια αλλη περιοχη προτεινεται ώστε να κατεβαινεις εύκολα στο κεντρο το βραδυ?
Η περιοχη μια χαρα ειναι... σουπερ.Καλησπέρα! Μέτρησα τα φράγκα μου και λέω να πάω στα παρίσια...ψάχνω οικονομική στέγη και όσο πιο κένττρο γίνεται.Κάτι νομίζω ότι έχω βρει..θα μπορούσατε να μου πείτε τη γνώμη σας για την περιοχή; Ευχαριστώ!
Charming studio @ Notre Dame in Paris
Thanks!Πάντως τη δεύτερη φορά που είχα μείνει κοντά στο Pompidou δεν το μετάνιωσα λεπτό και δεν συγκρινόταν η τοποθεσία με την προηγούμενη επιλογή...
Δυστυχώς δεν είχα μείνει σε ξενοδοχείο (άφραγκη φοιτήτρια γαρ...) αλλά σε διαμέρισμα το οποίο και δεν θυμάμαι καθόλου πως το έλεγαν...Αλλά είχαμε πληρώσει για μια εβδομάδα 400 ευρώ περίπου, τώρα αποκλείεται να βρεις τέτοιες τιμές αλλά να ξέρεις οτι τα διαμερίσματα είναι πιο οικονομικά αν φυσικά σε ενδιαφέρει κάτι τέτοιο, έχεις χρόνο πάντως μην αγχώνεσαι...Σε ποιο ξενοδοχείο είχες μείνει στο Pompidou? Έμεινες ευχαριστημένη;