panagiota_21
Member
380!!to εκλεισα ανν βρεθει κατι καλυτερο το ακυρωνω!! πως παω ομως μεχρι εκει απο το σ.ν.γ....??
Δες το παρακάτω θέμα :επισης μια και θα ειμαι πασχα στην πολη του φωτος γνωριζετε αν εχει ορθοδοξες εκκλησιες για το βραδυ της αναστασης?
Το ξενοδοχείο σαν ξενοδοχείο είναι καλό, καινούργιο, αν και χωρίς χαρακτήρα όπως κάθε Novotel, απλά θα μπορούσε να είναι πιο κεντρικό στο Montparnasse, καθώς είναι λιγάκι πιο απομακρυσμένο από το ζωντανό κομμάτι του, όχι όμως σε τραγική κατάσταση. Αν μας έδινες ημερομηνίες θα μπορούσαμε να σου προτείνουμε κάποια εναλλακτίκη ίσως.με τη σειρα μου να σας πω οτι θα επισκευτω το παρισι το πασχα και οτι εκλεισα το novotel paris gare Montparnasse με τιμη 596 για 4 βραδιες!θα ηθελα παρακαλω τη γνωμη σας για το ξενοδοχειο αυτο γιατι αν δεν αξιζει τον κοπο θα κοιταξω να βρω αλλο!επισης μια και θα ειμαι πασχα στην πολη του φωτος γνωριζετε αν εχει ορθοδοξες εκκλησιες για το βραδυ της αναστασης?
Φαντάζομαι ότι το budget σου βγαίνει γύρω στα 130-40 τη βραδιά. Με μία πρόχειρη αναζήτηση βρήκα αυτα τα ξενοδοχεία κοντά σε αυτή την τιμή και με καλές γενικά κριτικές. Τα περισσότερα είναι κοντά στην Όπερα, δηλαδή αρκετά κεντρικά με τα περισσότερα αξιοθέατα στο κέντρο:οι ημερομηνιες ειναι 13 με 18 Απριλιου!περιμενω με ανυπομονησια τις εναλλακτικες επιλογες και ευχαριστω εκ των προτερων!