• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

nikolakis12

Member
Επόμενο Ταξίδι
κως
στην 3 μου φορα που θα παω παρισι μεσα σε 3 χρονια θα μεινω σε αυτο...http://www.booking.com/hotel/fr/vil...31c4465439c103e5f3c03eb2ee9971b;dcid=1.....αν κλεισεις νωρις περνεις κ καλη τιμη.....εχω μεινει κ στο παραπανω libertel,καλο ωραιο,μικρα δωματια φυσικα,σταση μετρο απο κατω αλλα το βραδυ ειναι πολυ ηρεμα....

maritaki

Member
http://www.booking.com/hotel/fr/libertel-villette.en.html
Εγώ είχα επιλέξει να μείνω σε αυτό. Το μετρό είναι ακριβώς από κάτω και από κάτω υπάρχουν φούρνοι κ μεγάλο σούπερ μάρκετ. Καθαρο και ομορφο. Κοιταξε το κ αυτο ;)
Σε ευχαριστώ πολύ για την πρόταση, όμορφο φαίνεται και το ότι έχεις μείνει κ το γνωρίζεις είναι σημαντικό. Μήπως όμως αυτό που παρέθεσα είναι σε πιο βολικό σημείο ? Λόγω απόστασης από το κέντρο εννοώ κ βεβαίως στηριζόμενη στο τι βλέπω από το χάρτη χωρίς να γνωρίζω λεπτομέρειες.

στην 3 μου φορα που θα παω παρισι μεσα σε 3 χρονια θα μεινω σε αυτο...http://www.booking.com/hotel/fr/vil...31c4465439c103e5f3c03eb2ee9971b;dcid=1.....αν κλεισεις νωρις περνεις κ καλη τιμη.....εχω μεινει κ στο παραπανω libertel,καλο ωραιο,μικρα δωματια φυσικα,σταση μετρο απο κατω αλλα το βραδυ ειναι πολυ ηρεμα....
Πολύ ωραίο φαίνεται αλλά ακόμα και για Δεκέμβρη που κοιτάω οι τιμές είναι λίγο παραπάνω από τις δυνατότητες μου...

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
Καλησπέρα σας!! θα ήθελα να μου πείτε την γνώμη σας για το ξενοδοχείο που παραθέτω, κυρίως για την τοποθεσία! Σας ευχαριστώ πολύ :) http://www.hotelfrancequartierlatin.com/

Δες την απάντησή μου ( #5) στο θέμα αυτό.
Σαν ξενοδοχείο έχει μικρά δωμάτια, αρκούντως καθαρά (αν βάλεις δάχτυλο στην γωνεία θα βρεις σκόνη). Το μπάνιο σε ορισμένα δωμάτια είναι τόσο μικρό που δεν μπορείς να βάλεις το ... μαγιό (τί νομίζατε οτι θα πώ ; ), σε άλλα είναι αρκετά μεγάλο. Ζήτα δωμάτιο να βλέπει στον δρόμο γιατί υπάρχουν και κάποια καταθλιπτικά που βλέπουν σε ακάλυπτο 2τ.μ.

maritaki

Member
Δες την απάντησή μου ( #5) στο θέμα αυτό.
Σαν ξενοδοχείο έχει μικρά δωμάτια, αρκούντως καθαρά (αν βάλεις δάχτυλο στην γωνεία θα βρεις σκόνη). Το μπάνιο σε ορισμένα δωμάτια είναι τόσο μικρό που δεν μπορείς να βάλεις το ... μαγιό (τί νομίζατε οτι θα πώ ; ), σε άλλα είναι αρκετά μεγάλο. Ζήτα δωμάτιο να βλέπει στον δρόμο γιατί υπάρχουν και κάποια καταθλιπτικά που βλέπουν σε ακάλυπτο 2τ.μ.
Είχα δει την απάντηση σου αλλά μετά τόσα που έχω διαβάσει κάπου χάθηκε! Μάλλον θα το κλείσουμε... σε ευχαριστώ (όπως και όλους) για τις συμβουλές σας! :)

jousis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Όλα
ΟΚ, τότε αφού θα είσαι εκεί: Cave La Bourgogne
Ωραίες σαλάτες, κλασσικά Γαλλικά πιάτα, ωραία ατμόσφαιρα (χαλαρή). Πολλοί ντόπιοι και λίγοι τουρίστες. Αρκετές φορές το βράδυ θα χρειαστεί να περιμένεις για τραπέζι, για αυτό πέρνα πιο πριν να κλείσεις.

marina12

Member
Καλησπέρα σε όλους!!θα ήθελα να ρωτήσω αν έχει μείνει κανείς απο εσάς ή αν έχει άποψη για το Altona hotel στο Παρίσι.Σε σχέση με τα χρήματα που μπορώ να διαθέσω φαντάζει το πιό νορμάλ απο όσα έχω δεί.Ευχαριστώ όλους προκαταβολικά!!

maritaki

Member
ΟΚ, τότε αφού θα είσαι εκεί: Cave La Bourgogne
Ωραίες σαλάτες, κλασσικά Γαλλικά πιάτα, ωραία ατμόσφαιρα (χαλαρή). Πολλοί ντόπιοι και λίγοι τουρίστες. Αρκετές φορές το βράδυ θα χρειαστεί να περιμένεις για τραπέζι, για αυτό πέρνα πιο πριν να κλείσεις.

MOSXRI

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Κάθε επόμενο!
Να ρωτήσω κάτι...η Μονπαρνάς που ειναι?ειναι καλη περιοχη?
εγώ έμεινα στο Μονπαρνας και μπορώ να σου πω ότι δε το μετάνιωσα!δεν είναι πολύ μακριά από το κέντρο, ενώ πετύχαμε πολύ οικονομικό 4 αστέρων ξενοδοχείο με πρωινό. Δύο φορές πήγαμε στο κέντρο με τα πόδια (εξαιρετική διαδρομή καθώς έχει πολλές ενδιαφέρουσες στάσεις St sulpice, κήποι Λουξεμβούργου, Pantheon, Σορβόνη), ενώ ο σταθμός Denfert-Rochereau εξυπηρετεί αρκετά . Επίσης είναι πολύ ενδιαφέρουσα περιοχή!

marsavv

New Member
θ ε λ ω ν ά κ λ ε ί σ ω ξ ε ν ο δ ο χ ε ι ο σ τ ο π α ρ ι σ ι κ α π ο υ κ ο ν τ α η μ α λ λ ο ν α ν α μ ε σ α d i s n e y l a n d κ α ι κ ε ν τ ρ ο π α ρ ι σ ι ο ύ β ο η θ ε ι α α α α

echo2011

Member
θ ε λ ω ν ά κ λ ε ί σ ω ξ ε ν ο δ ο χ ε ι ο σ τ ο π α ρ ι σ ι κ α π ο υ κ ο ν τ α η μ α λ λ ο ν α ν α μ ε σ α d i s n e y l a n d κ α ι κ ε ν τ ρ ο π α ρ ι σ ι ο ύ β ο η θ ε ι α α α α
Καλωσήρθες marsavv! Πως τα καταφερες και βγήκε έτσι το μήνυμά σου?!! :p
Δες σε αυτό το θέμα υπάρχουν πάρα πολλές προτάσεις για Παρίσι!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα