• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Νομίζω πως το Hotel du Pre θα σε βολέψει περισσότερο καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια βόλτα με τα πόδια στο κεντρικό Παρίσι όποτε βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Το Μονπαρνάς είναι μια χαρά περιοχή αλλά θα χρειάζεσαι συγκοινωνία αν θες να μετακινηθείς προς το κέντρο.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Νομίζω πως το Hotel du Pre θα σε βολέψει περισσότερο καθώς θα σου δώσει την ευκαιρία να κάνεις κάποια βόλτα με τα πόδια στο κεντρικό Παρίσι όποτε βρεις λίγο ελεύθερο χρόνο. Το Μονπαρνάς είναι μια χαρά περιοχή αλλά θα χρειάζεσαι συγκοινωνία αν θες να μετακινηθείς προς το κέντρο.
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά έκλεισα στο Hotel du Pre, μιας και όπως λες βολεύει περισσότερο για τις συγκοινωνίες. Τη νότια όχθη σίγουρα θα προσπαθήσω την επισκεφθώ, μιας και έχει μείνει απωθημένο από παλιά :haha:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Σε ευχαριστώ για τις πληροφορίες, τελικά έκλεισα στο Hotel du Pre, μιας και όπως λες βολεύει περισσότερο για τις συγκοινωνίες. Τη νότια αριστερή όχθη σίγουρα θα προσπαθήσω την επισκεφθώ, μιας και έχει μείνει απωθημένο από παλιά :haha:
Rive Gauche (Ριβ Γκος) = Αριστερή Όχθη

Έχει ένα σωρό πράγματα να δεις, δεν θα σπαταλούσα καθόλου από τον περιορισμένο χρόνο για την περιοχή του Μονπαρνάς.

Nikos1986

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κανάρια
Ταξίδι-Όνειρο
Αυστραλία - Καλιφόρνια
Ξέρω την Γαλλική ονομασία, απλά δεν θέλω να μπερδέψω τις παλάμες, γι αυτό χρησιμοποιώ τα σημεία του ορίζοντα :)

Πάντως, γενικά σκεφτόμουν να επικεντρωθώ προς τα εκεί, μιας και σε αυτή την όχθη έχω δει μόνο Άιφελ και Καρτιέ Λατέν...

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλά θα κάνεις. Έχει πολλά ενδιαφέροντα μέρη. Και αξιοθέατα και για διασκέδαση.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
To Beauvoir χωρίς αμφιβολία

Επειδή συνεχίζω και ψάχνω γενικά, είδα και τι παρακάτω…
τι θα προτείνατε σε σχέση με το Beauvoir?
★★★ Villa des Ambassadeurs, Παρίσι, Γαλλία
Αυτό είναι σίγουρα πιο κεντρικό. Το Beauvoir είναι πιο κοντά σε περιοχές με έντονη νυχτερινή ζωή, πιο εύκολη πρόσβαση σε CDG και Orly και κάπως πιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα. Αν δεν έχουν διαφορά σαν ξενοδοχεία μάλλον θα διάλεγα τη Βίλα των Πρεσβευτών (αφού είναι και σε περιοχή που βρίθει από πρεσβείες). Και τα δύο όμως καλά είναι.

tolismark

Member
Αυτό είναι σίγουρα πιο κεντρικό. Το Beauvoir είναι πιο κοντά σε περιοχές με έντονη νυχτερινή ζωή, πιο εύκολη πρόσβαση σε CDG και Orly και κάπως πιο κοντά στα περισσότερα αξιοθέατα. Αν δεν έχουν διαφορά σαν ξενοδοχεία μάλλον θα διάλεγα τη Βίλα των Πρεσβευτών (αφού είναι και σε περιοχή που βρίθει από πρεσβείες). Και τα δύο όμως καλά είναι.
Ευχαριστω πολύ για την βοήθεια.

Taz1984

Member
Καλησπέρα! Νομιζω έχω βρει πολύ καλή ευκαιρία (οικονομικά) για διαμονή στο 1ο διαμέρισμα, στην οδό saint-honore. Με ενδιαφέρει να μπορώ να φτάσω στα περισσότερα αξιοθέατα με τα πόδια και να μη χάνω χρόνο στις μετακινήσεις. Βλέπω όμως ότι η περιοχή les Halles θεωρείται όχι και η πιο ασφαλής για το 1ο διαμέρισμα. Τι λέτε οι γνωρίζοντες; Ευχαριστω!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπέρα! Νομιζω έχω βρει πολύ καλή ευκαιρία (οικονομικά) για διαμονή στο 1ο διαμέρισμα, στην οδό saint-honore. Με ενδιαφέρει να μπορώ να φτάσω στα περισσότερα αξιοθέατα με τα πόδια και να μη χάνω χρόνο στις μετακινήσεις. Βλέπω όμως ότι η περιοχή les Halles θεωρείται όχι και η πιο ασφαλής για το 1ο διαμέρισμα. Τι λέτε οι γνωρίζοντες; Ευχαριστω!
Ασφαλης είναι η Saint Honoré.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills