Ryanair Χειραποσκευή Ryanair

Καλησπέρα έχω 5 μέρες που γύρισα από Μάλτα, τν κάρτα για τα λεωφορεία την έβγαλα από το αεροδρόμιο λίγο πριν τν έξοδο, πάνε παντού κ είναι σωστά στς ώρες τους δύο φορές πήραμε bolt που ήταν κ αυτά πολύ καλά κ φθηνά το μόνο κακό ήταν ότι πετύχαμε χάλια καιρό με αέρα κ κάποιες βροχές κ είχαν κόψει τα καραβάκια κ για Σλιέμα κ για γκοζο κ δν καταθέσαμε ν πάμε μόνο στης 3 πόλεις πηγεναν(ελπίζω εσείς ν είστε πιο τυχεροί) από φαγητό δν μπορώ ν πω ότι τρελάθηκα κάπου όλο μακαρόνια κ πίτσες κ αρκετά τσιμπημένες οι τιμές
Καλησπέρα είναι να ταξιδέψουμε από Θεσσαλονίκη, μήπως υπήρχε κάποιο πρόβλημα με τίς βαλίτσες τσάντες γενικά, με την Ryanair αν ταξιδέψατε με αυτή.
Ρωτάω γιατί πρόσφατα πού ήμουνα Μπολόνια περάσαμε ένα βασανιστικο σκηνικό πού έβαζαν τίς βαλίτσες σε κάποιο σύστημα με λέιζερ και μετρούσε τίς διαστάσεις.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Θα δοκιμάσω αυτή φέτος, πιστεύω να με εξυπηρετήσει.
1737800062799.png

Thalassaki

Member
Επόμενο Ταξίδι
........
Εγώ έχω μια αθάνατη american tourister 23lt τα τελευταία 5 χρόνια που την είχα αγοράσει αρχικά για το laptop. Aν και έχει ξεθωριάσει λίγο το χρώμα της για χειραποσκευή με έχει βολέψει πολύ συν ότι έχει και θέση για το power bang με καλώδιο φόρτισης . Και οι polo είναι καλές μόνο που πιστεύω χάνεις λίγο χώρο λόγω της οβαλ κορυφής. Οι πιό τετραγωνισμένες εξυπηρετούν καλύτερα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.821
Μέλη
39.563
Νεότερο μέλος
Pinkyp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα