jimp
Member
Οπότε η περιοχή εκει δεν είναι ασφαλής ή επειδή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο τριγύρω σε σχέση με το άλλο;Δεν εξετάζω την ποιότητα των ξενοδοχείων παρά μόνο την περιοχή.
Οπότε η περιοχή εκει δεν είναι ασφαλής ή επειδή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο τριγύρω σε σχέση με το άλλο;Δεν εξετάζω την ποιότητα των ξενοδοχείων παρά μόνο την περιοχή.
Δεν σου δίνει την αίσθηση ασφάλειας και είναι εξαιρετικά αδιάφορη.Οπότε η περιοχή εκει δεν είναι ασφαλής ή επειδή δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο τριγύρω σε σχέση με το άλλο;
Αυτά τα δύο έχω κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση, το ένα έχει πρωϊνό το άλλο όχι και η διαφορά είναι στα 40 ευρώ.Δεν σου δίνει την αίσθηση ασφάλειας και είναι εξαιρετικά αδιάφορη.
Εδώ που τα λέμε δεν έχεις άλλη επιλογή;
ποιες ημερομηνίες κοιτας;Αυτά τα δύο έχω κάνει κράτηση με δωρεάν ακύρωση, το ένα έχει πρωϊνό το άλλο όχι και η διαφορά είναι στα 40 ευρώ.
4-8 Ιανουαρίουποιες ημερομηνίες κοιτας;
Που τις βρήκες τις τιμές που αναφερεις; 60€ το βραδυ; κλειστό αν είναι έτσι...4-8 Ιανουαρίου
Που τις βρήκες τις τιμές που αναφερεις; 60€ το βραδυ; κλειστό αν είναι έτσι...
Από πιο σαιτ; Γιατί οι τιμές που βρίσκω για τις μέρες που λες είναι σχεδόν οι διπλάσιες όπου κ να κοίταξα. Εχω κ εγώ κλείσει ταξιδι για Ιούνιο, οπότε θα μου χρειαστεί...Μα το έχω κλείσει ήδη απλά έκλεισα και το άλλο με πρωινό γιατί ως γνωστόν το πρωινό είναι το καλύτερο γεύμα της ημέρας και τώρα είναι σε δίλημμα
Από το σάιτ τους, είχε βγάλει πριν λίγο καιρό προσφορά με -25% και αν είσαι μέλος σου προσθέτει και ένα -10%.Από πιο σαιτ; Γιατί οι τιμές που βρίσκω για τις μέρες που λες είναι σχεδόν οι διπλάσιες όπου κ να κοίταξα. Εχω κ εγώ κλείσει ταξιδι για Ιούνιο, οπότε θα μου χρειαστεί...
Α οκ. Μια χαρά είσαι. Καλύτερα κράτα τα λεφτά να τα φας εκεί. Εξάλλου είσαι σε καλή γραμμή κοντά. Δε θα χεις θέμα. Λίγο που κοίταξα, το αμέσως φθηνότερο για να πεις ότι αξίζει να αλλάξεις είναι στα 90€.Από το σάιτ τους, είχε βγάλει πριν λίγο καιρό προσφορά με -25% και αν είσαι μέλος σου προσθέτει και ένα -10%.