• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

jimp

Member
Α οκ. Μια χαρά είσαι. Καλύτερα κράτα τα λεφτά να τα φας εκεί. Εξάλλου είσαι σε καλή γραμμή κοντά. Δε θα χεις θέμα. Λίγο που κοίταξα, το αμέσως φθηνότερο για να πεις ότι αξίζει να αλλάξεις είναι στα 90€.
Σε καλή τιμή επίσης, από Agoda όμως, είχα βρει και αυτό
Jack's Hôtel
+33 1 45 85 17 34
Jack's Hôtel · 19 Av. Stephen Pichon, 75013 Paris

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
εγω που κοιταω τρικλινα γιατι βλεπω 200ευρα plus ρε παιδια; 😂
καλη λυση θα ηταν ενας καναπες κρεββατι για το παιδι βεβαια...
Δες και αυτό. στα 165€ με δωρεάν ακύρωση κ πληρωμή 2 Μάρτη.
Δείτε το Hotel Libertel Montmartre Opéra στην Agoda: http://agoda.onelink.me/1640755593?pid=Mobile_App&c=Property_Sharing_V1&site_id=1770664&af_dp=agoda://hotel/Hotel Libertel Montmartre Opéra/1488&deep_link_value=agoda://hotel/Hotel Libertel Montmartre Opéra/1488&af_force_dp=true&af_r=https://www.agoda.com/el-gr/hotel-libertel-montmartre-opera/hotel/paris-fr.html&af_web_dp=https://www.agoda.com/el-gr/hotel-libertel-montmartre-opera/hotel/paris-fr.html&adults=2&children=1&rooms=1&checkIn=2023-03-06&checkOut=2023-03-09&los=3&cid=1770664
και το Home Latin στα 150€ ή 170€ με πρωινό και δωρεάν ακύρωση και τοποθεσία που δεν παίζει καλύτερη.
https://el.hotels.com/ho335929/home...dRatePlan=206832307&expediaPropertyId=3111786

Last edited:

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία

Jimmy4

Member

Ευχαριστώ αν θες δες λίγο στην προηγούμενη σελίδα ένα Ποστ μου και πες μου μεταξύ των τριών που έχω και των δύο που έβαλες τι θα πρότεινες

panlek30

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Βολιβία
Ευχαριστώ αν θες δες λίγο στην προηγούμενη σελίδα ένα Ποστ μου και πες μου μεταξύ των τριών που έχω και των δύο που έβαλες τι θα πρότεινες
Το home latin έχει την ιδανική τοποθεσία. Δεν μπορώ να σκεφτώ καλύτερο μέρος για να μείνει κάποιος στο Παρίσι από το Quartier latin. Από κει κ πέρα κανένα δεν είναι κακό από αυτά που λέμε. Για το θέμα ποιότητας του κάθε ξενοδοχείου δεν έχω άποψη αν κ υποψιάζομαι ότι το πιο καλό πρέπει να ναι το libertel.

Jimmy4

Member
αν και ειναι αντιθετο με τον τιτλο του τοπικ, ενα οφφ τοπικ ας μου επιτραπει αν ανεβουμε κατηγορια στα 4-5 αστερια τι θα προτεινατε?

marquis

Member
αν και ειναι αντιθετο με τον τιτλο του τοπικ, ενα οφφ τοπικ ας μου επιτραπει αν ανεβουμε κατηγορια στα 4-5 αστερια τι θα προτεινατε?
Μην είσαι τόσο κολλημένος με τα αστέρια. Συχνά η διαφορά μεταξύ 3 και 4 είναι στην ύπαρξη εστιατορίου. Τα πραγματικά πεντάστερα στο Παρίσι κοστίζουν από 500 ευρώ τη βραδιά και πάνω (τα θρυλικά palaces από 1000 και άνω). Κι εκεί κάποια από τα φθηνότερα boutique 5 αστέρων μπορεί να μην έχουν τεράστια διαφορά από καλά 4στερα.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Όπως τα λέει ο @marquis μην κολλάς με τα αστέρια. Συχνά τα αστέρια σημαίνουν παροχές που είτε δεν χρειάζεσαι, είτε δεν έχεις το χρόνο να τις χρησιμοποιήσεις, είτε δεν λειτουργούν κατά την περίοδο διαμονής σου.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Καλησπερα.Ποιο από τα 3 μου προτείνετε?
Ibis budget beauvais
hotel de venise
garden Saint Martin?
Το πρώτο το ξεχνάς γιατί είναι στου διαόλου τη μάνα. Από τα άλλα δύο αν είστε κορίτσια ή μαμά με παιδί θα διάλεγα το Venise. Αν όχι οποιο είναι καλύτερο ξενοδοχείο για τα γούστα σας. Γενικά δεν μου αρέσει κανένα ως περιοχή για διαμονή

Last edited by a moderator:

Chrysa249

Member
Μπορείς να τη βγάλεις Τετάρτη

Το πρώτο το ξεχνάς γιατί είναι στου διαόλου τη μάνα. Από τα άλλα δύο αν είστε κορίτσια ή μαμά με παιδί θα διάλεγα το Venise. Αν όχι οποιο είναι καλύτερο ξενοδοχείο για τα γούστα σας. Γενικά δεν μου αρέσει κανένα ως περιοχή για διαμονή
ποιο μου προτείνεις; σε περιοχή κλπ. εκτος από αυτα

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα