Jimmy4
Member
αρα τουριν ζαρντεν μεντενον ε; βαση της λιστας ενα απο τα 3
1. Maintenonαρα τουριν ζαρντεν μεντενον ε; βαση της λιστας ενα απο τα 3
Μια χαρά είσαι σε αυτό που έκλεισες. Ανάμεσα σε σταθμούς της γραμμής 2 & 3. Θα εξυπηρετηθείς. Και σα περιοχή κομπλέ είναι.Καλημέρα σας και καλές γιορτές
Αποφασίσαμε για πρώτη φορά με τη σύζυγο να βγούμε εκτός Ευρώπης (εγώ έχω ταξιδέψει κ σε άλλες χώρες εκείνη όχι 🫣) αφού έχουμε γυρίσει πολύ την Ελλάδα μας. Επιλέξαμε το Παρίσι γιατί βρήκαμε πολύ καλή τιμή εισιτηρίων. Θα πάμε χειμώνα μετά των Φώτων . Θα ήθελα παρακαλω πολύ μια βοήθεια ως προς το σημείο που καταφέραμε να κλείσουμε γιατί και οι τιμές είναι πολύ τσιμπημενες. Κλείσαμε στο όγδοο διαμέρισμα το ξενοδοχείο New Orient Hotel, απλά είναι στο βόρειο κομμάτι του διαμερίσματος. Για τους έμπειρους που γνωρίζουν το Παρίσι, πιστεύετε είναι μια καλή περιοχή, ασφαλής και βολική; Ψάξαμε αρκετά αποκλείοντας και τις κακόφημες περιοχές κλπ. Τρία βράδια θα μείνουμε
Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων για το χρόνο σας. Να είστε όλοι καλά
Ευχαριστώ πολύ για την απάντησηΜια χαρά είσαι σε αυτό που έκλεισες. Ανάμεσα σε σταθμούς της γραμμής 2 & 3. Θα εξυπηρετηθείς. Και σα περιοχή κομπλέ είναι.
Μια χαρά ασφαλής περιοχή και η Rue des Dames λίγο πιο πάνω έχει όμορφα μαγαζιά για φαγητό.Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση
Σ ευχαριστώ πολύΜια χαρά ασφαλής περιοχή και η Rue des Dames λίγο πιο πάνω έχει όμορφα μαγαζιά για φαγητό.
Μια χαρά, πολύ καλήθα μου πειτε μια γνώμη και για αυτό εδώ σαν τοποθεσία?
Hôtel Augustin
★★★ Hôtel Augustin - Astotel, Παρίσι, Γαλλία
1. Όχι1. ★★★★ Le 123 Sébastopol - Astotel, Παρίσι, Γαλλία
2. ★★★★ Mercure Paris Opera Garnier Hôtel & Spa, Παρίσι, Γαλλία
3. ★★★★ New Hotel Le Voltaire, Παρίσι, Γαλλία
4. ★★★ Hôtel Augustin - Astotel, Παρίσι, Γαλλία
5. ★★★ Grand Hôtel De Turin, Παρίσι, Γαλλία
6. ★★★ Hôtel du Jardin des Plantes, Παρίσι, Γαλλία
7. ★★★ ibis Paris Gare du Nord Château Landon 10ème, Παρίσι, Γαλλία
8. ★★ Saint Georges Lafayette, Παρίσι, Γαλλία
9 ★★ Hotel Opera Maintenon, Παρίσι, Γαλλία
10. ★★★★ Novotel Paris Centre Gare Montparnasse, Παρίσι, Γαλλία
σορρυ που ξανα ποσταρω, μια γνωμη καποιος? οικογενεια με παιδι 7 ετων...3 μερες
θα χρειαστουμε δηλαδη εξτρα κρεββατι η εστω καναπε κρεββατι, σωστα?
sorry αλλα ειχα δει αυτο το ποστΔεν ξέρω γιατί θες Νovotel, τα οποία προσωπικά τα θεωρώ εντελώς προκατ και απρόσωπα, αλλά αν έχεις αποφασίσει οτι θες αυτά, μια άριστη επιλογή είναι το Novotel Paris Centre Gare Montparnasse.
Άριστη τοποθεσία και συγκοινωνιακός κόμβος πολλών γραμμών μετρό. Βολεύει απίστευτα.
Novotel Paris Centre Gare Montparnasse, Παρίσι – Ενημερωμένες τιμές για το 2022 (booking.com)
Γενικά, και άσχετα απο τα Novotel, αν βρεις κάτι και σου κάνει στο Montparnasse κλείστο.