• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Tripakia σαν παριζιάνος τι θα πρότεινες επομένως με κριτήριο την πρόσβαση στο κέντρο;
RER Nanterre Predecture ή γραμμή 7 Villejuif Leo Lagrange.
Και αν σαν περιοχή βασικά η Villejuif είναι οκ?
Όλες οι περιοχές καλές είναι. Η καθεμία με τα θετικά και τα αρνητικά της. Villejuif μια χαρά περιοχή είναι, όχι για τουρισμό αλλά ασφαλείς και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο. Και της Nanterre εμένα δεν μου είναι άσχημο, όπως και τα άλλα γύρω από τη La Defense. Κι αυτό κοντά στο ζωολογικό μου αρέσει, έχει κοντά μια από τις ωραιότερες παριζιανικες γραμμές λεωφορείου την 87 που διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Seine.

vivcdg

Member
Γεια σας πάλι,

έκλεισα σ' αυτό. είναι καινούργιο συνεπώς δεν έχει σχόλια πουθενά. Επειδή το έκλεισα από το site κόστισε για τις δύο οικογένειες 1.470 ευρώ. Ελπίζω να πράξαμε καλά, αν και είναι χωρίς ακυρωτικά και πληρωμή εκεί οπότε αν, λέμε τώρα βρούμε κάτι πιο κεντρικό θα ΄μπορούμε να κάνουμε αλλαγή..

όταν με το καλό θα σας πω την εμπειρία μας..
τώρα θα πάω σε άλλο θέμα.. Κάρτα navigo. θα μελετήσω τα σχόλια σας και θα ρωτήσω στο ανάλογο topic.

Staycity Aparthotels Paris La Defense, Κουρμπεβουά, Γαλλία

Όλες οι περιοχές καλές είναι. Η καθεμία με τα θετικά και τα αρνητικά της. Villejuif μια χαρά περιοχή είναι, όχι για τουρισμό αλλά ασφαλείς και με εύκολη πρόσβαση στο κέντρο. Και της Nanterre εμένα δεν μου είναι άσχημο, όπως και τα άλλα γύρω από τη La Defense. Κι αυτό κοντά στο ζωολογικό μου αρέσει, έχει κοντά μια από τις ωραιότερες παριζιανικες γραμμές λεωφορείου την 87 που διασχίζει το μεγαλύτερο μέρος της κεντρικής Seine.
Pourquoi ρε παιδιά θα έχει μεθύστακες η περιοχή; Χικ!!!!

Last edited by a moderator:

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Pourquoi ρε παιδιά θα έχει μεθύστακες η περιοχή; Χικ!!!!
La Defense είναι το οικονομικό κέντρο του Παρισιού και κυρίως ειναι περιοχή με γραφεία και τα πάντα είναι κλειστά ΣΚ. Αλλά το ξενοδοχείο είναι λίγο πιο πέρα Courbevoie που υπάρχουν και σπίτια. Αλλά ότι θα είναι ήρεμα θα είναι.

sakis anelka

Member
Καλημέρα θα ήθελα την γνώμη σας για Ιούνιο διαμονή στο Orphée Hotel Paris | Official WebSite | Paris 5th district
Νομίζω ότι είμαι κεντρικά και η περιοχή είναι ασφαλής από ότι διάβασα στις εμπειριες σας..Αν έχει οποίος να μου προτείνει κάτι άλλο ευπρόσδεκτο..
4 μέρες στα 900 ευρώ είναι η τιμή του..

nikoutsou

Member
Καλημέρα . Επειδή διάβασα πιο πάνω ότι κάποιοι έχουν μείνει στο ibis Styles Paris Bercy το οποίο το έχω βάλει στο μάτι , παρακαλώ θα ήθελα την εμπειρία τους για το ξενοδοχείο : τα δωμάτια είναι πολύ μικρά (13τ.μ ) και είναι και τεράστιο με 300 περίπου δωμάτια ,που σημαίνει πολυκοσμία , ειδικά στο πρωϊνό ; ευχαριστώ

SugarBlue

Member
Καλημέρα . Επειδή διάβασα πιο πάνω ότι κάποιοι έχουν μείνει στο ibis Styles Paris Bercy το οποίο το έχω βάλει στο μάτι , παρακαλώ θα ήθελα την εμπειρία τους για το ξενοδοχείο : τα δωμάτια είναι πολύ μικρά (13τ.μ ) και είναι και τεράστιο με 300 περίπου δωμάτια ,που σημαίνει πολυκοσμία , ειδικά στο πρωϊνό ; ευχαριστώ
Ειχα παει Μάιο του 2015 οπότε κάποια πράγματα ίσως έχουν αλλάξει. Το πρωινό είχε τα βασικά, ζεστά πιάτα απουσίαζαν αλλά για θερινούς μήνες ήταν οκ ( ποιος τρώει λουκάνικα καλοκαιριάτικα για πρωινό) Πολυκοσμία δεν είχε γιατί ο χώρος ήταν άνετος. Τα δωμάτια είχαν ωραία διαρρύθμιση, φωτεινά και μοντέρνα οπότε δεν ένιωσα ότι ήταν μικρά. Έχει κοντά φουρνο και σούπερ μάρκετ αν δεν επιλέξετε πρωινό.Ωραιο τίμιο ξενοδοχείο και ήσυχη περιοχή με καλές προσβάσεις

sakis anelka

Member
Καλησπέρα εγω έκλεισα hotel de suez τελικά σε καλή περιοχή στην Λατινική συνοικία 150 την βραδυα από τα πιο οικονομικά στα 9 πρώτα διαμερισματα
Και πολύ καλό φαίνεται

nikoutsou

Member
Ειχα παει Μάιο του 2015 οπότε κάποια πράγματα ίσως έχουν αλλάξει. Το πρωινό είχε τα βασικά, ζεστά πιάτα απουσίαζαν αλλά για θερινούς μήνες ήταν οκ ( ποιος τρώει λουκάνικα καλοκαιριάτικα για πρωινό) Πολυκοσμία δεν είχε γιατί ο χώρος ήταν άνετος. Τα δωμάτια είχαν ωραία διαρρύθμιση, φωτεινά και μοντέρνα οπότε δεν ένιωσα ότι ήταν μικρά. Έχει κοντά φουρνο και σούπερ μάρκετ αν δεν επιλέξετε πρωινό.Ωραιο τίμιο ξενοδοχείο και ήσυχη περιοχή με καλές προσβάσεις
ευχαριστώ πολυ

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Απο περιέργεια nikoutsou, ποτε λέτε να πατε Παρίσι και ποσο κοστίζει η βραδιά στο ibis bercy;
Άλλο το ibis styles bercy που αναφέρθηκε, κι άλλο το ibis bercy (στο οποίο έχω μείνει αρκετές φορές, και ευχαριστημένος).

SugarBlue

Member
Άλλο το ibis styles bercy που αναφέρθηκε, κι άλλο το ibis bercy (στο οποίο έχω μείνει αρκετές φορές, και ευχαριστημένος).
Το Ibis styles bercy εννοουσα που ειχα μεινει το 2015 και ρώταγε ο συμφορουμιτης. Από περιέργεια για τις τιμές γιατί τότε είχε 85 η βραδιά με πρωινό. Δεν είχα ιδέα ότι έχει και ibis bercy

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Δεν είχα ιδέα ότι έχει και ibis bercy
Έχει στο Bercy Village ibis. Εσείς είχατε μείνει στο ibis styles δίπλα στην Accor Arena, στο γήπεδο που κέρδισε ο Παναθηναϊκός το 1996 το ευρωπαϊκό.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom