• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γαλλία Περιοχή διαμονής/Οικονομικά ξενοδοχεία στο Παρίσι

Sena

Member
Θα ταξιδέψουμε στο Παρίσι οικογενειακώς (2 παιδιά) για 5 ημέρες τέλη Απριλίου και χρειάζομαι βοήθεια για τη διαμονή.
Εχω διαβάσει αρκετά στο forum αντίστοιχα θέματα αλλά έχω μπερδευτεί λόγω των διαφορετικών απόψεων.
Εχω ήδη κλείσει αεροπορικά και έχω εντοπίσει τα διαμερίσματα 11,12,13 για διαμονή.
Τα υπόλοιπα τα έχω αποκλείσει λόγω τιμής, τα πιο κεντρικά, και λόγω εγκληματικότητας, τα πιο μακρινά αλλά πιο οικονομικά όπως 17,18,19.
Eπίσης το μεγάλο πρόβλημα στα περισσότερα ξενοδοχεία είναι ότι προσφέρουν μόνο δίκλινα άρα πρέπει να χωριστούμε ή δωμάτια με καναπέ κρεβάτι που δεν χωράνε 2 παιδιά 9 & 12 ετών.
Κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη γιατί όπως καταλαβαίνετε το ταξίδι με μικρά παιδιά χρειάζεται προσοχή !

Εχω εντοπίσει τα εξής με σειρά ανά τι
1) Airbnb (τοποθεσία Παρίσι, Île-de-France,)
2) Novotel Paris Gare de Lyon
3) Crowne plaza paris république
Ευχαριστώ

Revi

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γαλλία - Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
ΜΑΛΔΙΒΕΣ
Θα ταξιδέψουμε στο Παρίσι οικογενειακώς (2 παιδιά) για 5 ημέρες τέλη Απριλίου και χρειάζομαι βοήθεια για τη διαμονή.
Εχω διαβάσει αρκετά στο forum αντίστοιχα θέματα αλλά έχω μπερδευτεί λόγω των διαφορετικών απόψεων.
Εχω ήδη κλείσει αεροπορικά και έχω εντοπίσει τα διαμερίσματα 11,12,13 για διαμονή.
Τα υπόλοιπα τα έχω αποκλείσει λόγω τιμής, τα πιο κεντρικά, και λόγω εγκληματικότητας, τα πιο μακρινά αλλά πιο οικονομικά όπως 17,18,19.
Eπίσης το μεγάλο πρόβλημα στα περισσότερα ξενοδοχεία είναι ότι προσφέρουν μόνο δίκλινα άρα πρέπει να χωριστούμε ή δωμάτια με καναπέ κρεβάτι που δεν χωράνε 2 παιδιά 9 & 12 ετών.
Κάθε βοήθεια θα είναι πολύτιμη γιατί όπως καταλαβαίνετε το ταξίδι με μικρά παιδιά χρειάζεται προσοχή !

Ευχαριστώ
ΣΕ χαιρετώ
Εμείς όταν πήγαμε πριν 2 χρόνια μείνανε σε διαμέρισμα της air bnb (3 παιδια) στην περιοχή Marais ήταν πολύ ασφαλισμένα και στο κέντρο!!! Ήταν εξαιρετικά. Και η τιμή παρα πολύ καλή για 6 βραδιά!!

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί

Ευχαριστώ
Απο αποψη τοποθεσιας 3 και μετα 2 (και τα 2 ειναι καλα, το 3 ειναι πολυ καλα). Το 1 δεν εχεις βαλει που βρισκεται.

marquis

Member
Απο αποψη τοποθεσιας 3 και μετα 2 (και τα 2 ειναι καλα, το 3 ειναι πολυ καλα). Το 1 δεν εχεις βαλει που βρισκεται.
Κι εγώ μεταξύ του 2 και 3, στο 3 θα εμένα. Βασικά έχω μείνει στο ξενοδοχείο αρκετά χρόνια πριν. Αξιοπρεπές ξενοδοχείο αλυσίδας με σταθμό μετρό απέξω και κοντά στο Marais, Canal st Martin και Oberkampf για βόλτες και έξοδο.

Filfil

Member
Παιδιά ζήτω τη βοήθεια σας διότι είμαι πολύ προβληματισμένη!! Έχω βρει 3 δωμάτια στο Παρίσι..το ένα είναι στο 20ο διαμέρισμα στα σύνορα με το 11ο με βαθμολογία τοποθεσίας 8,1 και καθαριότητα επίσης καλή!! Μετά στο 9ο που είναι σαφώς πιο καλή η τοποθεσια αλλά με καθαριότητα 6,7 και μετά στο 14ο καθαρό αλλά με όχι τόσο καλή βαθμολογία στην τοποθεσια 21/23 Avenue de la Porte de Châtillon, 14ο διαμ., Παρίσι.. εσείς οι γνωστές περί τοποθεσίας και καθαριότητας στο Παρίσι βοηθήστε με γιατί διαβάζω διαφορά και θέλω να είμαι σίγουρη

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Είναι διαμέρισμα από Airbnb στη περιοχή Ιλ ντε Φρανς.
Ευχαριστώ πολύ !
Ιλ ντε φρανς ειναι περιφερεια στην οποια ανηκει το Παρισι. Ειναι δηλαδη κατι μεγαλυτερο απο το Παρισι. Ειναι σαν να ζητας γνωμη για περιοχη στην Αθηνα και να λες βρηκα ενα σπιτι στην Αττικη.

Sena

Member
Επισυνάπτω το link απο aibnb αλλά θα ρωτήσω και την ιδιοκτήτρια να μου δώσει τη διεύθυνση !

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Παιδιά ζήτω τη βοήθεια σας διότι είμαι πολύ προβληματισμένη!! Έχω βρει 3 δωμάτια στο Παρίσι..το ένα είναι στο 20ο διαμέρισμα στα σύνορα με το 11ο με βαθμολογία τοποθεσίας 8,1 και καθαριότητα επίσης καλή!! Μετά στο 9ο που είναι σαφώς πιο καλή η τοποθεσια αλλά με καθαριότητα 6,7 και μετά στο 14ο καθαρό αλλά με όχι τόσο καλή βαθμολογία στην τοποθεσια 21/23 Avenue de la Porte de Châtillon, 14ο διαμ., Παρίσι.. εσείς οι γνωστές περί τοποθεσίας και καθαριότητας στο Παρίσι βοηθήστε με γιατί διαβάζω διαφορά και θέλω να είμαι σίγουρη
Το 14 αστο. Αν δεν αντεχεις την καθαριοτητα του 9 πηγαινε στο πρωτο.

Sena

Member
Λόγω μεγάλης διαφοράς στη τιμή είναι δελεαστικό αλλά τελικά θα επιλέξω το σίγουρο αλλά ακριβό ! Ευχαριστώ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.375
Νεότερο μέλος
maria kou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom