• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Περί φαγητού στην Ευρώπη

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
πουθενά δεν έφαγα καλά, εκτός από το σπίτι μου

Αγαπητή Άννυ, δεν ασχολούμαι με το άθλημα του "τρώω καλά".

Μου είναι αδιάφορο.

νέο μέλος, αλλά....
μια χαρά σας έριξε θεματάκι για φοβερές διαμάχες που διαβάσαμε, ενώ ο ίδιος δεν είναι και σίγουρος για το συγκεκριμένο :clap::clap::clap:

βρήκαν την πάστα άβραστη (η Barilla πχ δεν ξέρει που αναγράφει χρόνο βρασμού-.....................................το κρέας άψητο (είχαν πάρει Carpaccio..τι ιεροσυλία..).
αχ..............πες τα....

chrisbd

Member
Παιδιά αφήστε τα μίση και γράψτε για διάφορα ωραία πιάτα που κατα καιρούς έχετε φάει και που, και αφήστε τους αφοριμούς ...
Δηλαδή τόπος, εστιατόριο, πιάτο (ονομασία αν θυμάστε στα αγγλικά) και τι γεύσεις ευφρανθήκατε να έχει και ένα νόημα το τοπικ...όσοι βέβαια δεν βαριέστε, γιατί είμαι σόγουρος ότι αρκετοί έχουν ξαναγράψει για γεύσεις ανα τον κόσμο...
Είναι τόσο απλό...;)

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Παιδιά αφήστε τα μίση και γράψτε για διάφορα ωραία πιάτα που κατα καιρούς έχετε φάει και που, και αφήστε τους αφοριμούς ...
Δηλαδή τόπος, εστιατόριο, πιάτο (ονομασία αν θυμάστε στα αγγλικά) και τι γεύσεις ευφρανθήκατε να έχει και ένα νόημα το τοπικ...όσοι βέβαια δεν βαριέστε, γιατί είμαι σόγουρος ότι αρκετοί έχουν ξαναγράψει για γεύσεις ανα τον κόσμο...
Είναι τόσο απλό...;)
+1 από μένα! Είχε ξεκινήσει λαμπρά ο traveller με το "hotels and restos by traveller" και νομίζω ότι σ'αυτό το φόρουμ κρύβονται πολλοί κοιλιόδουλοι.... Βρε μήπως να κάνουμε group??

capobomba

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΛΟΝΔΙΝΟ
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
ένα ακόμα μαγαζί που μπορεί να προτιμήσει κάποιος στο Λαύριο, είναι το σουβλατζίδικο-ψητοπωλείο "Στην αγορά, στο Λαύριο", εντός της πλακόστρωτης αγοράς πίσω από την κεντρική πλατεία. έχει πολύ νόστιμα φαγητά, αν προτιμάτε τέτοιο είδος φυσικά...:D

επίσης το Λαύριο έχει ιταλικό παγωτό που θα αρέσει σε πολλούς, στην κεντρική πλατεία, το μαγαζί λέγεται "Arte Italiana" και είναι όντως arte και italiano μιας και οι ιδιοκτήτες είναι γνήσιοι ιταλιάνοι :D

τώρα, ξέρετε τα πάντα για το "καλό φαγητό" στην πόλη μου και καλώς να ορίσετε όσοι αποφασίσετε να "ταξιδέψετε" κατά δώθε μεριά :clap:

Traveller

Member
επίσης το Λαύριο έχει ιταλικό παγωτό που θα αρέσει σε πολλούς, στην κεντρική πλατεία, το μαγαζί λέγεται "Arte Italiana" και είναι όντως arte και italiano μιας και οι ιδιοκτήτες είναι γνήσιοι ιταλιάνοι :D
H γυναίκα είναι γνήσια Ιταλιάνα... ο άντρας είναι Έλληνας... το παγωτό πάντως όντως είναι καταπληκτικό...

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
H γυναίκα είναι γνήσια Ιταλιάνα... ο άντρας είναι Έλληνας... το παγωτό πάντως όντως είναι καταπληκτικό...
!!!! καλά ρε δικέ μου, βιογραφικά ζητάς πριν πας σ' ένα μαγαζί? :D

KLEOPATRA

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ειρηνικος ..παντου
ένα ακόμα μαγαζί που μπορεί να προτιμήσει κάποιος στο Λαύριο, είναι το σουβλατζίδικο-ψητοπωλείο "Στην αγορά, στο Λαύριο", εντός της πλακόστρωτης αγοράς πίσω από την κεντρική πλατεία. έχει πολύ νόστιμα φαγητά, αν προτιμάτε τέτοιο είδος φυσικά...:D

τώρα, ξέρετε τα πάντα για το "καλό φαγητό" στην πόλη μου και καλώς να ορίσετε όσοι αποφασίσετε να "ταξιδέψετε" κατά δώθε μεριά :clap:
Παμε παμε συχνα στην πολη σου γιατι εχουμε εξοχικο κοντα ,αυτο το ιταλικο ειναι καινουριο?Δεν το ειχα παρει χαμπαρι ...να το επισκεφθουμε.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Σ'ευχαριστώ πολύ Ευαγγελία μου... Θα φάω όσα περισσότερα μακαρόν μπορώ στην ...υγειά σου!! :D:D

Ναι όντως αν γίνεται να μεταφερθει, γιατί ενω είδα τον τίτλο κ μου φάνηκε σχετικός στην πορεία διαπιστωσα ότι το περιεχομενο δεν συνάδει και τόσο με το δικό μου ερώτημα...:roll:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom