• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Liopyr καποιος σου πριονιζει την καρεκλα σου!

liopyr

Member
Ο χρήστης elefinor θα μας ξανατιμήσει με τα post του μετά τις επόμενες εκλογές, συνεχίζουμε σε κόσμιο κλίμα.

ANEL

Member
. Ο αστυνομικός απευθυνόμενος στο κ. Γλέζο, του είπε ότι δεν τον γνώριζε και πως ένιωσε ότι κινδύνευε με αποτέλεσμα να δράσει βασιζόμενος στο ένστικτό του
Ευγε Ελεφήνωρ, θα πας μπροστά. Ξανά σε ευχαριστούμε για τις υπέροχες γνώσεις που μας χαρίζεις.

και κοπρίτης και επικίνδυνος???
ε,αυτό πάει πολύ!
ευτυχώς που δεν έχασε την ψυχραιμία του ο αστυνομικός και τον ψέκασε!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
ε,αυτό πάει πολύ!
Ολα κι άλλα, ξέρεις τί είναι να σε σπρώχνει 90 χρόνος με καλή φυσική κατάσταση; :haha:

Ας πούμε για τον Μακρυγιάννη τώρα αφού έλειξε το ζήτημα :lol:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Παιδιά, μια χαρά πήγε το τόπικ για 900τόσα μηνύματα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους να επιστρέψουμε στα του οίκου μας, και στην τρέχουσα χρονική περίοδο εάν είναι δυνατόν. Καλή η ιστορία, αλλά νομίζω ότι αρκετά ξέφυγε το πράγμα.

Κρίμα είναι να κλειδωθεί το topic, ε;

Για τον Κουβέλη και την εκπληκτική κωλοτούμπα που ετοιμάζεται να κάνει θα πει κανείς;

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
ε,αυτό πάει πολύ!
Είπαμε ... και κλέφτης ... :rolleyes:

Spyros-007

Member
Επόμενο Ταξίδι
Δεν ξέρω ...
Ταξίδι-Όνειρο
Ταϊλανδη κα ξανά Ταϊλάνδη
Ολα κι άλλα, ξέρεις τί είναι να σε σπρώχνει 90 χρόνος με καλή φυσική κατάσταση; :haha:

Ας πούμε για τον Μακρυγιάννη τώρα αφού έλειξε το ζήτημα :lol:
Έκλεψε σημαία και ο Μακρυγιάννης ;

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Μα δεν είναι εκπληκτική κωλοτούμπα.
Όλοι το περιμέναμε,πότε θα γινόταν δεν ξέραμε.

Για να είμαι ειλικρινής πιο πολύ θα εκπλαγώ αν δεν την κάνει.
Και το εύχομαι επίσης.Ας φτάσουμε στις επόμενες εκλογές και μέχρι τότε όλα θα έχουν δρομολογηθεί.Βέβαια αυτό το γνωρίζουν και οι ΝΔ-ΠΑΣΟΚ όπως και οι ξένοι φίλοι μας γι'αυτό και έχουν σκυλιάσει.

υ.γ. Πάντως ο σχολιασμός του Γλέζου δεν είναι off topic.Ενεργός πολιτικός είναι ο άνθρωπος.Πως σχολιάζουμε το Σαμαρά του '91 ή τον Καραμανλη (που είναι και πεθαμένος) έτσι νομίζω μπορούμε και αυτόν.

North66

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία
Για τον Κουβέλη και την εκπληκτική κωλοτούμπα που ετοιμάζεται να κάνει θα πει κανείς;
Eίναι ο μοναδικός ηγέτης της αριστεράς που αναλαμβάνει τις υποχρεώσεις του και προσπαθεί να μη συνεχιστεί η ακυβερνησία. Σε αντίθεση με άλλους ηγέτες της αριστεράς και φερέφωνά τους που τρομοκρατούν τον κόσμο με άστοχες και άτοπες δηλώσεις τους.

ANNA-PANOS

Member
Επόμενο Ταξίδι
........................
Ταξίδι-Όνειρο
Τώρα, απλά ένα ταξίδι...
Παιδιά, μια χαρά πήγε το τόπικ για 900τόσα μηνύματα, θα ήθελα να σας παρακαλέσω όλους να επιστρέψουμε στα του οίκου μας, και στην τρέχουσα χρονική περίοδο εάν είναι δυνατόν. Καλή η ιστορία, αλλά νομίζω ότι αρκετά ξέφυγε το πράγμα.

Κρίμα είναι να κλειδωθεί το topic, ε;

Σαν πολιτικη αυτοκτονια μου μοιαζει. Να παρω τωρα τη θεση του liopyr; Αφου ειπαμε οτι δεν ειναι καλοςςςς:bleh:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Όσο κατέβασε ο Γλέζος το ναζιστικό σύμβολο, άλλο τόσο το κατεβάσαμε κι εμείς. ......
Η σημαία εκλάπη, δεν υπεστάλη.
Και δεν ήταν μόνος του ο Γλέζος, αλλά μαζί του ήταν και ο σεμνός, ταπεινός κι εργατικός Σάντας, ο οποίος δεν θεώρησε οτι για μια ηρωική βραδιά , έπρεπε να είναι κοπρίτης στον υπόλοιπο βίο του.
Τι άλλο θα διαβάσω σήμερα....και που να σφίξουν οι ζέστες.

alma

Member
Δεν μπορώ να βρω τη διαφορά του Κουβέλη απο το Πασόκ οπότε δεν θα με εξέπληττε η κωλοτούμπα.

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος