• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

apodrasi

Member
Επόμενο Ταξίδι
France
Ταξίδι-Όνειρο
Κίνα-Ινδία-Περού
Όχι καλέ.
Ίσα ίσα,λέμε τι καθαρά και έντιμα που είναι τα κυρίαρχα ΜΜΕ στην Ελλάδα.

Πέραν αυτού του αστείου που διατύπωσες,το σχόλιό σου που αποσκοπεί;
Να μας υποδείξει τι όμορφο που είναι να στέκεσαι σούζα όταν μπαίνει ο Μιχαλολιάκος στην αίθουσα;
Αμφιβάλλω αν σκεφτόμαστε να πούμε κάτι ή το θεωρούμε αρμόζουσα τακτική και δεν το παρατηρούμε καν. Βλέπω πως για τα ΜΜΕ λες κι εσύ, όχι για τους πολιτικούς αρχηγούς.

Λέω ακριβώς ό,τι είπα κι όχι ότι λένε εξ ονόματός μου. Καθότι εγώ δεν βρίσκω το λόγο ούτε να αποσκοπώ ούτε να υποδεικνύω.

XRISTOS71

Member
Πολύ ωραία αυτά που λέτε δεν αμφιβάλω. Κι εγώ γουστάρω που τιμωρήθηκαν ΝΔ-ΠΑΣΟΚ (ψήφισα κόμμα του φιλελεύθερου χώρου που δεν μπήκε στη βουλή), αλλά το θέμα μου δεν είναι τι έγινε. Το θέμα μου είναι το σήμερα και το αύριο. Είναι τι θα γίνει τον Ιούνιο, τον Ιούλιο κλπ που τα αποθέματα στα ταμεία τελειώνουν. Είναι ότι οι γιαγιάδες πάλι άρχισαν τις ουρές στις τράπεζες να τραβάνε λεφτά κλπ.

Αυτά είναι πραγματικά προβλήματα και ο ωραίος Αλέξης έχει την κεντρική ευθύνη να τα διαχειριστεί. Δεν μπορεί πια να πετάξει το μπαλάκι στην εξέδρα και να λέει ωραία λόγια. Θέλει ευθύνη και σοβαρότητα. Μπορεί να πάει στη Μέρκελ και στο ΔΝΤ και να πει, ως εδώ, δεν πληρώνω τίποτα και κουμάντο κάνω εγώ; Μπορεί κάνοντας αυτό να συνεχίσει να πληρώνει τον κοσμάκη, να δουλεύουν τράπεζες και επιχειρήσεις κλπ; Αν μπορεί χίλιες φορές μαζί του, θα τον κάνω θεό μου. Αν δεν γίνεται όμως (που πολύ φοβάμαι ότι δεν γίνεται) τι κάνουμε μετά;;;
Αφού σε προβληματίζει τόσο πολύ το αύριο γιατί ψήφισες μικρό κόμμα που δεν είχε καμία τύχη στο να κυβερνήσει ????

Την κεντρική ευθύνη σήμερα δεν την εχει ο Αλέξης αλλά οι δυό μεγάλοι
που το μεν τρίτο ΠΑΣΟΚ έσπευσε πρωτο χθες βραδυ μη χάσει να δηλώσει οτι θα δώσει ψήφο ανοχής είτε σε ΝΔ είτε σε ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντωνάκης που μετράει βουλευτές και δεν του βγαίνουν

Πάντως Πασόκ ΝΔ θα κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους να μην ξαναγίνουν εκλογές σε 1 μήνα γιατί τότε θα πάρουν τα μισά ποσοστά απο οτι χθές .

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Αμφιβάλλω αν σκεφτόμαστε να πούμε κάτι ή το θεωρούμε αρμόζουσα τακτική και δεν το παρατηρούμε καν. Βλέπω πως για τα ΜΜΕ λες κι εσύ, όχι για τους πολιτικούς αρχηγούς.

Λέω ακριβώς ό,τι είπα κι όχι ότι λένε εξ ονόματός μου. Καθότι εγώ δεν βρίσκω το λόγο ούτε να αποσκοπώ ούτε να υποδεικνύω.
Πειράζει που δεν κατάλαβα λέξη;

liopyr

Member
Η αλήθεια είναι πως δε φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου δικηγόρο του Τσίπρα, αλλά αυτά:

[..] άναρθρες κραυγές τύπου, δεν πληρώνω και δεν με νοιάζει η Ευρώπη.
[..] Μπορεί να πάει στη Μέρκελ και στο ΔΝΤ και να πει, ως εδώ, δεν πληρώνω τίποτα και κουμάντο κάνω εγώ;

..πότε ακριβώς τα είπε;

Είναι κάπως ειρωνικό να κατηγορείς κάποιον για απλοποίηση ζητημάτων και ωραιολογίες στο ίδιο ποστ που κάνεις κι εσύ απλοποίηση των λεγομένών του.

thessaris

Member
Αφού σε προβληματίζει τόσο πολύ το αύριο γιατί ψήφισες μικρό κόμμα που δεν είχε καμία τύχη στο να κυβερνήσει ????

Την κεντρική ευθύνη σήμερα δεν την εχει ο Αλέξης αλλά οι δυό μεγάλοι
που το μεν τρίτο ΠΑΣΟΚ έσπευσε πρωτο χθες βραδυ μη χάσει να δηλώσει οτι θα δώσει ψήφο ανοχής είτε σε ΝΔ είτε σε ΣΥΡΙΖΑ και ο Αντωνάκης που μετράει βουλευτές και δεν του βγαίνουν

Πάντως Πασόκ ΝΔ θα κάνουν οτι περνάει απο το χέρι τους να μην ξαναγίνουν εκλογές σε 1 μήνα γιατί τότε θα πάρουν τα μισά ποσοστά απο οτι χθές .
Ψήφισα μικρό κόμμα που ήλπιζα ότι θα μπει στη βουλή και είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα μετέχει σε μετεκλογικές συνεργασίες.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για διακυβέρνηση μόνοι τους (οι δυο μαζί εννοώ χωρίς άλλον) δεν έχουν καμιά πρωτοβουλία στα χέρια τους. Αν δώσουν ανοχή στον Τσίπρα για διακυβέρνηση είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει.

Επίσης μου κάνει εντύπωση, εσύ δηλ δεν ενδιαφέρεσαι για το αύριο; Σε άλλη χώρα ζεις;

Traveller

Member
Σιγά τα αίματα ρε maltakias, τα έκανα επάνω μου... το ότι ποζάριζε με μια Γερμανική χειροβομβίδα μας μάρανε... η όλη φάση είναι εντελώς σουρεάλ... απλά το θέμα είναι ότι ο Κασιδιάρης είναι το νο2 στην οργάνωση και υπεύθυνος ιδεολογικού... μαζεύει ότι μπορεί από τις δηλώσεις του νο1 ηλίθιου... θα τον κάνει μάλλον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο... από τον μεγάλο ηγέτη και πιο τηλεοπτικός είναι και μπορεί να πει και δύο κουβέντες... εσύ δηλαδή ποιόν περίμενες να έχουν υπεύθυνο ιδεολογικού, τον Μπαμπινιώτη ή τον Ζουράρη?

Ένα "κόμμα" που υποτίθεται πως πρέπει να ρίξει το βάρος στην προπαγάνδα έχει βασικούς προπαγανδιστές αυτούς τους τύπους... από εκεί να καταλάβετε τι φούσκα είναι αυτή η Χ.Α... μην τσιμπάτε ρε σεις... εφεδρεία του συστήματος είναι, που την έβγαλαν για να τρομοκρατούν τον κόσμο...

Το όλο θέμα ασφαλώς και είναι cult... βλαμμένοι χτιστοί δίπλα στον αρχηγό, ένας ηλίθιος να λέει σεβασμός, σηκωθείτε μπαίνει ο ηγέτης, από πολιτικό λόγο σπαστά Ελληνικά και διάφορα άλλα τέτοια φαιδρά... η αρχή του τέλους της Χ.Α ήταν το χθεσινό... δεν μπορεί να συγκινήσει αυτό το πράγμα με τα στελέχη που έχει... είναι οργάνωση παρωδία που πλασαρίστηκε από το σύστημα και ψηφίστηκε από τον κόσμο είτε από αντίδραση στα άλλα κόμματα είτε από παντελή άγνοια... άφησε ρε maltakias τα παιδιά να κάνουν το κομμάτι τους κι εμεις να γελάμε με τα χάλια τους...

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Η αλήθεια είναι πως δε φανταζόμουν ποτέ τον εαυτό μου δικηγόρο του Τσίπρα, αλλά αυτά:

..πότε ακριβώς τα είπε;

Είναι κάπως ειρωνικό να κατηγορείς κάποιον για απλοποίηση ζητημάτων και ωραιολογίες στο ίδιο ποστ που κάνεις κι εσύ απλοποίηση των λεγομένών του.
ΟΚ, πες μας τότε εσύ τι πραγματικά είπε (και πότε, γιατί έχει πει πολλά...). Για να δούμε αν η απλοποίηση των λεγομένων του είναι λάθος ή όχι (που δεν είναι καθόλου).

Το μεγάλο πρόβλημα που ανέδειξαν οι εκλογές, είναι η πλειοψηφία δεν έχει καταλάβει την κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία, στην οποία μας οδήγησαν τα πεπραγμένα δεκαετιών. Καταψήφισαν το "μνημόνιο", το οποίο όμως είναι το φάρμακο (που καλά καλά ΔΕΝ το δοκιμάσαμε), αντί να ασχοληθούν με την ασθένεια...

XRISTOS71

Member
Ψήφισα μικρό κόμμα που ήλπιζα ότι θα μπει στη βουλή και είχε δηλώσει ξεκάθαρα ότι θα μετέχει σε μετεκλογικές συνεργασίες.

ΠΑΣΟΚ και ΝΔ από τη στιγμή που δεν μπορούν να κάνουν τίποτα για διακυβέρνηση μόνοι τους (οι δυο μαζί εννοώ χωρίς άλλον) δεν έχουν καμιά πρωτοβουλία στα χέρια τους. Αν δώσουν ανοχή στον Τσίπρα για διακυβέρνηση είναι πολύ ενδιαφέρον να δούμε τι θα κάνει.

Επίσης μου κάνει εντύπωση, εσύ δηλ δεν ενδιαφέρεσαι για το αύριο; Σε άλλη χώρα ζεις;

Ας περιμένουμε πρώτα τους άλλους - άχρηστους - και μετά θα δούμε και τον Τσίπρα τι θά κάνει ,ας μην βιαζόμαστε .

Ευτυχώς για μενα που δεν μπήκαν τα 2 μικρά φιλελεύθερα κόμματα γιατί αυτομάτως θα ήταν τα δεκανίκια του Αντωνάκη και απο αυριο μια απο τα ίδια !!!!!

Φυσικά και ζώ εδώ φυσικά και με ενδιαφέρει το αύριο αλλά περισσσότερο με ενδιαφέρει το σήμερα και το πώς θα ζήσω την οικογένεια μου .
Για την κρίση που συζητάνε ολοι σήμερα κάποιοι ξεκινήσαμε να την βιώνουμε απο το 2008 ,οπότε δεν έχω και ιδιαίτερο άγχος για το που θα βρεί το κράτος να πληρώσει τους υπαλλήλους του τον άλλο μήνα :cool:

Traveller

Member
Ας πω και πέντε πράγματα για τους νικητές τους εξής τρεις...

Στο νούμερο 3 ο Κουβέλης... επέζησε πολιτικά μετά από μια ακόμη διάσπαση και κατόρθωσε να μπει εύκολα στη Βουλή... τεράστια επιτυχία που μακάρι να διαχειριστεί καλά και να διατηρήσει τα ποσοστά του πράγμα που δεν βλέπω προσωπικά... ο Κουβέλης έχει το κουσούρι της αρχομανίας και είναι και μεγάλος σε ηλικία... περισσότερο περιστασιακό δεκανίκι του κέντρου τον κόβω παρά πολιτικό σχηματισμό με μέλλον...

Στο νούμερο 2 φυσικά είναι ο τεράστιος σε όλα Καμμένος, όνομα και πράμα... υπέροχος λαϊκιστής, εκφραστής της λαϊκής δεξιάς που δεν ξέρει φυσικά που πάνε τα τέσσερα... ο τύπος συγκινεί συγκεκριμένο ακροατήριο και το ξέρει το παραμύθι καλά... ο Αντωνάκης θα τον βρίσκει συνέχεια μπροστά του μια που δεν είχε την στοιχειώδη εξυπνάδα να τον αφομοιώσει... η πρόβλεψή μου είναι ότι ο Καμμένος δεν τελείωσε εδώ... την στιγμή που τα προβλήματα μένουν και μπορεί να λέει ανεύθυνα ότι γουστάρει χαϊδεύοντας αυτιά θα έχει στο τσεπάκι αυτό το 10%...

Το νο1 είναι φυσικά ο ΣΥΡΙΖΑ... έκανε την καλύτερη προεκλογική εκστρατεία που μπορούσε να κάνει και κέρδισε με το σπαθί του ένα από τα υψηλότερα ποσοστά που πήρε ποτέ η αριστερά... γάτα ο Αλέξης... διέλυσε τους Σταλινικούς δεν μάσησε από την διάσπαση του Κουβέλη και εκμεταλλεύτηκε την πολιτική συγκυρία να λεηλατήσει το ΠΑΣΟΚ... μπράβο στο παλλικάρι αλλά τώρα αρχίζουν τα δύσκολα... μακάρι να τα καταφέρει για να κερδίσει μια και καλή το μεγαλύτερο μέρος του Ελληνικού λαού...

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Το μεγάλο πρόβλημα που ανέδειξαν οι εκλογές, είναι η πλειοψηφία δεν έχει καταλάβει την κατάσταση που βρίσκεται η οικονομία, στην οποία μας οδήγησαν τα πεπραγμένα δεκαετιών. Καταψήφισαν το "μνημόνιο", το οποίο όμως είναι το φάρμακο (που καλά καλά ΔΕΝ το δοκιμάσαμε), αντί να ασχοληθούν με την ασθένεια...
Ευτυχώς που εσύ την κατάλαβες καλά την κατάσταση.

Εξάλλου δεν είπες ότι την κάνεις;
Άσε μας εμάς να τραβιόμαστε.

fotast

Member
Υπάρχουν αξιόπιστα στοιχεία για την αποχή ανά ηλικίες??

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic