• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ουάου,23 ευρώ την ώρα -μεικτά φαντάζομαι- για 8ωρη (πιθανότατα και παραπάνω) εργασία στην ύπαιθρο;
Για κουπί σε γαλέρα πόσο δίνουν;
Νισάφι πια. Είναι αρκετά παραπάνω από το επίδομα ανεργίας, και σε ξαναβάζει και στη λίστα του ΟΑΕΔ μετά το εξάμηνο.

elenara88

Member
Επόμενο Ταξίδι
Πορτογαλία
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική, Περού, Ινδία
Πόσο κουτόχορτο νομίζουν ότι τρώμε πια, με τάχα δημοσκοπήσεις που τάχα δημοσιεύονται σε τάχα ξένα μέσα?

Έχω και καλύτερη δημοσκόπηση, που δημοσιεύεται σε αποκλειστικότητα σήμερα από τους times του Τιμπουκτού.
Έλαβον:
Πασοκ 3.14%
ΝΔ 2.71%
ΚΚΕ 37% και αυτοδυναμία
Συριζα 4%
Δημαρ 3.001%
Καμμένος 7%
Λαος 18%
Οικολόγοι 5%
Χρυσή Αυγή 4%
Λοιπά 16%.
ακομα και δω βρε συ κομπλεξ με τον ΣΥΡΙΖΑ:bleh::bleh::bleh::bleh::haha:

ANEL

Member
Ηταν και οι δυο αναποφασιστοι αν θα επρεπε να ψηφισουν συριζα ή χρυση αυγη!!!
κοίτα,σ΄αυτή τη περίπτωση,τους λες σαφώς Σύριζα,γιατί έχουν πιο στυλάτο αρχηγό!αν πρόκειται να συμμετέχουμε σ΄ένα θέατρο του παραλόγου,τουλάχιστον ας το κάνουμε με στυλ!:haha:

Defkalion

Administrator
Ταξίδι-Όνειρο
Αλάσκα
Επίσης Def,όταν πριν από μόλις τρία χρόνια τα ίδια δύο κόμματα έπαιρναν 77%,είναι μια πρόοδος όπως και να το κάνουμε.
Σίγουρα είναι πρόοδος. Κατά την προσωπική μου γνώμη, όχι αρκετή, και σίγουρα πάντως όχι "συντριπτική ήττα" όπως περιγράφεται παραπάνω.

chrisbd

Member
Ανοίχτηκε τέτοιο θέμα και έφθασε τα 300 τόσα μηνύματα και δεν κλείδωσε ;;;
Αυτό ναι, είναι πρόοδος....

Τώρα που υποτίθεται ότι όλοι γινόμαστε σοφότεροι και "βλέπουμε" με άλλο μάτι πιο αυστηρό τους πολιτικούς και την πολιτική θα ψηφίσουμε με μεγαλύτερη σωφροσύνη άραγε;;;
Δεν νομίζω.....Πολλοί απο αυτούς που παραδοσιακά ψήφιζαν τα μεγάλα κόμματα θα ψηφίσουν αηδιασμένοι και ίσως ένοχοι όντες, άλλα κόμματα που δεν θα τα πολυπιστεύουν δηλαδή ΣΥΡΙΖΑ, ΚΚΕ, ΛΑΟΣ, ΚΑΜΜΕΝΟΥΣ, ΠΝΙΓΜΕΝΟΥΣ, ΧΑΡΟΚΑΜΜΕΝΟΥΣ κλπ σαν ψήφο διαμαρτυρίας κυρίως....και πολύ καλά θα κάνουν δικαίωμά τους....απλά λύση για ένα καλύτερο αύριο δεν θα δούνε γιατί αυτό θα αργήσει αρκετά να έρθει ....
Το σημερινό πολιτικό σκηνικό είναι πολύ κατώτερο των περιστάσεων και ανίκανο σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό να δώσει τις λύσεις που θέλουν οι πολίτες...

Φοβάμαι ότι θα περάσουν πολλά χρόνια για να βρούμε σωστό βήμα....:(

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
Τι προτεινεις δηλαδη chrisbd;
Δεν νομιζω πως περιμενει κανεις να αλλαξουν τα πραγματα απο τη μια μερα στην αλλη. Καποτε ομως πρεπει να γινει η αρχη, ετσι δεν ειναι;

ANEL

Member
Καλή μου ανελ, δε θέλω να σε απογοητεύσω, αλλά νομίζω πως υποτιμάς την ηλιθιότητα.
έχεις δίκιο,αλλά πραγματικά ούτε την ηλιθιότητα υποτιμώ,ούτε τη διαπλοκή,ούτε το συμφέρον,ούτε τη συνήθεια,παράγοντες όλοι με καθοριστική βαρύτητα στις πολιτικές επιλογές του καθενός...
έγραψα αυτό το μνμ πιστεύοντας στη δύναμη του λόγου..αν και ένας προβληματιστεί και αλλάξει στάση,είναι κέρδος!

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
paefstra said:
Με ασφάλιση και ημερομίσθιο κανένα 40αρι, θα πήγαιναν. Ούτε τεμπέληδες είναι οι άνθρωποι, αλλά ούτε βλάκες.
οχι, απλα ειχαμε συνηθισει αλλιως. το καμπινγκ της γειτονιας μου που εψαχνε 4 καθαριστριες, με τετοιες μισθολογικα συνθηκες, για τουαλετες-λουτρα, με σαφη προτιμηση σε ελληνιδες, πηρε τις 2 αλβανιδες που παρουσιαστηκαν κ 2 πακιστανους μετα απο αρκετη αναζητηση.

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
οχι, απλα ειχαμε συνηθισει αλλιως. το καμπινγκ της γειτονιας μου που εψαχνε 4 καθαριστριες, με τετοιες μισθολογικα συνθηκες, για τουαλετες-λουτρα, με σαφη προτιμηση σε ελληνιδες, πηρε τις 2 αλβανιδες που παρουσιαστηκαν κ 2 πακιστανους μετα απο αρκετη αναζητηση.
Που ειναι αυτο το camping που δινει 1000+ μηνιαιο για 8ωρο και δεν μπορει να βρει Ελληνες; Να παω να πιασω δουλεια του χρονου...

Ορισμενοι με σφηνετε αφωνο. Αυτα τις αμοιβες ονειρευεστε για τους κατοικους της Ελλαδας; 23 ευρω μεροκαματο χωρις ασφαλιση; Επειδη βρισκονται καποιοι εξαθλιωμενοι ανθρωποι που εχουν παρα πολυ μεγαλη αναγκη και τις κανουν αυτες τις δουλειες, πρεπει να φτασουμε ολοι σε αυτο το επιπεδο; Ντροπη σε αυτους που εβαλαν τετοια αγγελια...

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic