• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

jimp

Member
Νομιζω πως με τις δηλωσεις του ο τσιπρας εκανε ματ σημερα.
Ανακατωσε πολυ το παιχνιδι και εφερε μεγαλη αναστατωση σε ολους,ακομα και στο εσωτερικο του συριζα.

Στο παρακατω λινκ οι δηλωσεις τσιπρα,οι αντιδρασεις κομματων(δεν βρηκα ακομα την αντιδραση του κκε γιατι εχει συνεντευξη τυπου) αλλα και οι αντιδρασεις απο το εσωτερικο του συριζα.

«Δεν θα αρνηθούμε ψήφο εμπιστοσύνης σε μια κυβέρνηση Αριστεράς» | TVXS - TV Χωρίς Σύνορα

Εδω ακουστε τι ειπε στον χατζηνικολαου.
enikos.gr - Εκλογές 2012: Ο Αλ. Τσίπρας στον Ν. Χατζηνικολάου

Και εδω η αντιδραση ανταρσυα
enikos.gr - Εκλογές 2012: ΑΝΤΑΡΣΥΑ κατά Τσίπρα

Κατι να σχολιασει καποιος?

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εγώ το μόνο που έχω να πω,έχοντας δει όλες τις διαδικτυακές συνεντεύξεις (οι οποίες παρεμπιπτόντως έδωσαν άλλο επίπεδο από το προσφιλές ξεκατίνιασμα της TV) που έχουν δώσει όλοι οι αρχηγοί κομμάτων καθώς και πολλές στελεχών,είναι ότι ο Τσίπρας το πάει πολύ καλά το επικοινωνιακό σε αυτές τις εκλογές κι αυτό φαίνεται κι από το σημερινό πρωτοσέλιδο των ΝΕΩΝ που στην αγωνία τους για την άνοδο του ΣΥΡΙΖΑ βγάζουν σενάρια από το μυαλό τους και παίζουν το γνώριμο βρώμικο παιχνίδι τους.Το MEGA το έχω κόψει,οπότε δεν γνωρίζω αντιδράσεις από εκεί.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Εν τω μεταξύ σήμερα κατέρρευσε η τρίτη κυβέρνηση της ΕΕ εντός μιας εβδομάδας.
Μετά από την Ολλανδία και την Τσεχία,σειρά πήρε η Ρουμανία.

jimp

Member
Εγω φιλε μου δεν προλαβα να δω τσιπρα και κουβελη.
Ειχα 8χ8 εκεινη την ωρα.Ειδα μονο την αλεκα.

Αλλα γενικα οτι το παει καλα το παει.
Το θεμα ειναι οτι βλεπει πλεον ατομα και μεσα απο το κομμα του να αντιδρουν με τις αποψεις του.
Και οχι καποιος τυχαιος,αλλα ο παπαδημουλης...

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Άντε ας μπω κι εγώ στο θέμα.
Είναι η πρώτη φορά που θα πάω να ψηφίσω... Τις άλλες φορές που μπορούσα να το κάνω δεν το έκανα λόγω απόστασης αλλά κυρίως γιατί δεν έβρισκα νόημα. Τώρα που τα χαράτσια ξεπέρασαν κάθε προηγούμενο, είπα να σηκωθώ από τον υπολογιστή μου.

Δεν πιστεύω ότι υπάρχει λύση. Κατά τη γνώμη μου η Ελλάδα είναι ένα παρασιτικό κράτος το οποίο δεν παράγει τίποτα αξιόλογο. Ούτε αριστερά ούτε δεξιά υπάρχει λύση...

Μέχρι στιγμής αυτά που δεν έχω απορρίψει είναι:
Σύριζα
Δημοκρατική Αριστερά
Ανταρσύα
Δράση-Φιλελεύθερη Συμμαχία
Δημιουργία Ξανά
Κόμμα Πειρατών Ελλάδας

Αν και θα με χαρακτήριζα "φιλελεύθερο" (με πολλά εισαγωγικά) δε βρίσκω κανένα κόμμα σε αυτό το χώρο. Μόνο ο Μάνος ίσως, αλλά στα λόγια καλά τα λέει. Σε πράξεις; Δεν ήταν κι αυτός μέρος του συστήματος τόσα χρόνια;

Οι πειρατές που μου αρέσουν (άμεση δημοκρατία - αν και έχει και τα αρνητικά του) και θεωρώ ότι πρέπει να είναι στη βουλή δεν θα τους ψηφίσω γιατί είναι πολύ νωρίς ακόμη.

Οπότε μένουν τρία "αριστερά" κόμματα. Δεν ξέρω που θα τη ρίξω ακόμα...

Λυπάμαι ιδιαίτερα που η χρυσή αυγή θα μπει στη βουλή, όπως όλα δείχνουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε από πόσους (και ποιους) έχω ακούσει ότι εκεί θα πάει η ψήφος τους.

Και κάτι τελευταίο. Πιστεύω ότι η λογική, ότι αφού το Χ κόμμα δε θα μπει στη βουλή δε θα το ψηφίσω είναι λάθος.

Αυτά προς το παρόν.

XRISTOS71

Member
Λυπάμαι ιδιαίτερα που η χρυσή αυγή θα μπει στη βουλή, όπως όλα δείχνουν. Δεν μπορείτε να φανταστείτε από πόσους (και ποιους) έχω ακούσει ότι εκεί θα πάει η ψήφος τους.
ρώτησες καποιον απο αυτούς γιατί θα ψηφίσει χρυσή αυγή ?????

Τι είναι αυτό που τους κάνει να στραφούν σε ακροδεξιό κόμμα

fitziano

Member
Επόμενο Ταξίδι
Αθήνα
Ταξίδι-Όνειρο
Νέα Ζηλανδία
Τους φταίνε οι μετανάστες είναι η απάντηση, ενώ μένουν σε περιοχές όπως Γλυφάδα, Βούλα κ.τ.λ. περιοχές που δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα. Λες και για το μπουρδέλο που θέλουμε να το λέμε χώρα φταίνε οι ξένοι που ήρθαν ψάχνοντας μια δουλειά. Άνθρωποι που στο λέω με 100% βεβαιότητα τα έπαιρναν από κάτι Αθήνα 2004 πριν λίγα χρόνια... Και δε μιλάμε για ένα απλό μισθό. Ε αυτοί τώρα θα πάνε να ψηφίσουν τους φασίστες. Ε εγώ τους λέω να πάνε να ψωφίσουν.

Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι σε άλλες γειτονιές που έχουν απηυδύσει (έτσι γράφεται αυτό; ). Αλλά το να βγούμε με ρόπαλα στους δρόμους είναι λύση; Δε νομίζω...

XRISTOS71

Member
Τους φταίνε οι μετανάστες είναι η απάντηση, ενώ μένουν σε περιοχές όπως Γλυφάδα, Βούλα κ.τ.λ. περιοχές που δεν έχουν κανένα τέτοιο πρόβλημα. Λες και για το μπουρδέλο που θέλουμε να το λέμε χώρα φταίνε οι ξένοι που ήρθαν ψάχνοντας μια δουλειά. Άνθρωποι που στο λέω με 100% βεβαιότητα τα έπαιρναν από κάτι Αθήνα 2004 πριν λίγα χρόνια... Και δε μιλάμε για ένα απλό μισθό. Ε αυτοί τώρα θα πάνε να ψηφίσουν τους φασίστες. Ε εγώ τους λέω να πάνε να ψωφίσουν.

Υπάρχουν πραγματικά άνθρωποι σε άλλες γειτονιές που έχουν απηυδύσει (έτσι γράφεται αυτό; ). Αλλά το να βγούμε με ρόπαλα στους δρόμους είναι λύση; Δε νομίζω...
Καλά αυτοί που λές ετσι το λένε οτι θα ψηφίσουν και την ωρα της καλπης πάλι τον Αντωνάκη η τον Κατακαημένο θα ψηφίσουν .

Οι Αλλοι όμως με τα ρόπαλα που λές ουτε εκείνοι είναι κατοικοι απηυδησμένοι απλά με την συνδρομή του κράτους παίζουν τον ρόλο της Μπατσαρίας

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Παιδιά,ας μείνουμε στο πολιτικό κομμάτι της συζήτησης χωρίς χαρακτηρισμούς για να ακουστούν και 5-10 απόψεις.
Και σας το λέω εγώ που σε τέτοιες κουβέντες κάνω πάρτυ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού