• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η αλήθεια είναι πως δεν άντεξα να το παρακολουθήσω με προσοχή,παρά μόνο αποσπασματικά.

Δηλαδή επιμένεις στον Μπαρμπα-Φώτη;
Αυτό είναι ακόμα πιο ξεκαρδιστικό.

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Πιο ξεκαρδιστικό βρίσκω τo ότι ο Αλέξης επιμένει να κάνει προσκλητήρια στο ΚΚΕ. Είναι που είναι για τα πανηγύρια το οικονομικό πρόγραμμα του ΣΥΡΙΖΑ με παροχολογία, διορισμούς, φοβερά και τρομερά σχέδια (ειδικά στην υγεία τα σπάει)...χωρίς προϋπολογισμό, (ούτε έναν αριθμό δεν αναφέρουμε, δεν υπάρχει και λόγος άλλωστε, λέγε λέγε, όλο και κάποιος απελπισμένος ΠΑΣΟΚΟΣ με ονειρώξεις διορισμών θα μας ψηφίσει, κανένας αναρχικός που νομίζει ότι ο Φωτόπουλος έχει χτυπήσει τατουάζ το σφευροδρέπανο), καμία κοστολόγηση, κανένα έσοδο, μπουρδολογία, μπαρουφοκατάσταση και φαντασιώσεις στο τετράγωνο. Δώσε θαθαθαθα στον Έλληνα και οι ψήφοι πέφτουν τσουβαλωτές.

Αν του δώσουμε και ένα touch από σταλινικό σουρεαλισμό, έδεσε το γλυκό. Προτείνω για το οικονομικό επιτελείο να πάρουν το ΔΗΚΚΙ του Πάντζα (να κάνει κάτι κι αυτή η συνιστώσα) και να κάνει σύμπραξη με τους οικονομικούς εγκεφάλους του ΚΚΕ.
Πάντζας + Μαϊλής = Love For Ever

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γι'αυτούς τους λόγους πρέπει να συγκυβερνήσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λοιπόν.

Χαίρομαι για τη λογική σου.
Ζήτω οι Η.Π.Ε. και η πρώτη πρόεδρος καγκελάριος αυτοκράτειρα Μέρκελ.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Γιώργο βλέπω μια χαρά το πας κι εσύ το "μη ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ".
Τι να ψηφίσουμε και γιατί δεν μας λες.

Δηλαδή η ΔΗΜΑΡ έχει τεκμηριωμένο πρόγραμμα και σοβαρά στελέχη.
Το μισό ΠΑΣΟΚ που πήγε εκεί δεν το είδες,μόνο κάτι συνδικαλιστές που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ είδες;

Να μη μιλήσουμε για Ψαριανό και Μαργαρίτη!

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γιώργο βλέπω μια χαρά το πας κι εσύ το "μη ψηφίσετε ΣΥΡΙΖΑ".
Ψηφίστε ό,τι θέλετε, δε θυμάμαι να έκανα νουθεσίες εγώ σε κανέναν. Εγώ εξήγησα γιατί δε θα τους ψηφίσω εγώ: επειδή δεν έχουν πρόγραμμα, μάζεψαν όλα τα καθίκια του ΠΑΣΟΚ που έτρωγαν με τρεις μασέλες, επειδή γέλασε όλη η Ευρώπη με την Τσιπροτουρνέ κι επειδή το κόμμα είνει τρεις λαλούν και δυο χορεύουν, κάθε λιμάνι και καημός, κάθε ΣΥΡΙΖΑΙΟΣ και διανοητική κλανιά = άποψη.

Τι να ψηφίσουμε και γιατί δεν μας λες.
Ό,τι σας λέει η συνείδησή σας και η αίσθηση του χιούμορ σας. Είναι και απαραίτητη σε αυτές τις εκλογές.

Δηλαδή η ΔΗΜΑΡ έχει τεκμηριωμένο πρόγραμμα και σοβαρά στελέχη.
Στο πρώτο ναι, στο δεύτερο σε σχέση με τους άλλους, ναι. Τεκμηριωμένο πρόγραμμα έχει και ο Τζήμερος για μένα, κοστολογημένο, αλλά η ιδεολογία που πρεσβεύει το συγκεκριμένο πρόγραμμα είναι ανάλγητη.

Το μισό ΠΑΣΟΚ που πήγε εκεί δεν το είδες,μόνο κάτι συνδικαλιστές που πήγαν στο ΣΥΡΙΖΑ είδες;

Ναι.

Να μη μιλήσουμε για Ψαριανό και Μαργαρίτη!

Δεν έφαγαν, δεν υπόσχονται διορισμούς. Τους βρίσκω σοβαρότερους από τους σοβαρότερους του ΣΥΡΙΖΑ. Για ΝΔ, ΠΑΣΟΚ και τους ανεκδιήγητους ΑΕ δεν έχω καν σχόλιο, χαμένο πάει.

Χαίρομαι για τη λογική σου.

Κι εγώ.

Γι'αυτούς τους λόγους πρέπει να συγκυβερνήσει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ λοιπόν.

Δεν νομίζω ότι πρέπει να συγκυβερνήσουν αυτοί. Αν το πίστευα θα τους ψήφιζα. Προσωπικά προτιμώ να μου κοπεί το χέρι.

Ζήτω οι Η.Π.Ε. και η πρώτη πρόεδρος καγκελάριος αυτοκράτειρα Μέρκελ.

Μακάρι μια μέρα να έχω το δικαίωμα να ψηφίζω καγκελάριο. Προς το παρόν δεν το έχω και το κάνουν άλλοι για μένα, με ολέθρια αποτελέσματα.

Wahlempfehlung: Αντισταθείτε στo δημαγωγό - Widersteht den Demagogen | FTD.de
Καλά, αυτοί είναι βαλτοί από το ΣΥΡΙΖΑ, δεν εξηγείται αλλιώς. Τόση βλακεία δικαιολογεί καχυποψία...

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δεν ξέρω πώς το ξέχασα κι αν βρει κάποιος το βιντεάκι ας το βάλει... Εχθές η Ντορούλα μιλούσε σε ένα παράθυρο με τον Παπαδημούλη. Σε κάποια φάση του λέει το φοβερό:
"Τι μιλάτε κι εσείς κύριε Παπαδημούλη; Που το κόμμα σας έχει αλλάξει γνώμη, συγγνώμη για την έκφραση, κωλομπαρίστικα, για την ακύρωση του μνημονίου;".

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού