• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Περί υποκρισίας του πολιτικού συστήματος

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Η Ελληνική Προεδρία μόλις διέψευσε την διάψευση της Γερμανικής.
Ζήτω η Μπανανία της Ελλάδος.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Τότε πάσο, ανακαλώ το προηγούμενο μήνυμα γιατί σε αδίκησα (παρασύρομαι γιατί είσαι λίγο φανατισμένος, συγνώμη).
Αυτός ο Παπούλιας έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφία, για παραποίηση, τον έχουν σκίσει τον άνθρωπο :)

Όπως έγραψε και ένας φίλος: Κάντε και το φράχτη στον Έβρο για να είμαστε το κλουβί με τις τρελές.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ε άρα ρε μαλτάκια τι θέλεις να σου πούμε; Όταν μια δήλωση δε σε συμφέρει, λες ότι παραποιήθηκε (βλ.παλιότερα ποστ για Γλέζο). Όταν σε συμφέρει, λες ότι είναι ψέμμα η διάψευση. Αποφάσισε πως θες να κινούμαστε για να ξέρουμε
Γίνε τώρα η Banana Republic της Ευρώπης και συνέχισε να ασχολείσαι με εμένα.

Σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα σου κι εσύ νομίζεις ότι όλα είναι σενάρια του maltakia.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Τότε πάσο, ανακαλώ το προηγούμενο μήνυμα γιατί σε αδίκησα (παρασύρομαι γιατί είσαι λίγο φανατισμένος, συγνώμη).
Αυτός ο Παπούλιας έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφία, για παραποίηση, τον έχουν σκίσει τον άνθρωπο :)
Ώπα,γιατί ανακαλείς τώρα;
Επειδή το είπε η Ελληνική Προεδρία;
Πριν δεν πίστεψες τη Γερμανική;γιατί άλλαξες άποψη;
Αν δηλαδή αποφάσιζε να μη το συνεχίσει η Ελληνική Προεδρία,εγώ θα ήμουν συνομοσιολόγος και θα έλεγα ότι με βόλευε.Σωστά;

Εξάλλου ότι είπα -ότι δεν τους πιστεύω- το είπα πριν την Ελληνική διάψευση.

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου του Πικραμμένου λέγεται Τάκης Τσιμπούκης.

Κάποιος μας κάνει χοντρή πλάκα.

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Γίνε τώρα η Banana Republic της Ευρώπης και συνέχισε να ασχολείσαι με εμένα.

Σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα σου κι εσύ νομίζεις ότι όλα είναι σενάρια του maltakia.
Κάτι πρέπει να βελτιώσεις στους τρόπους σου; Κάποτε; Τέλος πάντων. Banana Republic είμαι ήδη αγαπητέ, και στο να γίνει αυτό συνετέλεσαν 2 αποτυχημένα μεγάλα κόμματα και πολλά μικρά, μαζί με τα κομματόσκυλά τους.

Ώπα,γιατί ανακαλείς τώρα;
Επειδή το είπε η Ελληνική Προεδρία;
Πριν δεν πίστεψες τη Γερμανική,γιατί άλλαξες άποψη;
Αν δηλαδή αποφάσιζε να μη το συνεχίσει η Ελληνική Προεδρία,εγώ θα ήμουν συνομοσιολόγος και θα έλεγα ότι με βόλευε.Σωστά;

Εξάλλου ότι είπα -ότι δεν τους πιστεύω- το είπα πριν την Ελληνική διάψευση.
Ανακαλώ γιατί τα συνεχή δημοσιεύματα αλληλοδιάψευσης δε μου αρέσουν, δείχνει ότι όντως πολλοί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Επίσης ανακαλώ όταν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα και αδικώ τον άλλο. Ακούγεται καθόλου οικεία συμπεριφορά αυτή σε σένα; Didn't think so.

ΥΓ. Δε μου αρέσει να μιλάω ειρωνικά σε κανέναν, οπότε από το να ζητάω συγνώμη ή να σβήνω μόνη μου τα μηνύματα αυτολογοκρινόμενη, ας το σταματήσουμε εδώ. Ή ειρωνεύσου με κι εσύ αν θες και δε θα απαντήσω και σταματάει εκεί :)

maltakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Όπου λάχει
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Δεν με ενοχλεί καθόλου η ειρωνεία σου.
Εξάλλου είναι κάτι που χρησιμοποιώ κι εγώ άρα οφείλω να το λούζομαι κιόλας.
Με ενοχλεί που είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος κι ενώ γίνονται πασιφανέστατα πράγματα μπροστά σου επιλέγεις να τα παραβλέψεις επειδή στα υποδεικνύει κάποιος που εκφράζει την αντίπαλη σκέψη ή άποψη.

jimp

Member
Και τώρα τους πίστεψες δηλαδή!
Εξάλλου και άνευ πρότασης δημοψηφίσματος το ίδιο το τηλεφώνημα στον Παπούλια αποτελεί παρέμβαση.
Εκτός αν μου πείτε ότι πήρε για να δει τι κάνει ο γεράκος.
Εγω δεν λεω τιποτα.
Μια καταγραφη της επικαιροτητας εκανα.

Αλλα κατα τη γνωμη μου δεν ξερω τι ειναι χειροτερο.
Να μας κανονιζει η μερκελ ή να λεει ψεμματα για αγνωστους(?) λογους η προεδρια της δημοκρατιας?

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Επιμένει να γράφει ότι δεν θα τολμήσουν να μας αποβάλουν από την ευρωζώνη. Μα δεν θα σε αποβάλουν... θα αναγκαστείς μόνος σου να φύγεις σε λίγους μήνες γιατί δεν θα μπορείς να επιβιώσεις με ευρώ και χωρίς δανεικά. (όχι ότι θα μπορείς με δραχμή, αλλά κόβοντας χρήμα θα παραμυθιάσεις τον κόσμο και θα προσπαθήσεις να παίξεις δειλά δειλά και ΜΟΝΟ με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεταρρυθμίσεις - αυτές που λέει το κακό μνημόνιο 2 δηλ - να παίξεις το παιχνίδι της ανταγωνιστικότητας)
να ξεκαθαρίσομε κατι..
ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?) Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος» που....
συνέχεια.
anti-ntp.net: ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !

Επόμενο Ταξίδι
Χονγκ Κονγκ
Ταξίδι-Όνειρο
Γύρος του κόσμου
Δεν με ενοχλεί καθόλου η ειρωνεία σου.
Εξάλλου είναι κάτι που χρησιμοποιώ κι εγώ άρα οφείλω να το λούζομαι κιόλας.
Με ενοχλεί που είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος κι ενώ γίνονται πασιφανέστατα πράγματα μπροστά σου επιλέγεις να τα παραβλέψεις επειδή στα υποδεικνύει κάποιος που εκφράζει την αντίπαλη σκέψη ή άποψη.
Ευχαριστώ για το σκεπτόμενος, το παίρνω σαν κοπλιμέντο και ανταποδίδω. Προφανώς βλέπω τις κοροιδίες και όσα συμβαίνουν. Απλώς για α,β λόγο κρίνω ότι στις συγκεκριμένες εκλογές πρέπει να ψηφίσω τον τάδε ή το δείνα. Έστω και για ισορροπία δυνάμεων, αν το θες. Γιατί πρέπει να αντιμετωπίσω σχόλια επιπέδου "παιδάκια που μαλώνουν στο προαύλιο";

Δεν κατάλαβες (ή δεν έδωσα να καταλάβετε) ότι με ενοχλεί περισσότερο απ'όλα η αδιαλλαξία και σ'αυτή αντιπαρατίθεμαι. Απολιτικ παραδοχή, αλλά ό,τι κι αν υπερασπιζόσουν με τη ζέση που το κάνεις, θα έκανα αντίλογο.

Παρ'όλα αυτά, πίσω στο θέμα, έχω αρχίσει να αμφιβάλλω ότι θα έχουμε κυβέρνηση και στις 17/6..Πάλι σε διερευνητικές μας κόβω να πηγαίνουμε και τον Παπούλια να ψάχνει τα lexotanil

renata

Member
Επόμενο Ταξίδι
μαλαισία
Δεν συνηθίζω να παραθέτω ολόκληρα κείμενα αλλά αυτό το βρήκα αρκετά καλογραμμένο και άξιο να διαβαστεί κι εδώ.

by pitsirikos
ασε maltakia καποιοι οτιδήποτε κειμενο αναφέρεται στα "κωλομπλόγκ"που διαβάζομε ειναι για την πυρά!!!!
ηθελα και ναξερα τι διαβάζουν και απο που ενημερώνεται ο κόσμος!!
βάζε εσυ -καλα κανεις και οποιος θέλει ας τα διαβάζει!
αν δεν αρέσει ας γίνει δημοψήφισμα:haha:

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
να ξεκαθαρίσομε κατι..
ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !

Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?) Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος» που....
συνέχεια.
anti-ntp.net: ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !
Με όλες τις βλακείες που διαβάζω στα Ελληνικά μπλογκ, αυτό ίσως είναι ότι χειρότερο έχω διαβάσει ποτέ. :roll::roll::roll:

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.638
Μέλη
39.377
Νεότερο μέλος
Vrankovic