maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Η Ελληνική Προεδρία μόλις διέψευσε την διάψευση της Γερμανικής.
Ζήτω η Μπανανία της Ελλάδος.
Ζήτω η Μπανανία της Ελλάδος.
Γίνε τώρα η Banana Republic της Ευρώπης και συνέχισε να ασχολείσαι με εμένα.Ε άρα ρε μαλτάκια τι θέλεις να σου πούμε; Όταν μια δήλωση δε σε συμφέρει, λες ότι παραποιήθηκε (βλ.παλιότερα ποστ για Γλέζο). Όταν σε συμφέρει, λες ότι είναι ψέμμα η διάψευση. Αποφάσισε πως θες να κινούμαστε για να ξέρουμε
Ώπα,γιατί ανακαλείς τώρα;Τότε πάσο, ανακαλώ το προηγούμενο μήνυμα γιατί σε αδίκησα (παρασύρομαι γιατί είσαι λίγο φανατισμένος, συγνώμη).
Αυτός ο Παπούλιας έχει κατηγορηθεί για πλαστογραφία, για παραποίηση, τον έχουν σκίσει τον άνθρωπο
Κάτι πρέπει να βελτιώσεις στους τρόπους σου; Κάποτε; Τέλος πάντων. Banana Republic είμαι ήδη αγαπητέ, και στο να γίνει αυτό συνετέλεσαν 2 αποτυχημένα μεγάλα κόμματα και πολλά μικρά, μαζί με τα κομματόσκυλά τους.Γίνε τώρα η Banana Republic της Ευρώπης και συνέχισε να ασχολείσαι με εμένα.
Σε δουλεύουν μέσα στα μούτρα σου κι εσύ νομίζεις ότι όλα είναι σενάρια του maltakia.
Ανακαλώ γιατί τα συνεχή δημοσιεύματα αλληλοδιάψευσης δε μου αρέσουν, δείχνει ότι όντως πολλοί έχουν λερωμένη τη φωλιά τους. Επίσης ανακαλώ όταν βιάζομαι να βγάλω συμπεράσματα και αδικώ τον άλλο. Ακούγεται καθόλου οικεία συμπεριφορά αυτή σε σένα; Didn't think so.Ώπα,γιατί ανακαλείς τώρα;
Επειδή το είπε η Ελληνική Προεδρία;
Πριν δεν πίστεψες τη Γερμανική,γιατί άλλαξες άποψη;
Αν δηλαδή αποφάσιζε να μη το συνεχίσει η Ελληνική Προεδρία,εγώ θα ήμουν συνομοσιολόγος και θα έλεγα ότι με βόλευε.Σωστά;
Εξάλλου ότι είπα -ότι δεν τους πιστεύω- το είπα πριν την Ελληνική διάψευση.
Εγω δεν λεω τιποτα.Και τώρα τους πίστεψες δηλαδή!
Εξάλλου και άνευ πρότασης δημοψηφίσματος το ίδιο το τηλεφώνημα στον Παπούλια αποτελεί παρέμβαση.
Εκτός αν μου πείτε ότι πήρε για να δει τι κάνει ο γεράκος.
να ξεκαθαρίσομε κατι..Επιμένει να γράφει ότι δεν θα τολμήσουν να μας αποβάλουν από την ευρωζώνη. Μα δεν θα σε αποβάλουν... θα αναγκαστείς μόνος σου να φύγεις σε λίγους μήνες γιατί δεν θα μπορείς να επιβιώσεις με ευρώ και χωρίς δανεικά. (όχι ότι θα μπορείς με δραχμή, αλλά κόβοντας χρήμα θα παραμυθιάσεις τον κόσμο και θα προσπαθήσεις να παίξεις δειλά δειλά και ΜΟΝΟ με ΤΕΡΑΣΤΙΕΣ μεταρρυθμίσεις - αυτές που λέει το κακό μνημόνιο 2 δηλ - να παίξεις το παιχνίδι της ανταγωνιστικότητας)
Ευχαριστώ για το σκεπτόμενος, το παίρνω σαν κοπλιμέντο και ανταποδίδω. Προφανώς βλέπω τις κοροιδίες και όσα συμβαίνουν. Απλώς για α,β λόγο κρίνω ότι στις συγκεκριμένες εκλογές πρέπει να ψηφίσω τον τάδε ή το δείνα. Έστω και για ισορροπία δυνάμεων, αν το θες. Γιατί πρέπει να αντιμετωπίσω σχόλια επιπέδου "παιδάκια που μαλώνουν στο προαύλιο";Δεν με ενοχλεί καθόλου η ειρωνεία σου.
Εξάλλου είναι κάτι που χρησιμοποιώ κι εγώ άρα οφείλω να το λούζομαι κιόλας.
Με ενοχλεί που είσαι σκεπτόμενος άνθρωπος κι ενώ γίνονται πασιφανέστατα πράγματα μπροστά σου επιλέγεις να τα παραβλέψεις επειδή στα υποδεικνύει κάποιος που εκφράζει την αντίπαλη σκέψη ή άποψη.
ασε maltakia καποιοι οτιδήποτε κειμενο αναφέρεται στα "κωλομπλόγκ"που διαβάζομε ειναι για την πυρά!!!!Δεν συνηθίζω να παραθέτω ολόκληρα κείμενα αλλά αυτό το βρήκα αρκετά καλογραμμένο και άξιο να διαβαστεί κι εδώ.
by pitsirikos
Με όλες τις βλακείες που διαβάζω στα Ελληνικά μπλογκ, αυτό ίσως είναι ότι χειρότερο έχω διαβάσει ποτέ. :roll::roll::roll:να ξεκαθαρίσομε κατι..
ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !
Για να ξεκαθαρίσουμε κάτι σχετικό με την επιστροφή της οικονομίας μας στη δραχμή μιας και, για ευνόητους λόγους, σκόπιμα αποκρύπτεται .Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ «ΠΑΛΙΑ» ΔΡΑΧΜΗ ΠΟΥ ΚΟΒΟΤΑΝ ΣΤΑ ΕΚΔΟΤΗΡΙΑ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ ΑΠΟ ΙΔΙΩΤΕΣ ΚΑΙ ΕΝΤΟΚΑ (!?) Η διαδικασία αυτή αποτελεί το υπέρτατο κόλπο των τραπεζιτών, το οποίο δημιουργεί νομοτελειακά και παγκόσμια το λεγόμενο «δημόσιο χρέος» που....
συνέχεια.
anti-ntp.net: ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗ ΔΡΑΧΜΗ’’ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ‘’ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΕ ΛΑΪΚΗ ΑΤΟΚΗ ΔΡΑΧΜΗ’’, ΠΟΝΗΡΟΙ… !